Ja tylko raz byłam u gina na kasę chorych i bardzo się zraziłam. Obecna pani doctor jest dla mnie miła i zawsze wychodzę zadowolona od niej. Tylko usg ma trochę stare. Bedę musiała zrobić ksera fotek z usg bo słyszałam ze szybko blakną.
reklama
F
firstmama
Gość
Z tymi lekarzami to różnie bywa...nie ma reguły. Ja na początku chodziłam do jednej z prywatnych przychodni warszawskich. Pani gin mało rozmowna i mało delikatna ale jakoś to na poczatku tolerowałam...jednak gdy nawet słówkiem nie wspomniała o usg na przezierność (a na następną wizytę kazała się zgłościć w 15 tyg) zdecydowałam się na zmianę.Gdyby nie koleżanki, przegapiłabym okres na to usg
Teraz chodze do przychodni przyszpitalnej. W Warszawie jest specjalny program dla kobiet w ciąży "Zdrowie, mama i ja" w ramach NFZ. Polecam! Bo wtedy z rodzeniem w danym szpitalu nie ma problemu:-)
Teraz chodze do przychodni przyszpitalnej. W Warszawie jest specjalny program dla kobiet w ciąży "Zdrowie, mama i ja" w ramach NFZ. Polecam! Bo wtedy z rodzeniem w danym szpitalu nie ma problemu:-)
Witam wszystkie pazdziernikowe mamusie!!!!!!!ja rownież w pazdzierniku zostane mama jednak już poraz trzeci!!!!!Ostatnio zmieniłam lekarza poniewaz miał zbyt chlodne podejście i wogóle nie informował mnie jak przebiega ciąża!!!!!!!!a przecież po to sie tam chodzi i nie rozumiem jak można tak traktowac pacjentki!!!!!
Tralalalala jestem
A wiec tak jestem tak pełna emocji ze jeszcze mam łzy szcęścia w oczach a łapy mi sie trzesa jak alkoholikowi.
Wsio jest SUPER
Cytologie dlatego mi przysłali bo taki maja obowiazek jak ktos nie odbierze w ciagu 4 tyg. Mam stopień II czyli OK.
Z moczem dostałam Urosept + WitC i za miesiac powtórne badania.
Maluszek tak fikał ze nie dał sie dać złapać na fote i pomiar. Z USG wychodzi 12,5 tyg, przeziernośc PIĘKNA, kość nosowa też. I Pani doktor nas zaskoczyła i w sumie też była zaskoczona ale stwierdziła że narzady mojego ktosia rozwijają sie ku małemu MEŻCZYŹNIE:-) Normalnie ja b yłam w szoku i pytam czy nie zawczesnie taka diagnoza. Ona mówi ze to niejest pewne na 100% ale ona w swojej karierze tylko raz miała pomyłke i niekazała sie nastawiać. Ale ztego co widać a BARZDO było widać między nóżkami COŚ ŚWIECĄCEGO I ona rzekłą że tak tworzą sie męskie narządy. Nie nastawiamy sie na to ze to faktycznie facecik ale tak radośnie sie zrobiło na serduchu
M zacwierkany ja o sobie niewspomne
Kaka ona juz nienagrywa pytałam o Ars medical ona mówi ze tam maja taki jak ona sprzet. A jak bede chciała nagrywac poleca 3D w poznaniu ale mam ja uprzedzic wtedy ona niebedzie wykonywac tylko tam zleci;-)
Sory ze sie tak rozpisałam ale i tak sie starałam skrócić
A wiec tak jestem tak pełna emocji ze jeszcze mam łzy szcęścia w oczach a łapy mi sie trzesa jak alkoholikowi.
Wsio jest SUPER
Cytologie dlatego mi przysłali bo taki maja obowiazek jak ktos nie odbierze w ciagu 4 tyg. Mam stopień II czyli OK.
Z moczem dostałam Urosept + WitC i za miesiac powtórne badania.
Maluszek tak fikał ze nie dał sie dać złapać na fote i pomiar. Z USG wychodzi 12,5 tyg, przeziernośc PIĘKNA, kość nosowa też. I Pani doktor nas zaskoczyła i w sumie też była zaskoczona ale stwierdziła że narzady mojego ktosia rozwijają sie ku małemu MEŻCZYŹNIE:-) Normalnie ja b yłam w szoku i pytam czy nie zawczesnie taka diagnoza. Ona mówi ze to niejest pewne na 100% ale ona w swojej karierze tylko raz miała pomyłke i niekazała sie nastawiać. Ale ztego co widać a BARZDO było widać między nóżkami COŚ ŚWIECĄCEGO I ona rzekłą że tak tworzą sie męskie narządy. Nie nastawiamy sie na to ze to faktycznie facecik ale tak radośnie sie zrobiło na serduchu
M zacwierkany ja o sobie niewspomne
Kaka ona juz nienagrywa pytałam o Ars medical ona mówi ze tam maja taki jak ona sprzet. A jak bede chciała nagrywac poleca 3D w poznaniu ale mam ja uprzedzic wtedy ona niebedzie wykonywac tylko tam zleci;-)
Sory ze sie tak rozpisałam ale i tak sie starałam skrócić
reklama