reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Witajcie,

Ja też szykuję się na październik i to też 12 tydzień - własnie jestem po USG. Faktycznie przezycie niesamowite - gdy pani doktor pokazała dwie rączki i dwie nóżki mojego męża tak zatkało, że nie mógł sie odezwać - a ja w końcu uwierzyłam że zostanę mamą. Na razie diagnoza, że wszystko OK - prześwit karkowy malenki, nosek poteżny (chyba po tatusiu niestety...). Ale najwiekszy szok, że takie małe dzieciątko juz tak się rusza - fikało niesamowicie - pewnie adhd będzie.... :D

reklama
Monisia, AgaWus gratuluje. I zachecam (BARDZO)do naszych innych wątków i udzielania się:-p

Kaka jeszcze taki podreczny domowy by sie przydał:-p

Witam,

Wracam po dłuższej nieobecności (już się witałam na wątku głównym):-)

Jestem po usg na przezierność karku (1mm :-D). Pierwszy raz widzialam maleństwo w fazie płodowej. To było niesamowite. Widziałam jak przykładało rączkę do buzi (lekarz powiedział, że raczej jeszcze ssać kciuka nie mogło).Ależ to było urocze...

w załączeniu fotka z usg (mam nadzieję, że się załączy:zawstydzona/y:)

Załączniki

• baby1.jpg
    baby1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 47
Boziu jak pięknie ujęte maleńswo.
Ja dzisiaj też poraz pierwszy zobacze mojego dzidziusia w tym stadium. I mam nadzieje ze wróce z takimi samymi wiesciami jak Ty.

Czarna: No rzeczywiście, fotka udała się panu doktorowi :-) Na zawsze będzie na zaszczytnym miejscu w albumie rodzinnym. Podobno, na następnych usg nie da się już "sfotografować" dziecka w całości. Trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie!
i czekamy na foteczkę!

reklama
Do góry