reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No własnie chiara tak sobie myślałam ze ty juz dzis do gina idziesz:tak:
No to czekamy na relacje.
Ja sobie wczoraj przypomniałam ze musze badania zrobić:szok: Normalnie wyleciało mi z łba:rofl2:

reklama
Jestem po kolejnej wizycie. Fasol/a rośnie, przezierność karkowa w normie. Ciśnienie dzięki Bogu 125/80 podczas wizyty więc nie zwariowałam :-D (może dlatego, że dzisiaj mierzyła pani doktor, bo położnej nie było :tak:) Teraz będę robić badania na przeciwciała, bo jesteśmy z mężem "w konflikcie", no i odstawić folik i zacząć łykać witaminy - ja biorę feminatal-N. W pierwszej ciąży też brałam. Acha, schudłam ponad 2 kg :baffled:, ale nie dziwota jak ostatnio nawet woda mi szkodziła. Teraz apetyt wrócił i ochota na smakołyki coraz większa :-D

Sorki, że tak długo się nie odzywałam ale musiałam ochłonąć.
Dzidziuś 5,9 co wskazuje 12tc i 1 dzień czyli starszy parę dni, machał rączką, ruszał ustami, kość nosowa jest, serducho Ok, tylko ta przezierność karkowa jakaś kosmiczna :-:)-:)-(. Miałam tez robiony dziś test PAPA zobaczymy jakie będą wyniki, ale tak czy siak idę na amniopunkcje w 15 tyg. Tak to w skrócie wygląda, załamka.

Chiara napewno wszystko jest dobrze, czasami maluchy tak brykaja ze nie mozna zmierzyć albo wyniki są błędne. Buziam i bądz dobrej myśli;-)

Czarna i Chiara ja jestem ciemna i nie wiem co to jest test PAPA i ta amniopunkacja ?
prosze o wytlumaczenie .

Chiara nie martw sie choc wiem ze to sie latwo mowi ja ide na to badanie w poniedzialek
i wiesz co musi byc dobrze juz u wszystkich musi byc dobrze :-)

dOBRA JUZ NA NECIE POCZYTALAM TROCHE O TYM
Chiara to ze beda ci to robic to nie znaczy ze dzidzia jest chora oni to robia aby sie
upewnic a ja wierze ze bedzie dobrze :-)
Tez mam to badanie i tez zaczynam sie martwic :-(

reklama
Witam wszystkie mamusie pazdziernikowe! ja rowniez w pazdzierniku zostane mama!!! po raz trzeci.Znam Twoje obawy co do pustego pecherzyka, tez tak mialam na pierwszej wizycie naszczescie na kolejnej bylo widac dzidzie i bijace serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napewno u Ciebie tez tak bedzie!

Do góry