reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja dziś idę do lekarza na 14.15 na usg z przeziernością, zobaczymy czy dzidzia da się zbadać ?
Mam strasznego stresa, mam nadzieję że wszystko będzie OK.
Oj, żeby już była 14, pewnie będzie mi się dziś dzień ciągnął.
Chiara jak tam u lekarza ????????????? odezwij sie ??????????/
Jestem po kolejnej wizycie. Fasol/a rośnie, przezierność karkowa w normie. Ciśnienie dzięki Bogu 125/80 podczas wizyty więc nie zwariowałam (może dlatego, że dzisiaj mierzyła pani doktor, bo położnej nie było ) Teraz będę robić badania na przeciwciała, bo jesteśmy z mężem "w konflikcie", no i odstawić folik i zacząć łykać witaminy - ja biorę feminatal-N. W pierwszej ciąży też brałam. Acha, schudłam ponad 2 kg , ale nie dziwota jak ostatnio nawet woda mi szkodziła. Teraz apetyt wrócił i ochota na smakołyki coraz większa
Sorki, że tak długo się nie odzywałam ale musiałam ochłonąć.
Dzidziuś 5,9 co wskazuje 12tc i 1 dzień czyli starszy parę dni, machał rączką, ruszał ustami, kość nosowa jest, serducho Ok, tylko ta przezierność karkowa jakaś kosmiczna :---(. Miałam tez robiony dziś test PAPA zobaczymy jakie będą wyniki, ale tak czy siak idę na amniopunkcje w 15 tyg. Tak to w skrócie wygląda, załamka.
Dzidziuś 5,9 co wskazuje 12tc i 1 dzień czyli starszy parę dni, machał rączką, ruszał ustami, kość nosowa jest, serducho Ok, tylko ta przezierność karkowa jakaś kosmiczna :---(. Miałam tez robiony dziś test PAPA zobaczymy jakie będą wyniki, ale tak czy siak idę na amniopunkcje w 15 tyg. Tak to w skrócie wygląda, załamka.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna i Chiara ja jestem ciemna i nie wiem co to jest test PAPA i ta amniopunkacja ?
prosze o wytlumaczenie .
Chiara nie martw sie choc wiem ze to sie latwo mowi ja ide na to badanie w poniedzialek
i wiesz co musi byc dobrze juz u wszystkich musi byc dobrze :-)
prosze o wytlumaczenie .
Chiara nie martw sie choc wiem ze to sie latwo mowi ja ide na to badanie w poniedzialek
i wiesz co musi byc dobrze juz u wszystkich musi byc dobrze :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dOBRA JUZ NA NECIE POCZYTALAM TROCHE O TYM
Chiara to ze beda ci to robic to nie znaczy ze dzidzia jest chora oni to robia aby sie
upewnic a ja wierze ze bedzie dobrze :-)
Tez mam to badanie i tez zaczynam sie martwic :-(
Chiara to ze beda ci to robic to nie znaczy ze dzidzia jest chora oni to robia aby sie
upewnic a ja wierze ze bedzie dobrze :-)
Tez mam to badanie i tez zaczynam sie martwic :-(
reklama
Witam wszystkie mamusie pazdziernikowe! ja rowniez w pazdzierniku zostane mama!!! po raz trzeci.Znam Twoje obawy co do pustego pecherzyka, tez tak mialam na pierwszej wizycie naszczescie na kolejnej bylo widac dzidzie i bijace serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napewno u Ciebie tez tak bedzie!