reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja bylam u gina dzidzia ma 3,8 cm wiec urosla serduszko bije i dzidzia sie rusza
a mama czyli ja szczesliwa :-)
a mama czyli ja szczesliwa :-)
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Czesc dziewuszki. Ja byłam przedwczoraj na USG z pomiarami przyziernosci karku i kosci nosowej, ale uparty dzidzius sobie smacznie spał i nie chciał sie odwrocic wiec babka nie mogła sprawdzic przyziernosci Ale powiedziała ze mam do niej przyjechac do innej przychodni na drugi dzien i juz za darmo zrobiła mi wczoraj drugie badanie i juz wszystko ładnie zmierzyła. Wszystkie pomiary i w ogole ok :-) Robiła na troszke lepszym sprzecie niz tu u mnie. Powiedziała ze dziecko ma długa kosc nosowa i moze miec dosc duzy nosek :-) Pokazywała mi mocno bijace serduszko i niektore narzady jak zołądek czy pecherz :-) Widziałam tez oczka i uszy, a miedzy nozkami miało smieszny patyczek, ktory wygladał jak mały "pindolek", ale babka mowiła ze to nic nie wiadomo he he he. Dziecko sobie skakało i sie wyciagało, a nawet machało raczkami do tatusia Hmm szkoda ze jeszcze tego nie czuc, a moze i dobrze, bo pewnie jeszcze bede marudzic jak mocno kopnie, bo juz jest strasznie ruchliwe Teraz dopiero na poczatku maja mam wizyte i badania moczu itd, a nastepne USG to juz połowkowe w 20-22 tc i tego sie trzymam, wiec musi byc wszystko ok :-)