reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dieta surówkowa...czemu nie?? Tylko kto mi suróweczek zrobi??

Co do przyspieszania...moja aktywnośc ostatnio jest równa prawie zero. Łapię powietrze jak rybka, pobolewa mnie podbrzusze i wogóle czuję się do d... M obiecał ostatnie duze kurze dzisiaj wiec od jutra wezmę się za robotę to do piatku urodze;-)

reklama
mi po cordafenie cisnienie spada i muszę kawę łykać, bo jestem okrutnie śpiąca.Właśnie szukam przepisów na surówki:baffled:

Dieta surówkowa...czemu nie?? Tylko kto mi suróweczek zrobi??

Co do przyspieszania...moja aktywnośc ostatnio jest równa prawie zero. Łapię powietrze jak rybka, pobolewa mnie podbrzusze i wogóle czuję się do d... M obiecał ostatnie duze kurze dzisiaj wiec od jutra wezmę się za robotę to do piatku urodze;-)
Życze Ci tego:-p

Ciril dasz rade jeszcze tylko 1,5 tyg:)))

No mamuski co maja dzis wizyte czekamy na wiesci:tak:

Ciril dasz rade

ja po wizycie, bole to przygotowywanie macicy do porodu, stwierdził ze dobrze ze je mam, bo poród pojdzie szybciej, mam zwolnić tępo narazie, kolejna wizyta za 2 tyg, ale twierdzi ze jeszce miesiąc spokojnie pochodze. Szyjka miekka i na 1 cm, ale mówi ze w porządku. Mały główka w dół hurrrrrrra. Mały jak zawsze ale mieści się w normach, krew mi sie poprawiła, mocz ok. Lożysko prawidłowe, wszystko na usg tez wyszło prawidłowo. Na przeziębienie moge wit C i rutynoskorbin i łóżko. Ciśnienie 70/120. Podal i 2 nazwiska anestezjologów jeśli chce zzo, bo nie ma na oddziale i chyba skorzystam.

Pptqa- super, że masz dobre wiadomości, i maluszek zdrowy, a jeśli bardzo boisz się bólu to weż to znieczulenie, ja też się zdecydowalam za namową M, że bedę rodzić ze znieczuleniem...:tak:

Ppatga to super,ze wizyta udana!

Ja juz tez po i wiecie co tylko sie wscieklam:crazy:Nie bylo mojej poloznej tylko inna z jakas pania doktor(praktykantka).Najpierw na mocz patrzaly 5min i stwierdzily,ze jednak ok,cisnienie troszke za wysokie.Pytaly sie jak sie czuje,to im mowie,ze jak szlam to strasznie brzuch mi stwardnial i boli:wściekła/y:Zaczely mnie badac,najpierw ta jedna,mowi,ze dziecko ulozone glowka do dolu,pozniej ta druga,ze nie jest pewna.Tak mnie ponaciskaly,ze myslalam,ze sie zesr....:no::wściekła/y:No i nie moga mi powiedziec na 100%czy glowka na dole i jutro mam isc do szpitala na "szybkie" usg sprawdza tylko jak sie ulozylo:baffled:.Co do boli to powiedzialy,ze macicia sie przygotowuje do porodu!!!Zezloscioly mnie!!!Bo czy one cokolwiek wiedza!!!!???????

reklama
Do góry