Witam ja tez mam termin na 8 pazdziernika:-)Zapomniałam powiedzieć, ze lekarz wyliczył mi poród na
8 października
reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Czarna idealnie to ujełaś....Moje maluchy dziś swawolą sobie tak, ze żebra bolą hi hi... Jutro idę na badania krwi, moczu i sprawdzą co z moja krwią ponieważ mam grupę 0 RH-, oby wszystko było dobrze.... Już skarpet nie mogę założyć, zrobiłam się taka nieporadna, a zgaga mnie zamęczy...Mimo wszystko nie uważacie że te wszystkie nawet najgorsze dolegliwości w jakiś sposob cieszą?Bo tam są dzidzie a ja napewno czuję to wszystko ostatni raz..
Tak zostalo nam 6 tygodni to chyba najdluzsze tygodnie strasznie sie zaczęly ciągnac.Juz nie moge sie doczekac.Aguś my praktycznie wiecznie na gumeczkach pracujemy;-)
Czarna111 no to zostało nam prawie 6 tygodni do konca;-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Zleci szybko, to tylko 6 tygodni. Jakby popatrzeć wstecz, to prawie 8 miesiecy za nami
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie
Aguś to najpiękniejszy prezent jaki mogłaś otrzymać od życia.
Wynagrodzą maluszki wszystko.
Kaka gratulki do 8 października już niewiele pozostało.
Ja dziś byłam oddać mocz a jutro wyniki i wizytka.
Ech nie lubię tego badania na fotelu strasznie
Aguś to najpiękniejszy prezent jaki mogłaś otrzymać od życia.
Wynagrodzą maluszki wszystko.
Kaka gratulki do 8 października już niewiele pozostało.
Ja dziś byłam oddać mocz a jutro wyniki i wizytka.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Rozumiem doskonale TRzymam mocno kciukiJa dziś byłam oddać mocz a jutro wyniki i wizytka.
Ja też nie lubie i zawsze słyszę : Jak pani chce urodzic jak pani tak sie spina?? Luźniej prosze...
ja tu czytam, mówie do M ojejku niektóre dziewczyny maja termin juz za 6 tyg, a M na to a ty za 8, aż mnie dreszcze przeszły
A ja jutro ide do gina by ,i to do zusu wipisał, mam nadzieje ze nie bedzie robił problemów
Mi tez tygodnie lecą w oszałamiającym tempie. Zobaczymy czy Hania będzie punktualna a może bedzie zwlekac - mam nadzieję, że nie
Myślę, ze z zaswiadczeniem do Zus nie będzie żadnego problemu - tylko nie czytaj co tam Ci wypisze bo mogą ci włosy dęba stanąć na głowie;-)
reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Witajcie mamuśki!! Ja chyba rozsypę się we wrześniu, mój brzuch ma ogromne rozmiary, właśnie z ciekawości się zmierzę.... Będę Was informować jak coś się zacznie dziać. Bardzo chciałabym urodzić naturalnie, ale może być problem mimo, że maluchy główkami do dołu się obróciły. Z moim Michałkiem nie poszło gładko, po 17-stu godz. porodu miałam rozwarcie na dwa palce, w końcu małemu spadło tetno, ja dostałam wysokiej temperatury, i pokroili brzuszek. Marzy mi się naturalny poród....