reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Właśnie, szkoda tylko kolejnych dziewczyn, które sie natkną na niego.Powiedzialam mu, żeby sobie podwiazał to i owo by nie ich nie skrzywdził. KAKA-sytuacja finansowa jest u niego lepsza niż była przy Młodym, wychodzi na to,że im więcej ma tym bardziej skapy. Wiesz on chce podróżować, bawić się, a nie wydawać kasę na niechciane dzieci. Taka jego filozofia. Kit z nim, muszę być silna dla moich dzieci, gdybym ich nie miała, pewnie kiepsko by ze mną było, to one dają mi siłę

reklama
czarna a czujesz te napięcia tak dłużej? na początku trzymały mnie kilkanaście sekund a teraz mam wrażenie że kilka minut a czasem przez pół godziny brzuszek twardy, ale na szczęście nie boli i oddychanie przeponą pomaga
acha i nie wiem jak was ale mnie wczoraj czyli dzień po badaniu (raczej gmeraniu w szyjce ;-)) strasznie bolał "dół" (czyt. krocze :-)) i czułam takie kłucie po raz pierwszy
:tak:
Powiem tak mnie trzyma czasem kilka sekund a czasem nawet z minutke. Czasem tylko jak dotke brzusia wiem ze twardneije ale czesciej jest tak ze niemoge kroku zrobic i tez oddycham przepona:baffled: Martwie sie troszku bo w poprzednich ciazach nie miałam tego:-( choc troszku czytałam o tym i wiem ze w kazdej kolejnej ciązy pewne rzeczy sa bardziej wyczuwalne co jest normalnym zjawiskiem. Ja za barzdo boli i za czesto biore No-spe i leże :tak:i jak narazie pomaga:rofl2:

Aga mi brak słów o tym Twoim M. On nawet nie wie co traci albo juz stracił.:no::no::no::no: A dla Ciebie ukłon za decyzje i postawe.

Dokladnie Aga dobrze postapilas!!nie zalamuj sie dasz rade na takiego palanta nie ma okreslenia!!!dzieci ci wynagrodza a on nich sie cieszy zyciem oby tylko to zycie mu dalo to na co zasluzyl!!!!!!!!!!!!!

Agus no to faktycznie palant. Jak nie chciał mieć dzieci mógł sie podwiazać, a w końcu jak ktoś uprawia seks to musi się liczyć ze rodzicem moze zostać. Przy środkach antykoncepcyjnych jest tez jakieś minimalne ryzyko wiec każdy wie na co się pisze. Chociaż myślę, ze ten kto zalicza wadkę przy korzystaniu z anty ma naprawdę "pecha". My tyle lat używalismy gumek i nic...

A co do środków anty. Właśnie czytam książkę o kurtyzanach i laska opisuje, że przed kontaktem z facetem zakłada sobie tampon nawilżony octem. Bzzz nie wypali jej tam wszystkiego?? W koncu ocet działa jak odkamieniacz;-)

Witam Was wszystkie!KAKA dzidziuś był planowany z jego strony, jedynie bliźniaki nie.... Ja natomiast nie mogę zabezpieczac się jakimikolwiek hormonami, ponieważ występuje u mnie wysokie ryzyko zachorowania na raka.. Ale Bogu dziękuję za te dzieci, rodzina w sumie mi powymierała, więc jak mówiłam nie będę samotna..Od 17-tego roku życia słyszałam od lekarzy że nie mam szans na dzieci, dziś wg lekarzy jestem ciekawostką medyczną, więc co tu dużo mówić...:-)

reklama
Do góry