gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
MIrableko, większość ciężarnych ma białko w moczu i której bym nie zapytala, miala to samo. U mnie tez byl podwyzszony wynik i ginka kazala przyjmowac Urosept + vit.C (oba bez recepty) 4xdziennie. POmoglo, wyniki są już ok (bralam przez niecale 2 tyg.). Troszkę mialam opory, bo w ulotce Uroseptu pisze, że nie powinny go przyjmować ciężarne.... Jednak znajoma położna powiedziala, że one b. często go polecają...dziewczyny cieszę się z pomyślnych wieści od lekarzy :-)
aga super że wróciłaś na forum, silna kobitka z Ciebie, brawo
ja miałam wczoraj wizytę ale bez usg (za około 10 dni idę pooglądać moje maleństwo :-)) Do tej pory miałam wzorcowe wyniki, ale żelazo teraz nieco słabiej i w moczu białko, a mój gin na to, że ostatnio wszystkim ciężarnym w naszym laboratorium wykazuje białko i na razie nic z tym nie robimy a za miesiąc kolejne badanie. Dziwne podejście, po raz pierwszy mnie zaskoczył negatywnie, oczywiście postanowiłam zrobić bad. moczu prywatnie gdzie indziej żeby się upewnić czy jest ok. Dość często napina mi się brzuszek i długo trzyma, ale sprawdził szyjkę, jest zamknięta, więc jakby co to No-spa a gdyby do tego bolało to na ktg mam podjechać
Gratulacje, mnie jeszcze to czekaZapomniałam się pochwalić, że zajęłam się w końcu swoim uzębieniem
a to nie lada wyczyn dla mnie, bo panicznie boję się dentysty!!!!
Już byłam trzy razy i za tydzień w piątek KONIEC!
Przyznam szczerze, że bardzo nie bolało, ale sama świadomość siedzenia na fotelu
Jaką wielką ulgę czuję.... że już nie mam żadnych problemów z zębiskami!!
:-):-):-):-):-)