reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusia synka tylko spokojnie. Daj nam koniecznie znać później co i jak. &&&&&&&

Ja rożek kupiłam na allegro. Idzie dostać tanie za 17zł (w sklepach te same widziałam po ponad 30zł). U tego samego kupiłam pieluszki i inne duperelki, więc nie wyszło tak drogo. Sporo taniej niż to samo w sklepach.
Tyle, że pieluszki były i cieńsze i grubsze. Wzięłam takie i takie. Te podwójnie-tkane widać, że porządniejsze.
U tego kupowałam: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926
Miał nawet wzorki tetrowych do wyboru i zamówiłam taki co się skończył. To dzwonili zaraz spytać się co mogą zamiast tego wzoru włożyć. Tak wiec na plus. Wysyłka też szybka.

Teraz czekam do zakończenia aukcji z ciuszkami. Chcę u tej samej babki kupić kilka, ale widzę, że nie tylko ja się na to czaję :rofl2: Czekam do ostatniej minutki i będę wpisywać :-D

Ostatnia edycja:
Mamusia synka zeby te cisnienie ci odpusilo &&&&&

kimkim ja za leniwa jestem przy Pati nie chodzilam i teraz tez nie ale jeden plus tomtaki ze dostajesz zaswiadczenie i jak nawet nie bedzie ostrego na warszawskiej to cie przyjma

odebralam wyniki i mam dosc liczne bakterie ale leukocyty w normie, na wszelki wypadek kazala zrobic posiew zobaczymy czy to dobre czy zle bakterie, za to progesteron mi wystrzelil jak szalony i mam teraz prawie 200 ale wole miec wiecej niz za malo

nie bede kupowac rozka

ninfla, z tą wielofunkcyjnością to bym nie przesadzała, ale kilka najważniejszych ma :tak:
marcia, ja też nie mam rożka i nie będę miała (już drugi raz)

Alesia zobacz co mi wyszło:
ciasto.jpgciasto przed.jpg

A ja rozek kupiłam i mi się przydał wtedy i mysle ze teraz tez :tak:

Załączniki

• ciasto.jpg
    ciasto.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 31
  • ciasto przed.jpg
    ciasto przed.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 26
Ale ładny wysoki biszkopcik, przenieście ten przepis do przepisów bo juz sie zagubił...........

Muszę zwiększyc ilośc tabletek i nadal mierzyc i prowadzic zapiski................

czekam na wielebnego......................

Ja tez miałam rożek i sie przydal bo niektorzy goscie przychodzący do dzidziuska nie chcieli wziac go na rece ze strachu, ze cos zrobia a poza tym dzidziuski lubia takie opatulenie...........

reklama
Do góry