reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Joasia, mnie się wydaje całkiem smaczny, a ja nie lubię biszkoptu, i same naturalne składniki tam są.
Jagna, szyć na sprzedaż to się nie opłaca, bo cena wyjdzie jak w sklepie. Sobie uszyłam,bo tylko flanelę na poszewkę musiałam kupić, koszt 10 zł, resztę miałam w domu.
Ninfla, Ign też uparciuch, ale staram się go trochę temperować.

W szkole dzieci się integrują, a rodzice obok w klasie nudzą

reklama
Od jakiegoś czasu znowu mnie łapie jak na @ , czuje takie napięcie macicy, scisnieta jest co chwilę i niedawno poczułam ciagniecie takie bolesne aż się zgielam w pół... ciągle czuje napięcie brzucha... idę leżeć miłego wieczoru

Aneta moj Magnez ma 600mg jedna tabletka i mam brac 2 dziennie: jedna rano i jedna wieczorem a jak mi sie brzuch bardziej spina to nawet wiecej......

Doczytałam trochę,ale dzisiaj nie mogę zebrać myśli żeby coś komuś sensownego odpisać..mam wyrzuty sumienia że wczoraj się tak unioslam bo też się to mogło źle skończyć .. Musimy na siebie uważać..bo wątek na sygnale zaczyna się poszerzać..
Chciałabym już być u siebie w domu.. Pokój Poli już pomalowany .. Podobno fajnie wygląda ale dodam fotki jak już cały będzie gotowy:D meble będą w środę dzisiaj jeszcze lampkę zamówiłam:) teraz maluje się resztę pokoi

Alesia ale fajne. Mi się podoba. Szkoda, że szyć nie potrafię :baffled:

AnetaNorwegia wiesz ja tam lubię ten dreszczyk adrenaliny :-D W sumie i tak jestem zadowolona z zakupów, bo teraz to już tylko body brakuje, ale to wszędzie dostanę :tak: Tak więc temat ciuszków, przynajmniej na te 3 miesiące i częściowo później mogę zamknąć :-D Nawet jakieś większe kurteczki już mam. Może będą dobre na jesień ;-) Najwyżej sprzedam na allegro :laugh2:
Chyba z tej ekscytacji body tez poszukam zaraz :rofl2: Dziwne rzeczy mnie ostatnio cieszą i dziwne doprowadzają do łez...

Nie fajnie, że marcówki lądują w szpitalu... :-( Mam nadzieję, że już żadna z nas nie będzie musiała pisać SMSów. Przynajmniej jeszcze kilka tygodni.

Aneta ja bym wzieła tak ja na opakowaniu napisane ja biorę jeden dziennie ma 500 mg.

Koreczek odpoczywaj a jak coś by się działo to na IP jedz bo coś długo cię to trzyma.

Secreto tobie życzę dużo spokoju bo coś nerwowa jesteś ostatnio pamiętaj że dziecko czuje jak ty się denerwujesz. Remont się szybciutko skończy i będziesz zaraz u siebie.

Witam was wieczornie! :-)

ksiak - l i mlodamoamo mocno trzymam kciuki za was!!!!!

Ja dzisiaj jakos nie mam weny do pisania. :-( Wscieklam się,bo chciałam od dzisiaj do was pisac ze starego laptopa, bo przy kompie już nie mogę tak dlugo wysiedzieć, a tu nie da się go sformatowac, bo klawiatura nie dziala wogole i nawet enteru nie mogę wcisnąć.:wściekła/y:

Zyczeduzo zdrowka wszystkim chorowitka i trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu!

Gratuluje tez wszystkich ukończonych tygodni!!! :tak:

I witam nowa koleznake u nas!! :-D

Było tez pytanie o rozek. Ja kupilam, bo u nas do szpitala trzeba wziasc ze soba.

Odpoczywajcie teraz jak najwięcej, bo jak widac już nie ma zartow!!:baffled:! Obysmy wszystkie jeszcze te pare tygodni wytrwaly!!!!

Koreczek lez jak najwięcej, a jak nie przechodzi to dzwon do gina!!!

AnetaNorwegia dacie jakos rade we dwie! A magnez zazywaj jedna rano i jedna wieczorem.

mamusia synka mam nadzieje, ze ci się to cisnienie wyreguluje. Mi tez dopiero po zwiekszeniu dawki się unomowalo.

Dobra ide lezec, bo plecy mnie strasznie bola, bo zrobilam 2 prania i to chyba było za duzo. :-( Jutro postaram się jeszcze cos pokombinowac z lapotopem, to będę bardziej na bieżąco pisac, bo przy biurku już nie wyrabiam. :no:

Milego wieczorku wam zycze!!!!

Szpinak działa cuda! Mój wrócił z pracy, zjadł i wziął się za odkurzanie! :szok: polecam haha :-D

alesia ale super ta poducha! Chciałabym mieć takie zdolności :-) i jeszcze możesz sobie poszewki ciachnąć jakie tylko się podobają. Super!
Agnis strasznie kusisz tym biszkoptem. Oojjj zjadłabym :blink: a póki co wcinam cukierki z biedry- no nie mogę się opanować! Od wczoraj jakiegoś głoda mam.

Koreczek
, jagna, mamusia synka, secreto odpoczywać!

reklama
Do góry