reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

zdjęcie wrzucę jak uszyję poszewkę, zaraz ruszam po materiał, a mieszkanie ogarnę po przedszkolu. Ignac wczoraj dostał nową książkę więc nie będzie mi przeszkadzał, bo to tai mały mól książkowy.

reklama
Torcik Celinki na urodziny
image_2669182.jpg

I rożek
sam:
image_2669184.jpg

z kołderka
image_2669187.jpg

Alesia - Moja córeczka tez uwielbia czytać książki...to najlepszy na chwilę obecną prezent dla mojego dziecka :tak:

Jagna - SUPER TORCIK...aż bym zjadła kawałeczek :-)

Mamusiasynka, Jagna - OK! :tak:Ja tylko pytam...:blink:

Bo dla mnie zdecydowanie łatwiej jest jak przeczytam 15 postów typu, "TRZYMAJ SIĘ" - NA wątku do tego przeznaczonym ...Niż doszukanie wśród setek postów tego tekstu dla KONKRETNEJ DZIEWCZYNY LEŻĄCEJ obecnie w szpitalu na głównym wątku gdzie w jednym poście setka tematów jest poruszana!

No chyba, że będziemy na czerwono czcionką 40 - STKĄ...wpisywać dane danej koleżanki... Poza tym to chyba tez chodzi nie tylko o to aby "tu" wpisać bo wpisać tylko, żeby one np. mogły wejść na wątek i zerknąć, że cała nasza grupa wpisała to jedno słowo....

Ja się nie upieram, żeby nie było :tak::-)

Nikusia, po prostu będzie bałagan, dziewczyny i tak wiedza że się martwimy.

Ja mało wczoraj po kłótni z mężem nie wyladowałam na IP, pomógł magnez, nospa i prysznic, i to że goście przyszli. Po prostu nie mogłam się uspokoić, a poszło 1 głupi tależ, pierwszy raz hormony mną zawładneły

A no tak bo Celinka urodzinki miała, Jagna najlepszego dla córeczki!!!!

Dzięki:-D:-D
Wczoraj dopiero imprezę miała, ale dostała super prezenty zestaw 50 gier ( chińczyk, warcaby, szachy i tp) , bluzeczkę, skarpetki i film Monster Higgs, no i kwiatka w doniczce ;-):-D
Torcik śmietanowy bez dżemu i owoców;-) i nie taki słodki

Witam,
nie mam szans na doczytanie dziś więc przepraszam że nie odpiszę, to chociaż sie przywitam
zdążyłam zobaczyć że kolejna koleżanka w szpitalu Trzymam kciuki by wszystko było ok
jeszcze trochę za wcześnie by się porody zaczynały
a ja powinnam jak najszybciej kupić najbardziej potrzebne rzeczy bo jakoś tak mi trudno sobie wyobrazić by wrazie czego (odpukać) m wszystko kupił :no:

Dziś zaczynam teorię z szkole rodzenia, zobaczymy czego mnie nauczą :)
bo na "fikołki" to już od końca grudnia chodzę hehe

Pozdrawiam

Jagna torcik piękny taki dziewczęcy juz nie mogę się córy doczekać jak takie cuda widzę.

Alesia a jaką książkę dostał napisz jak możesz bo my też książkowi ostatnio kończymy Mikołajka przerabiać juz wszytkie tomy mamy praktycznie przeczytane i koncepcja mi się kończy a bez czytania nie ma spania:):laugh2:

Jagna - To weź olej... kochana bo kolejna będziesz w szpitalu... A teraz to taki na prawdę masakryczny czas bo niby jest Ok ale płucka jeszcze nie rozwinięte...JA MÓWIĘ oby do 37 zaczętego i można fikać :tak:

reklama
Do góry