reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

zdjęcie wrzucę jak uszyję poszewkę, zaraz ruszam po materiał, a mieszkanie ogarnę po przedszkolu. Ignac wczoraj dostał nową książkę więc nie będzie mi przeszkadzał, bo to tai mały mól książkowy.

reklama
Torcik Celinki na urodziny
image_2669182.jpg

I rożek
sam:
image_2669184.jpg

z kołderka
image_2669187.jpg

Alesia - Moja córeczka tez uwielbia czytać książki...to najlepszy na chwilę obecną prezent dla mojego dziecka :tak:

Jagna - SUPER TORCIK...aż bym zjadła kawałeczek :-)

Mamusiasynka, Jagna - OK! :tak:Ja tylko pytam...:blink:

Bo dla mnie zdecydowanie łatwiej jest jak przeczytam 15 postów typu, "TRZYMAJ SIĘ" - NA wątku do tego przeznaczonym ...Niż doszukanie wśród setek postów tego tekstu dla KONKRETNEJ DZIEWCZYNY LEŻĄCEJ obecnie w szpitalu na głównym wątku gdzie w jednym poście setka tematów jest poruszana!

No chyba, że będziemy na czerwono czcionką 40 - STKĄ...wpisywać dane danej koleżanki... Poza tym to chyba tez chodzi nie tylko o to aby "tu" wpisać bo wpisać tylko, żeby one np. mogły wejść na wątek i zerknąć, że cała nasza grupa wpisała to jedno słowo....

Ja się nie upieram, żeby nie było :tak::-)

Nikusia, po prostu będzie bałagan, dziewczyny i tak wiedza że się martwimy.

Ja mało wczoraj po kłótni z mężem nie wyladowałam na IP, pomógł magnez, nospa i prysznic, i to że goście przyszli. Po prostu nie mogłam się uspokoić, a poszło 1 głupi tależ, pierwszy raz hormony mną zawładneły

A no tak bo Celinka urodzinki miała, Jagna najlepszego dla córeczki!!!!

Dzięki:-D:-D
Wczoraj dopiero imprezę miała, ale dostała super prezenty zestaw 50 gier ( chińczyk, warcaby, szachy i tp) , bluzeczkę, skarpetki i film Monster Higgs, no i kwiatka w doniczce ;-):-D
Torcik śmietanowy bez dżemu i owoców;-) i nie taki słodki

Witam,
nie mam szans na doczytanie dziś więc przepraszam że nie odpiszę, to chociaż sie przywitam
zdążyłam zobaczyć że kolejna koleżanka w szpitalu Trzymam kciuki by wszystko było ok
jeszcze trochę za wcześnie by się porody zaczynały
a ja powinnam jak najszybciej kupić najbardziej potrzebne rzeczy bo jakoś tak mi trudno sobie wyobrazić by wrazie czego (odpukać) m wszystko kupił :no:

Dziś zaczynam teorię z szkole rodzenia, zobaczymy czego mnie nauczą :)
bo na "fikołki" to już od końca grudnia chodzę hehe

Pozdrawiam

Jagna torcik piękny taki dziewczęcy juz nie mogę się córy doczekać jak takie cuda widzę.

Alesia a jaką książkę dostał napisz jak możesz bo my też książkowi ostatnio kończymy Mikołajka przerabiać juz wszytkie tomy mamy praktycznie przeczytane i koncepcja mi się kończy a bez czytania nie ma spania:):laugh2:

Jagna - To weź olej... kochana bo kolejna będziesz w szpitalu... A teraz to taki na prawdę masakryczny czas bo niby jest Ok ale płucka jeszcze nie rozwinięte...JA MÓWIĘ oby do 37 zaczętego i można fikać :tak:

reklama
Do góry