reklama
mamusia synka
i córeczki
A no tak bo Celinka urodzinki miała, Jagna najlepszego dla córeczki!!!!
Mamusiasynka, Jagna - OK! Ja tylko pytam...
Bo dla mnie zdecydowanie łatwiej jest jak przeczytam 15 postów typu, "TRZYMAJ SIĘ" - NA wątku do tego przeznaczonym ...Niż doszukanie wśród setek postów tego tekstu dla KONKRETNEJ DZIEWCZYNY LEŻĄCEJ obecnie w szpitalu na głównym wątku gdzie w jednym poście setka tematów jest poruszana!
No chyba, że będziemy na czerwono czcionką 40 - STKĄ...wpisywać dane danej koleżanki... Poza tym to chyba tez chodzi nie tylko o to aby "tu" wpisać bo wpisać tylko, żeby one np. mogły wejść na wątek i zerknąć, że cała nasza grupa wpisała to jedno słowo....
Ja się nie upieram, żeby nie było :-)
Nikusia, po prostu będzie bałagan, dziewczyny i tak wiedza że się martwimy.
Ja mało wczoraj po kłótni z mężem nie wyladowałam na IP, pomógł magnez, nospa i prysznic, i to że goście przyszli. Po prostu nie mogłam się uspokoić, a poszło 1 głupi tależ, pierwszy raz hormony mną zawładneły
A no tak bo Celinka urodzinki miała, Jagna najlepszego dla córeczki!!!!
Dzięki
Wczoraj dopiero imprezę miała, ale dostała super prezenty zestaw 50 gier ( chińczyk, warcaby, szachy i tp) , bluzeczkę, skarpetki i film Monster Higgs, no i kwiatka w doniczce ;-)
Torcik śmietanowy bez dżemu i owoców;-) i nie taki słodki
Witam,
nie mam szans na doczytanie dziś więc przepraszam że nie odpiszę, to chociaż sie przywitam
zdążyłam zobaczyć że kolejna koleżanka w szpitalu Trzymam kciuki by wszystko było ok
jeszcze trochę za wcześnie by się porody zaczynały
a ja powinnam jak najszybciej kupić najbardziej potrzebne rzeczy bo jakoś tak mi trudno sobie wyobrazić by wrazie czego (odpukać) m wszystko kupił
Dziś zaczynam teorię z szkole rodzenia, zobaczymy czego mnie nauczą
bo na "fikołki" to już od końca grudnia chodzę hehe
Pozdrawiam
nie mam szans na doczytanie dziś więc przepraszam że nie odpiszę, to chociaż sie przywitam
zdążyłam zobaczyć że kolejna koleżanka w szpitalu Trzymam kciuki by wszystko było ok
jeszcze trochę za wcześnie by się porody zaczynały
a ja powinnam jak najszybciej kupić najbardziej potrzebne rzeczy bo jakoś tak mi trudno sobie wyobrazić by wrazie czego (odpukać) m wszystko kupił
Dziś zaczynam teorię z szkole rodzenia, zobaczymy czego mnie nauczą
bo na "fikołki" to już od końca grudnia chodzę hehe
Pozdrawiam
Jagna torcik piękny taki dziewczęcy juz nie mogę się córy doczekać jak takie cuda widzę.
Alesia a jaką książkę dostał napisz jak możesz bo my też książkowi ostatnio kończymy Mikołajka przerabiać juz wszytkie tomy mamy praktycznie przeczytane i koncepcja mi się kończy a bez czytania nie ma spania
Alesia a jaką książkę dostał napisz jak możesz bo my też książkowi ostatnio kończymy Mikołajka przerabiać juz wszytkie tomy mamy praktycznie przeczytane i koncepcja mi się kończy a bez czytania nie ma spania
reklama
Podziel się: