reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusia synka tylko spokojnie. Daj nam koniecznie znać później co i jak. &&&&&&&

Ja rożek kupiłam na allegro. Idzie dostać tanie za 17zł (w sklepach te same widziałam po ponad 30zł). U tego samego kupiłam pieluszki i inne duperelki, więc nie wyszło tak drogo. Sporo taniej niż to samo w sklepach.
Tyle, że pieluszki były i cieńsze i grubsze. Wzięłam takie i takie. Te podwójnie-tkane widać, że porządniejsze.
U tego kupowałam: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926
Miał nawet wzorki tetrowych do wyboru i zamówiłam taki co się skończył. To dzwonili zaraz spytać się co mogą zamiast tego wzoru włożyć. Tak wiec na plus. Wysyłka też szybka.

Teraz czekam do zakończenia aukcji z ciuszkami. Chcę u tej samej babki kupić kilka, ale widzę, że nie tylko ja się na to czaję :rofl2: Czekam do ostatniej minutki i będę wpisywać :-D

Ostatnia edycja:
Mamusia synka zeby te cisnienie ci odpusilo &&&&&

kimkim ja za leniwa jestem przy Pati nie chodzilam i teraz tez nie ale jeden plus tomtaki ze dostajesz zaswiadczenie i jak nawet nie bedzie ostrego na warszawskiej to cie przyjma

odebralam wyniki i mam dosc liczne bakterie ale leukocyty w normie, na wszelki wypadek kazala zrobic posiew zobaczymy czy to dobre czy zle bakterie, za to progesteron mi wystrzelil jak szalony i mam teraz prawie 200 ale wole miec wiecej niz za malo

nie bede kupowac rozka

ninfla, z tą wielofunkcyjnością to bym nie przesadzała, ale kilka najważniejszych ma :tak:
marcia, ja też nie mam rożka i nie będę miała (już drugi raz)

Alesia zobacz co mi wyszło:
ciasto.jpgciasto przed.jpg

A ja rozek kupiłam i mi się przydał wtedy i mysle ze teraz tez :tak:

Załączniki

• ciasto.jpg
    ciasto.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 35
  • ciasto przed.jpg
    ciasto przed.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 28
Ale ładny wysoki biszkopcik, przenieście ten przepis do przepisów bo juz sie zagubił...........

Muszę zwiększyc ilośc tabletek i nadal mierzyc i prowadzic zapiski................

czekam na wielebnego......................

Ja tez miałam rożek i sie przydal bo niektorzy goscie przychodzący do dzidziuska nie chcieli wziac go na rece ze strachu, ze cos zrobia a poza tym dzidziuski lubia takie opatulenie...........

reklama
Do góry