reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.
Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.
Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne
Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl
i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne
Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl
i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
kamaa
Fanka BB :)
Hej hej. Święta i po świętach
Samantaa i madzia1945 ja juz malo gdzie się udzielam...nie ogarniam ostatnio.
Pochwałę się, że mój Leo raczkuje, wstaje przy meblach juz jak skończył 7miesiecy. Ma 6zebow. Jest strasznym wymuszaczem! Nie daje spać w nocy...
A co u Was?
Dawno tu nie zagladalam...nawet Was nie kojarze przepraszam.
Samantaa i madzia1945 ja juz malo gdzie się udzielam...nie ogarniam ostatnio.
Pochwałę się, że mój Leo raczkuje, wstaje przy meblach juz jak skończył 7miesiecy. Ma 6zebow. Jest strasznym wymuszaczem! Nie daje spać w nocy...
A co u Was?
Dawno tu nie zagladalam...nawet Was nie kojarze przepraszam.
Kamaa ja tu zagladalam kilka razy i cos napisalam ale ogolnie jak dziewczyny pisaly nie ogarnialam, nie wiedzialam co komu odpisac i w koncu przestałam zagladac. Teraz zaluje bo jednak fajnie wiedziec jak rowiesnicy sie rozwijaja, zawsze mozna czegos ciekawego sie dowiedziec.
Moja igunia pod koniec 8 miesiaca zaczela stawac przy roznych rzeczach, potrafi tez przejsc z lawy na kanape, ladnie raczkuje i smiejemy sie ze odpowiada na pytabia bo my cos do niej mowimy a ona taaa :-) w ogole w 9 mcy stala sie bardzo kumata, coraz wiecej rozumie
Moja igunia pod koniec 8 miesiaca zaczela stawac przy roznych rzeczach, potrafi tez przejsc z lawy na kanape, ladnie raczkuje i smiejemy sie ze odpowiada na pytabia bo my cos do niej mowimy a ona taaa :-) w ogole w 9 mcy stala sie bardzo kumata, coraz wiecej rozumie
Kamaa iga doskonale rozumie ze czegos nie wolno... nawet sama kreci glowa nieee i dalej siega po to co chce a ja nie pozwalam z wielkim uśmiechem na buzi:-)
Nocki u nas tez ciezkie. Najlepiej tylko cyc w dziobie bo smochek z wściekłości wyrzuca i tylko ja drazni:-(
A lozeczko... mogloby go nie byc wcale. Zasypia na cycu to ja przeloze. Ok 23-24 pobudka i juz do rana spi z nami. W dzien nawet nie ma szansy by ja wlozyc bo strasznie placze.
A jak u Was ze spaniem wyglada? Ile czasu w dzien spi maly?
Nocki u nas tez ciezkie. Najlepiej tylko cyc w dziobie bo smochek z wściekłości wyrzuca i tylko ja drazni:-(
A lozeczko... mogloby go nie byc wcale. Zasypia na cycu to ja przeloze. Ok 23-24 pobudka i juz do rana spi z nami. W dzien nawet nie ma szansy by ja wlozyc bo strasznie placze.
A jak u Was ze spaniem wyglada? Ile czasu w dzien spi maly?
kamaa
No noc podobnie! 23-polnoc ląduje juz u nas... Żeby jeszcze spokojnie spał, ale albo się budzi albo przez sen się rzuca..juz nawet cycek go nie usypia.
W dzień różnie. Przed świętami spał aż 15 min! Padał wnet na stojąco, ale.p nie chciał się dac uśpić. Dzisiaj spał dobrze, do południa razem ze mną 1,5 h. A popołudniu dwa razy po jakieś 30 min na spaxerze.
Leon juz był nawet w swoim pokoju w sierpniu. Miał 1pobudke...potem miał 3dniowke i od końca września jest sppwrotem z lozeczkiem w naszej sypialni... Jego lozeczka go dosłownie parzy
W dzień różnie. Przed świętami spał aż 15 min! Padał wnet na stojąco, ale.p nie chciał się dac uśpić. Dzisiaj spał dobrze, do południa razem ze mną 1,5 h. A popołudniu dwa razy po jakieś 30 min na spaxerze.
Leon juz był nawet w swoim pokoju w sierpniu. Miał 1pobudke...potem miał 3dniowke i od końca września jest sppwrotem z lozeczkiem w naszej sypialni... Jego lozeczka go dosłownie parzy
nice-girl
Cześć, jeśli jest tu jakaś mama z Warszawy, która podaje dziecku Bebilon Pepti 2 DHA to odsprzedam 5 puszek po cenie przy 30% odpłatności, czyli 10,40zł za puszkę. Odbiór Służew lub Ochota. Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam :-)
reklama
Leylah
Hej[emoji254]
Może któraś z Was ma ochotę dołączyć do wątku pogaduszkowego dla mam i przyszłych mam.
Link do: Mamusie i ciężaróweczki - Poznajmy się! Rozmowy o wszystkim:)
Pozdrawiam[emoji259]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może któraś z Was ma ochotę dołączyć do wątku pogaduszkowego dla mam i przyszłych mam.
Link do: Mamusie i ciężaróweczki - Poznajmy się! Rozmowy o wszystkim:)
Pozdrawiam[emoji259]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: