reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia to przestrzegaj tylko zaleceń.
Mam nadzieję, że będzie lepiej. Musi być!

Kurczę zła jestem bo nie udało mi się wygrać wszystkiego co chciałam, ale i tak upolowałam 58szt. ubranek do 62-68 za 47zl (z przesyłką). Taniej niż w szmateksie dzisiaj (bo tam 6zł sztuka) a i dużo ładniejsze (no i niecała złotówka za sztukę) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
agnis, chyba, ok co? Ja na trzy kroję, ale to dlatego że nie przepadam za smakiem biszkoptu i muszę mieć dużo kremu i owoców
ninfla, mój też nie lubił być zawijany, a teraz śpi odkryty

no i uszyłam, teraz trzeba wyprać. Ogólnie poszewka to więcej roboty niż poduszka, ale łatwiej będzie przeprać, jeszcze drugą zrobię sobie na zmianę, jak dostanę ładną flanelkę, bo ta tak średnio mi się podoba. IMG_0387.jpg

Idę do szkoły z Ignacem, pa

Załączniki

• IMG_0387.jpg
    IMG_0387.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 53
mamusia synka to bierz tabletkę i oby spadło to ciśnienie &&&&&&&&&&&&.

Agnis wygląda super ten biszkopt napisz jak smakuje:)

Alesia mąż fasola spodobał mi się bardzo :) no i fasolka do karmienia niezła ci wyszła zdolniachca z ciebie.

Moniqaa gratuluję udanego polowania na allegro.

Moi faceci zaraz na basen wychodzą musze młodego spakować.

Joasia smakuje super, zwłaszcza ze biszkopt pycha. Ja to bym mogla samego biszkopta jesc i mlekiem popjac hehe:-D
A w srodku dżemik z działkowych brzoskwin....mmmmmmmmmm pyszny :tak:

Alesia - Ty to masz zdolności, super ta fasola:-D

Na watku na sygnale wieści od kasi przekazane przez mnie :tak:

agnis, chyba, ok co? Ja na trzy kroję, ale to dlatego że nie przepadam za smakiem biszkoptu i muszę mieć dużo kremu i owoców
ninfla, mój też nie lubił być zawijany, a teraz śpi odkryty

no i uszyłam, teraz trzeba wyprać. Ogólnie poszewka to więcej roboty niż poduszka, ale łatwiej będzie przeprać, jeszcze drugą zrobię sobie na zmianę, jak dostanę ładną flanelkę, bo ta tak średnio mi się podoba.Zobacz załącznik 603817

Idę do szkoły z Ignacem, pa
No kurcze tylko szyć i sprzedawać:-D:-D

Ja rożka też nie kupuję, a to raczej do wózka włożę na dno, jako kocyk;-)

Ja właśnie wróciłam od koleżanki, coś od godzinki brzuch mnie pobolewa dołem idę leżeć. Może to jelita bo tak dziwnie z boku, nie na szyjkę, więc oki

Część dziewczyny u mnie ciągle coś się dzieje masa spraw do załatwienia niedługo przeprowadzka a moje samopoczucie to jakaś masakra kawa trochę stawia mnie na nogi siły nie mam na nic cały czas zamulam spać mi się chcę podejrzewam ze moją morfologia znowu sie pogorszyła jutro zrobię wyniki tyle u mnie zmykam

Kasiak i mloda mamo &&&&&
Oby wszystko bylo dobrze :tak:

Tyle piszecie ze nie wiem czy nadrobie... Caly dzien z moim latamy od rana i zalatwiamy wszystko co trzeba. Przed chwila wrocilismy do domu... Zaraz robie tortille bo ma ochote zjesc przed wyjazdem... A od jutra od ok godziny 10 same... Az do ok.20 lutego :szok: jeszcze to do mnie nie dociera. Ja tutaj a on w goracej Portulagii :sorry: to nie fair... Gdyby nie to ze jestem w ciazy to bym mala i siebie spakowala i bysmy byli razem we 3... No ale tak to co jak bym nagle zaczela rodzic :szok:

Jagna wszystkiego najlepszego dla Celinki :tak:

Nifla witaj :tak:

Mamatek nie ma opcji w tej chwili zeby zaadoptowac strych bo wchodzi sie przez drabine wysuwana ze schowka... Nawet nie wiem jak bysmy chcieli zrobic schody to gdzie by je umiescic :szok:

Agnis gratulacje 32 a Secreto 35 :tak: :D

Mamusiasynka ja tez mysle ze lepiej ze tam jest watek bez komentarza to latwiej wszystko zobaczyc :) tak samo jak juz zaczniemy sie rozpakowywac to info o tym ze rodzimy czy urodzilysmy w tym na sygnale a lepiej zrobic osobny watek gratulacyjny zeby sie nie pogubic :) bo jest nas ponad 30 :sorry:

Marcia ja tez rozka nie uzywalam i teraz tez nie mam zamiaru... Dla mnie to zbedna rzecz :tak:

Moniqa co do zakupow na allegro to pare dziewczyn tutaj polecalo jakiegos snajpera co za Ciebie licytuje :D i latwiej wygrac

Jako ze moj jutro wyjezdza a ja zamierzam nie urodzic do tego 20lutego, kupilam dzisiaj magnez :tak: ale nie wiem jak to brac? Pisze ze 2 tabletki dziennie i ze takie 2 tabletki zawieraja 600mg magnezu, ale maja tez witamine d, b6 , cynk i miedz :sorry: brac tak jak pisze 2 tabletki? 2naraz czy osobno? I lepiej rano czy wieczorem?

reklama
Do góry