Kasiak i mloda mamo &&&&&
Oby wszystko bylo dobrze
Tyle piszecie ze nie wiem czy nadrobie... Caly dzien z moim latamy od rana i zalatwiamy wszystko co trzeba. Przed chwila wrocilismy do domu... Zaraz robie tortille bo ma ochote zjesc przed wyjazdem... A od jutra od ok godziny 10 same... Az do ok.20 lutego
jeszcze to do mnie nie dociera. Ja tutaj a on w goracej Portulagii
to nie fair... Gdyby nie to ze jestem w ciazy to bym mala i siebie spakowala i bysmy byli razem we 3... No ale tak to co jak bym nagle zaczela rodzic
Jagna wszystkiego najlepszego dla Celinki
Nifla witaj
Mamatek nie ma opcji w tej chwili zeby zaadoptowac strych bo wchodzi sie przez drabine wysuwana ze schowka... Nawet nie wiem jak bysmy chcieli zrobic schody to gdzie by je umiescic
Agnis gratulacje 32 a Secreto 35
Mamusiasynka ja tez mysle ze lepiej ze tam jest watek bez komentarza to latwiej wszystko zobaczyc
tak samo jak juz zaczniemy sie rozpakowywac to info o tym ze rodzimy czy urodzilysmy w tym na sygnale a lepiej zrobic osobny watek gratulacyjny zeby sie nie pogubic
bo jest nas ponad 30
Marcia ja tez rozka nie uzywalam i teraz tez nie mam zamiaru... Dla mnie to zbedna rzecz
Moniqa co do zakupow na allegro to pare dziewczyn tutaj polecalo jakiegos snajpera co za Ciebie licytuje
i latwiej wygrac
Jako ze moj jutro wyjezdza a ja zamierzam nie urodzic do tego 20lutego, kupilam dzisiaj magnez
ale nie wiem jak to brac? Pisze ze 2 tabletki dziennie i ze takie 2 tabletki zawieraja 600mg magnezu, ale maja tez witamine d, b6 , cynk i miedz
brac tak jak pisze 2 tabletki? 2naraz czy osobno? I lepiej rano czy wieczorem?