reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Aneta, Nuśka też ma rozm. 86 :)
Franek w jej wieku był już dawno na 92 i powoli w 98 wchodził, a ona ciut bardziej niskopienna ;)

Ja mam tetr... 35 sztuk :/ Połowę już Szwagierce oddałam, bo leżały w szafie nietknięte od maleńkości Franka. Poznałam po tym, że były wyprasowane :p Przy Anieli już tetr nie prasowałam ;)

Aneta ja uwielbiam rękodzieło od małej dziewczynki wyszywałam (uwielbiałam to robić), później zaczęłam filcem się bawić, a na biżuterii się skończyło, jak się coś bardzo lubi robić to nie nazywa się to pracą, a przyjemnością:) niektóre bransoletki są bardzo czasochłonne ale końcowy efekt wynagradza wszystko:) jak będziesz mieć jakieś konkretne pytania, śmiało pisz:-) poszukaj jakiegoś szkolenia hand made na pewno takie są i zobaczysz czy Ci się to będzie podobać:-) jeśli jesteś cierpliwa to się bez problemu nauczysz:)

SNIKERSA MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Aneta, to u nas identycznie - 80 cm i 10,5 kilo.
A Nusia 4 mies. starsza od Michelle :)
Idzie równo 50 dziewczęcym centylem, a jeśli by liczyć ją jako wcześniaka (czego nie robię) - to 75 centylem.

Ona ma długie ręce i nogi, a korpusik krótki i zaokrąglony na brzuszku ;) Więc spodnie ma zazwyczaj większe, a bodziaki mają przykrótkie rękawy ;)

Hmm to moze dlatego ze wczesniaczek? Moja poterminowa :D
Jestem ciekawa tylko czy te 86/92 to starczy do konca lata/poczatku jesieni... Hmm nakupilam jej troche rzeczy na wyprzedazach wlasnie na 92 takich cieplejszych

Aneta wydaje mi sie ze Ci starczy. Tadzio dlugo nie startowal z waga i wzrostem i kilka miesiacy mial 85cm i 12 kg. Teraz dopiero porosl i ma 90 cm i zaczal nosic ubrabia na 92 cm.

Franek na dłużej przystopował dopiero na 98 - koło 2 roku życia.
W ciągu tego roku powoli przechodził na 104. Teraz czasem w 110 wchodzi, ale jednak jeszcze 104 króluje.

reklama
witam wszystkich
próbuje Was odczytać ale nie daję rady coś dziś u mnie źle z koncentracją i jakiś brzuch miałam dziś napięty, już nie moge się doczekać wizyty u mojego gina bo mam kilka ytań do niego

Muniś fajna ta twoja wanienka
Josek super pajacyki i ślicza pośćielka :tak:
flower ja w państwowym żlobku pracuje ale tylko do marca prawdopdobnie a potem będę szukać i po prwatnych i państwowych :-D

Aneta ja od początku ciąży mam straszne pragnieniei mnóstwo wody wypijam

Ewa trzymaj sie tam zdrówka dla rodzinki, u mnie w żłobku panuje biegunka więc coc w powierztrzu musi być

Joasia ja tez mam zielony jakiś taki najładnieszy się nam wydawał a poza tym wiosennie nastraja :-D

mamusia synka jak nic kup coś z żyrafką :-D

I na razie tylkpo tyle doczytałam resztę będę uzupełniać miłego wieczorku życzę :rofl2:

Do góry