reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Aneta, Nuśka też ma rozm. 86 :)
Franek w jej wieku był już dawno na 92 i powoli w 98 wchodził, a ona ciut bardziej niskopienna ;)

Ja mam tetr... 35 sztuk :/ Połowę już Szwagierce oddałam, bo leżały w szafie nietknięte od maleńkości Franka. Poznałam po tym, że były wyprasowane :p Przy Anieli już tetr nie prasowałam ;)

Aneta ja uwielbiam rękodzieło od małej dziewczynki wyszywałam (uwielbiałam to robić), później zaczęłam filcem się bawić, a na biżuterii się skończyło, jak się coś bardzo lubi robić to nie nazywa się to pracą, a przyjemnością:) niektóre bransoletki są bardzo czasochłonne ale końcowy efekt wynagradza wszystko:) jak będziesz mieć jakieś konkretne pytania, śmiało pisz:-) poszukaj jakiegoś szkolenia hand made na pewno takie są i zobaczysz czy Ci się to będzie podobać:-) jeśli jesteś cierpliwa to się bez problemu nauczysz:)

SNIKERSA MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Aneta, to u nas identycznie - 80 cm i 10,5 kilo.
A Nusia 4 mies. starsza od Michelle :)
Idzie równo 50 dziewczęcym centylem, a jeśli by liczyć ją jako wcześniaka (czego nie robię) - to 75 centylem.

Ona ma długie ręce i nogi, a korpusik krótki i zaokrąglony na brzuszku ;) Więc spodnie ma zazwyczaj większe, a bodziaki mają przykrótkie rękawy ;)

Hmm to moze dlatego ze wczesniaczek? Moja poterminowa :D
Jestem ciekawa tylko czy te 86/92 to starczy do konca lata/poczatku jesieni... Hmm nakupilam jej troche rzeczy na wyprzedazach wlasnie na 92 takich cieplejszych

Aneta wydaje mi sie ze Ci starczy. Tadzio dlugo nie startowal z waga i wzrostem i kilka miesiacy mial 85cm i 12 kg. Teraz dopiero porosl i ma 90 cm i zaczal nosic ubrabia na 92 cm.

Franek na dłużej przystopował dopiero na 98 - koło 2 roku życia.
W ciągu tego roku powoli przechodził na 104. Teraz czasem w 110 wchodzi, ale jednak jeszcze 104 króluje.

reklama
witam wszystkich
próbuje Was odczytać ale nie daję rady coś dziś u mnie źle z koncentracją i jakiś brzuch miałam dziś napięty, już nie moge się doczekać wizyty u mojego gina bo mam kilka ytań do niego

Muniś fajna ta twoja wanienka
Josek super pajacyki i ślicza pośćielka :tak:
flower ja w państwowym żlobku pracuje ale tylko do marca prawdopdobnie a potem będę szukać i po prwatnych i państwowych :-D

Aneta ja od początku ciąży mam straszne pragnieniei mnóstwo wody wypijam

Ewa trzymaj sie tam zdrówka dla rodzinki, u mnie w żłobku panuje biegunka więc coc w powierztrzu musi być

Joasia ja tez mam zielony jakiś taki najładnieszy się nam wydawał a poza tym wiosennie nastraja :-D

mamusia synka jak nic kup coś z żyrafką :-D

I na razie tylkpo tyle doczytałam resztę będę uzupełniać miłego wieczorku życzę :rofl2:

Do góry