reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Znow naprodukowalyscie tych stron ale udało mi się cale szczęście to nadrobić

19ANIA19
super ze wizyta sie udala

MEGIPEGI super ze u Ciebie rowniez wszystko gra po wizycie
Co do tego jak to bedzie w marcu , wydaje mi sie ze nie bedzie tak zle polaczyc te dwa dzieciaczki i Tadzikowi zaplanowac cosik:)
Moja jak skonczyla dwa latka to kupilam biegowke - super sprawa choc musialo troszke minac by do tego sie przyzwyczaila

Anetko ty to dopiero bedziesz miala przeboje po urodzeniu dzieciatka , maż chyba moze wziasc woilne by napoczatlu ci pomoc ogarnac dzieci ??
To sie cieszyc ze coreczka taka zdrowa jest, jak mala karmilam piersia przez 2 lata raz tylko dawalam jej leki a tak to ewentualnie cos na goraczke bo te zabki to czasem ciezko przechodzila

EWA86 zdrowka dla calej rodzinki zycze , zwlaszcza dla coreczki, oby obylo sie bez szpitala....Gdzie sie tak pochorowaliscie???

Mamusia synka a ile macie jeszcze lat kredytu??
Mam nadzieje ze nospa wzieta i juz sie lepiej czujesz

Jolcia super ze i u Ciebie po wizycie wszystko gra

Nikusia dzieki za info w sprawie becikowego przyjze sie tem blizej jak ogarne urodziny

Monius wspolczuje przeboju z pralka, ale ja bym sie wsciekla

Jagna25 uwazaj na siebie i nastepnym razem dzwon po kogos jak sie cos zle dzieje

Mamatek zdrowk rowniez zycze obys sie bardziej nie rozchorowala A co do biustonosza teraz nocami spie bez jednak wiem ze jak bede karmic to zaloze biustonosz do karmienia nieusztywnany na noc Mam duze i ciezki piersi wiec w noc daje im odetchnac

Alesia to ty domek chyba kupilas co ze taka rate duza masz??

Secreto to duzo placisz jak za 56m2 , ale chyba takie ceny woskie macie w Krakowie

Koreczek mam nadzieje ze duzo lezysz

Katrin wstaw zdjecie tego twojego torciku

Monius jak wizyta ??????????????????

Widze jak nie styczen urodzinowy jest to i marzec :))
Ale narobilyscie mi smaka na kaszke budyn, no coz musze poczekac do jutra na noc wole sie nie opychać

Co do kapieli to mój będzie mi pomagal oszczedza urlop na to by być ze mna w domu wiadomo 2 tygodnie opieki nade mna po porodzie cos wezmie urlopu i może tacierzynski takz się tego nazbiera
A później dam rade sama kapac a Madzia w ten czas będzie zajmować się dziadek , bo mój na 3 zmiany pracuje wiec nie zawsze będzie przy kapieli

No i moja dziecina tez rosnie tak poszla w gore ze dzis znow przeglad spodnie trzeba bylo zrobic ech nic tylko sie cieszyc ze zdrowo rosnie Moja jest drobniutka ma zaraz 3 lata a ciuszki 92/98

reklama
A u mnie po wizycie wszystko ok , mam 2 razy dziennie brac aspargin i 3 razy nospe i znaleźć czas w ciągu dnia na lezenie Mam tak wszystko pozamykane ale ostatnio co wieczor mam bolesne bole brzucha i napinanie, Za tydzień w czwartek mam usg

Spokojnej nocy zycze wszystkim i do jutra:-) Choc na chwilke zerkne bo jutro idzemy na urodzinki a teraz zmykam do meza swietowac swoje urodzinki

CARRI - No to koniecznie odpoczywaj I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN :tak:

ANETA -
Coś mam przeczucia, że nasi synkowie będą grzeczni :cool2:

Witam sie wieczornie. Późno dzisiaj bo rano msza za tate, potem goscie..zanim mąż ogarnał kaca to juz 13 byla i dopiero pojechalismy do hurtowni po rzeczy. Kupilismy łóżeczko z materacem, przewijak, kocyk z sowa :-) dwa okrycia kapielowe. Poscieli nie kupilismy bo byla tylko 135x100....ja nie chce takiej uzej..moze to mala różnica ale chce 120x90... wiec jutro bede szperac na allegro za poscielami :-) wieczoram chwile odsapnelam i prasowalam... Przygotowalam ciuszki o szpitala. Ile przygotowujecie takich komplecikow do szpitala? ja przygotowalam 4 +1 na wyjscie. To wystarczy? czy za malo? a może za duzo? i pytanie co do rozkow i ochraniaczy...jak je pierzecie? bo boje sie ze straca ksztalt...

mamatek szkoda ze wiekszosc takich ksiezniczkowych ciuszkow...:confused2: nie przemeczaj sie za duzo!

Megi Pegi
tylko ze skarpetkami itd tez nie szalej ;-) mi sie takie plamki troche wybielily jak namoczylam w odplamiaczu tym z lidla, a potem pralam w normalnym proszku. Potem kolejne pranie w dzidziusiowym. Ale nie zeszly o konca niestety :confused2: gratuluje udanej wiizyty. Nie przerazaj sie, wierze w Ciebie ze dasz rade. Chociaz od znajomych slyszalam ze wlasnie teraz maja sajgon (taka sama roznica wieku jak u Ciebie)... a i tak maja chetke na 3! ;-)

Jolcia
ja kupilam tą poduchę:
Poduszka Kojec dla kobiet w ciąży do karmienia (3841404880) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Spi mi sie swietnie! przynajmniej mnie juz krgoslup i biodra nie bola. Gratuluje udanej wizyty :-)

susi ale Ci ładnie maluszek rośnie :tak: ja wczoraj zamawialam z apteki...2 h bylo nie moje!!! I to juz moje 2. zamowienie...no ale mam nadzieje ze ostatnie na razie ;-)

Ozila oby tak dalej z cukrem! Śliczne ciuszki :tak: no maciupkie są :zawstydzona/y:

secreto
ja przedwczoraj mowie do mojego ze znowu mam jakies takie bolace piersi.. potem nacisnelam i co? siara jest.. moj m juz sie nie chce ich dotykac :-(ech :-(

jaspis
ach te sowy :-D dasz linka od kogo zamawialas? plisss:-D no nie dam rady...jak z kocykkiem, musi byc w sowy:-D

malpawzoo
my tez dzisiaj kupilismy lozeczko z Klupsia, tyle ze najprostrze. Posciel w sowy dojdzie to bedzie ciekawe :-D ja nie kupuje tej okraglej poduchy.

mause23
no to już duża dzidzia. I juz za 5 tyg :szok:

Jo_asia przypomnialas mi ze do fryzjera trzeba sie wybrac :szok: tyle ze ja na podciecie...ciekawe czy jutro bede pamietac zeby zadzwonic i sie umowic... :happy:

AnetaNorwegia no chyba za dlugo Cie taka mega przeiana materii trzyma...ale dobrze ze pijesz. Gratuluje pelnych tc :-)

ewa86 o ja Cie..masz pogrom w domu...zrowia dla wszystkich i żeby Ciebie nie zlapalo!!! I teraz doczytalam... Zapalenie pluc u Nuski!!! mam nadzieje ze jej sie mocniej nie rozejdzie :-( kurcze :-( trzymam kciuki...

Koreczek i jak sie czujesz? mam nadzieje ze lepiej..zaciskaj nogi no! jeszcze troszke

mamusia synka kurcze widze ze znowu walczysz z cisnieniem :-(

kainkas tez sie wzbranialam przed kupnem...do momentu jak mi biodra wysiadly...a podkladanie pouszki zwyklej nie pomagalo bo ciagle mi uciekala..

Nikusia82
to Ci niespodzianke zrobila bratowa meża! Super :-)dzieki za info dot. becikowego! a wlasnie dzisiaj oo tym z m gadlaismy..co i kedy i jak..musimy tez sie zainteresowac w nast. tyg

Moniqaa no czas przestać szalec ze sprzataniem! No ale mnie tez korci sprzatanie..chyba synrom wicia gniazda mi sie wlaczyl :sorry:Kurcze dziwny ten lekarz...

marcia30
tez zamierzam ten termometr zamówić. Mam nadzieje ze bede zadowolona. I tez mam taka koszule :-D różową :szok:

19ania90 super wiesci z wizyty, maly rosnie :-) tylko szkoda ze sie obrocil... a czujesz gzie Cie kopie? mnie ciagle na dole i po prawej stronie ponizej pepka..nigdy powyzej...i tak wlasnie od moentu jak jest pupa w dól...czyli wiem ze nadal tak jest... a czasu coraz mniej..tez nie chce cc :-(

monisia0605 gratuluję pelnego tyg :-)

muniuś ale zeby az tak Ci zafarbowalo :crazy: masakra...mam nadzieje ze Ci jakos to zejdzie, bo szkoa ciuszkow... i akurat bialych! jutro ide czyscic pralke :confused2: tyle ze ja juz mam prawie wszystkie ciuszki malego poprane...no ale na zaś bedzie jak co. Wanienka super! A caly komplet z przewijakiem - marzenie :sorry: mam nadzieje ze na wizycie wszystko ok.
jagna25 ale co to bylo? skurcz? masakra :eek:

Carri ciesze sie ze po wizycie wszystko oki :-)

Jedna doba a proukcja... jak ja to darobilam? :shocked2:
Jak sie robi ryż na mleku? :sorry:
I mam pytanie, prasujecie tez skarpetki maluszkow? ja ich ostalam tyle, ze mi sie odechcialo ich prasowac...
No nic, szukam jeszcze poscieli na allegro i spac. Wam tez spokojnej i przespanej nocy życzę! Pa

tak piszecie o odgrzybianiu pralki, a ja właśnie w ostatnią sobotę zanim zaczęłam prać małe ubranka postanowiłam wziąć się za pralkę. Kupiłam taki specjalny środek, wymoczyłam i wymyłam szufladkę, wyczyściłąm gumy a resztę wlałam do prania na 90 st. Pralka czysta jak ta lala.
jolcia, ja też jeszcze nic z zusu nie dostałam, a działalnośc mam już prawie dwa lata, do tego chorobowe płacę od stycznia 2013
carri, jaki domek, mieszkanie 72m2, z tym że w Warszawie i to całkiem blisko centrum

Idę na film i poleżeć, bo kręgosłup tak mnie boli że ledwo chodzę.

Moja pralka niby nówka bo ileż ja ją mam z pół roku :confused2:...ale i tak ją dziś wygotowałam z octem to powiem wam że to okienko czyste jak nigdy :tak:

tort_na_blog.jpgszampan.jpg Wirtualny poczęstunek z okazji urodzin!!

Załączniki

• tort_na_blog.jpg
    tort_na_blog.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 30
  • szampan.jpg
    szampan.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry