reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Munius my siedzimy w domku w Sylwka, już 2gi Sylwester bo w tamtym roku mieliśy załobę po mojej mamuni a w tym się nie nadaje na żadne imprezy.............................

Moja kuzynka urodziła cudną dziewczynkę:):):) cały tato:):) no po za tym co między nóżkami;)

A co do sylwestra to my sala puchowa;) już 3 sylwek z rzędu jak w domu jesteśmy, bo zazwyczaj później w styczniu chodziliśmy na bal karnawałowy ze szkoły tańca, ale w tym roku sobie darujemy;) wystarczą mi tańce, które Amelka odstawia w brzuszku;)

Ostatnia edycja:
Mamusiasynka dziękuję, przekażę:)

Nic wczesniej nie pisałam bo zaczęłam robić branso i tak mi się śpiąco zrobiło, że musiałam się położyć i obudził mnie właśnie telefon z wiadomością, że Bożenka już urodziła. Szkoda tylko, że oni mieszkają w usa i nie będę mogła szybko ich zobaczyć.

Witam się wieczorowa pora
U mnie w miare ok, choć nocka nie przespana była , jakos tak nie umiałam spac i się strasznie wierciłam ....Zamaist dziś odpoczywać to tez sprzatalam ogarnialam mieszkanko i tak do teraz , maz mnie w końcu wygonil lezec
Co do porodu ja bym chciała trafic z data 27 marzec wtedy mój będzie miał 30 urodzinki :-)

Monius ja nie czytalam ani nie ogladalam ps I love you ja tam nie przepadam jednak za romansami :)|A co do ciuszka widze ze bedziesz miala superbohatera w domu :) I wiesz doczytalam ze bedziesz miala remont lazienka wspolczuje :/ Niby male pomieszczenie a tyle syfu jest ze szkoda gadac (bynajmniej mysmy tak mieli jak wymienialismy wszystko w lazience )

Agnis trzymaj sie oj spac nie moglam jak doczytalam ze mialas skurcze , ale dobrze ze masz juz wszystko pod kontrola

Koreczek ale mialas przezycia z tymi ukraincami, ja uwazam ze jak sprzedaje sie cokolwiek to lepiej aby ktos byl obok Ciebie , ja tam bym sie bala wyjsc do dwoch facetow ....

Marcia30 sliczny ciuszek ale bedziesz miala superbohatera w domu :)

Dziewczyny ja poki co nie mialam jeszcze zgagi :))

Josek jeszcze pare dni i bedziesz widziala swojego bombelka 2 styczen to juz nie długo

Igem dobrze ze sie odezwalas !!!!

Jolcia tez miewam dni ze bym tylko spala i spala ale niestety przy Mojej Madzi to nie zawsze sie no i gratulacje dla Twojej kuzynki

Kainkas najszczersze kondolencje dla Twojej babci (*)

Nikaa51 ojej jakiego ty chlopczyka duzego masz juz :)

Mamusia synka tylko spokojnie , nie denerwuj sie

Kasiulekk jakie zakupy fajne zrobilas :))

Dziewczyny my teraz częściej potrafimy się zle czuc ,w razie czego jakby i ja wyladowala w szpitalu choć mam nadzieje ze to nastapi dopiero w marcu i to na porodówce chciałabym wymienić się z kims telefonem, wrazie czego bym mogla poinformować co u mnie , bo niestety ja nie mam u siebie w tel dostępu do netu - która by była chetna ??

Acha a co do sylwestra , my w domku planujemy spedzic sywester ewentualnie wjechać na jakas gorke by zobaczyć z góry jak witaja nowy rok mieszkancy

Ja jeszcze nie mam informacji od kolezanki ...ciekawe jak jej idzie i czekam z niecierpliwoscia na jej relacje i odczucia co do tej poloznej wynajentej. I nie wiem czy wam mowilam ze tam w tym szpitalu pracuje moj wujek to jest bratanek mojej babci tylko ze my sie nie znamy, a dzisiaj weszlam na strone szpitala i sie okazalo ze jest zastepca ordynatora, chyba musze sie przedstawic zawsze to super zaplecze:tak:

Wlasnie dostalam telefon ze kolezanka urodzila zdrowa dziewczynke :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Założyłam spór u jednej użytkowniczki na allegro, bo zapłaciłam jej przelewem za wszystkie rzeczy, pomijając fakt, że wysyłanie ciężko jej szło, to nie wysłała mi takiego pajacyka co go wylicytowałam i bardzo mi na nim zależy, więc napisałam do allegro i toczy się tzw. spór. Nie odbiera ode mnie telefonów, nie odpisuje na e-mail’e, więc poprosiłam o pomoc tą firmę :tak:

Małpko – a jaką karocę kupujecie? :-)

Jolcia – to super, a jakie wymiary ma bobo? Duża się urodziła? ;-)

Carri – masz rację z tą łazienką, a jeszcze my będziemy zrywać podłogę i burzyć jedną ścianę, bo chcemy z dwóch miniaturowych łazienek zrobić jedną większą to już w ogóle. Jak to chcecie wjechać na jakąś górkę…? Podaję na priv swój nr tel.

Do góry