reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Zjadłam obiadek i przysiadłam na chwilkę zerknąć co tu się dzieje :tak:

Mamusia – a sąsiadka na kiedy ma termin wg. om? Kurczę, powinnam się cieszyć, że ciąża tak zdrowo przebiega i nic się nie dzieje jak tak czytam o niektórych przypadkach... :zawstydzona/y:

Marcia – to rzeczywiście sporo tego soku Ci wyszło, ale robisz smaka…a ja mam tyle owocków i nie mam jak wycisnąć :dry:Trzeba było poudawać jej telefoniczną położną: „oddychaj, kochana, na raz, dwa i pyk widać główkę!" :-D

Kainkas
[*] dla babuszki, moje kondolencje ;* :-(

Nikaa – no to rzeczywiście spory bobasek, uhu nieźle, ale urodzisz, nie ma już wyjścia zresztą :cool2:Ciekawe ile mój już ma, bo tak to wyprzedza wiek ciąży o 2,5 tyg., ale ile ma teraz dopiero dowiem się po sylwestrze :blink:

Agnis – aha, no to nieźle…wypocznij sobie, tylko nie zależ się tam! :nerd:

Jolcia – o to zdawaj nam tu relacje, hehe ja chętnie posłucham co u innych "rodzących" :tak:

Małpawzoo – a czemu aż tyle na wózek będziecie czekali? :szok:

dziękuję za wszystkie słowa wsparcia!

słaba jestem strasznie po tym szpitalu i do tego głowa mnie boli..
nie pisałam bo nie miałam internetu, ale w tym szpitalu taka rotacja tyle sie działo i jeszcze remont mieli.. kogo moga to krótko trzymają.. ale najwięcej tam było dziewczyn po terminie czekających aż coś zacznie się dziać..
miałam w porównaniu do tych wszystkich dziewczyn maleńki brzuszek.. niektóre myślały że mam 3-4 miesiąc..

dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! słaba jestem strasznie po tym szpitalu i do tego głowa mnie boli.. nie pisałam bo nie miałam internetu, ale w tym szpitalu taka rotacja tyle sie działo i jeszcze remont mieli.. kogo moga to krótko trzymają.. ale najwięcej tam było dziewczyn po terminie czekających aż coś zacznie się dziać.. miałam w porównaniu do tych wszystkich dziewczyn maleńki brzuszek.. niektóre myślały że mam 3-4 miesiąc..
To przy nich taki świeżak byłaś hehe. najgorsze jest czekać nie wiadomo ile jak dobija się do przeterminowania...

Koreczek nie przejmuj się kilogramami. Widać tyle trzeba dla dobra malucha. Organizm wie co robi :) ja wychodze z zalozenia że później wezme się za siebie i szybko zrzuce :)

Igem dobrze że już jesteś w domu. Teraz odpoczywaj i dbaj o siebie a na pewno będzie dobrze :)

Jolcia ja tez dziś senny dzień mam... Miałam buszowac po sklepach a tu lipa... Spalam do teraz :( a i mam wielka ochotę na kurczaka w pięciu smakach i chyba zaraz męża gdzieś wyciagne :)))

Ja bym chciała urodzić z tydzień przed terminem hihi żeby Kacper na Wielkanoc miał juz miesiąc :))

Marcia ale czaderski kostium Supermana :)) rewelacja :)

Munius życzę ci żeby czas zgagi był już za tobą :)) ja niestety mam ją większość czasu... Staram się jeść mniejsze porcje i to trochę pomaga... Ale tylko trochę :(

Kainkas.... Bardzo Ci współczucie, trzymaj się i też uważam że lepiej abyś nie była na pogrzebie... To zbyt stresujące. Babcia by zrozumiała.

chyba mi się nie uda wyłgać..................musze jutro być bardzo chora..........m nafochowany siedzi, nawet poodkurzał z nerwów......

Munius no nie wiadomo cy tak od razu urodzi, sama jestem ciekawa jak to będzie :-)

Nastka a próbowałaś wypić szklankę mleka lub cola/pepsi? ;-)
Mamusia mój też ładnie sprząta jak się wkurzy, ale pod nosem i tak swoje gada to przy okazji się nasłucham nieraz :-p

reklama
hej dziewczynki!:-)

mamusia synka chyba naprawdę musisz być jutro chora....:-D

Agnis
dopiero doczytałam, że jesteś w szpitalu:-( ale dobrze, że skurcze się wyciszyły, że jesteś pod opieką :tak: trzymam kciuki żebyś jednak w pon. wyszła do domku i żeby było dobrze wszystko:-)

Igem i Ty odpoczywaj teraz i dbaj o Was:tak:

Kainkas
bardzo mi przykro z powodu Babci:-(

marcia ale będzie Superman z Twojego synka:-)

A my dziś byliśmy w sklepie i kupiliśmy rożek, przewijak i czapeczkę dla malutkiej:-) wczoraj zamówiłam kosmetyki w aptece, a łóżeczko i wózek to w styczniu albo w lutym. Jeszcze smoczki i parę innych takich drobniejszych rzeczy nam zostało:tak:

Zjadłam kluski z truskawkami:-D już nie mogę patrzeć na mięso!:-/ i lecę odpoczywać

Miłego popołudnia!

Do góry