reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Założyłam spór u jednej użytkowniczki na allegro, bo zapłaciłam jej przelewem za wszystkie rzeczy, pomijając fakt, że wysyłanie ciężko jej szło, to nie wysłała mi takiego pajacyka co go wylicytowałam i bardzo mi na nim zależy, więc napisałam do allegro i toczy się tzw. spór. Nie odbiera ode mnie telefonów, nie odpisuje na e-mail’e, więc poprosiłam o pomoc tą firmę :tak:

Małpko – a jaką karocę kupujecie? :-)

Jolcia – to super, a jakie wymiary ma bobo? Duża się urodziła? ;-)

Carri – masz rację z tą łazienką, a jeszcze my będziemy zrywać podłogę i burzyć jedną ścianę, bo chcemy z dwóch miniaturowych łazienek zrobić jedną większą to już w ogóle. Jak to chcecie wjechać na jakąś górkę…? Podaję na priv swój nr tel.

nie chce Cię pocieszać ale spór nic nie daje:( po czasie allegro napisze, że oczywiście masz rację ale proszą o dogadanie się ze sprzedającym badz załozenie sprawy w sądzie.. wystaw negatywny komentarz by inni wiedzieli, jaki to sprzedający

reklama
Hmm, nigdy nie zakładałam sporów, a wiesz co poczekam jeszcze chwilkę, zobaczymy może jej akurat będzie zależało by nie mieć komentarza negatywnego, tym bardziej, że ciągle coś sprzedaje...
Chwilę temu byłam w sklepie, dzisiaj zaszaleję - kupiłam sobie podróbę Picollo, a mój wódkę i colę i będzie robił sobie drinki :-D tere-fere-szampan-bezalkoholowy-750-ml.jpg

Załączniki

• tere-fere-szampan-bezalkoholowy-750-ml.jpg
    tere-fere-szampan-bezalkoholowy-750-ml.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 39
70postow do przeczytania :D

Igem dobrze ze juz w domku :)

Agnis a u Ciebie dobrze ze trafilas do tego szpitala i jestes pod opieka :tak:

Koreczek no to niezla akcja z tymi ukraincami... Ja jakos nie lubie wszystkich ruskich, ukraincow itp

Ktos pisal o sokowirowce... Nie pamietam kto... Ja kiedys mialam jakas z dobrej firmy ale nie bylam zadowolona... Tyle co owocow do niej nawrzucalam to szok a soku prawie nic nie dostalam :(

Jagna ja tez z 19marca :tak: termin mam na 7 ale jednak ludze sie nadzieja ze to bedzie ostateczny dzien :) chialabym urodzic 38-40tydz :tak: nie chce przenosic tym razem

Mamusia to moze 14 luty :) akurat na walentynki byscie prezent dostali :)

Marcia super ten superman :D ale 40zl troszke duzo chyba :) ja tez poluje na jakiegos pajaca takiego ale na 68-74 :) poszperam na allegro :D

Jaspis to ja chyba tez na c&a zajrze :) jagna tez polecala ze przeceny :tak:

Kainkas wielkie wyrazy wspolczucia :(

Jolcia no to trzymamy kciuki za kuzynke :) oooo juz urodzila :) gratulacje :) szybko poszlo :D

Munius ja ostatnio kupiwalam ok 12 rzeczy od jednego sprzedawcy i wyslala mi wszystko procz jednego nowego kombinezonu zimowego dla Michelle i nasz spor trwa juz 3tyg i nic :(

A ja od dzisiaj jestem posiadaczka nowej suszarki do wlosow i depilatora :D
Moj prezent gwiazdkowy :) mialam do wykorzystania 400zl a w sumie za bardzo nie wiedzialam co wziasc :( juz jak przegladnelam caly sklep a zostala kasa do wykorzystania to wzielam gotowarke do jajek :D bo zawsze te na miekko wychodza mi za bardzo sciete a te na twardo sa niedogotowane :)

Aaaa i kupilam posciel dla malego ;) pozniej wstawie foto :D

Ostatnia edycja:
dziewczyny któraś z Was pisała kiedyś, że przysługuje nam jakaś możliwość żeby spotykać się z położną przed porodem, robić ktg itp.? jak to wygląda z praktyce? czy coś mi się pomyliło?:sorry2:

Muniuś i dobrze zrobiłaś, powodzenia w odzyskaniu swojego!
Co do dzidzi to Bo tylko zdjęcie wysłał i tyle informacji, ale ze zdjęcia wyglada na duża dziewczynkę:-)
Ja na sylwestra też się zaopatrzyłam w Piccolo truskawkowy mój ulubiony:) takim trunkiem będę Nowy Rok witać :-)

AnetaNorwegia Ty to szalejesz z tymi zakupami:):)

Aneta a może byc nawet 14 luty :-) pasuje mi :-)

munius
my mielismy kilka sciec na allegro, jedna najwieksza jak m kupił mi smartfona i nie przyłaził przez miesiac a koles miał nas w d...m postraszył go policja i kasa byla na koncie po tygodniu bo koles nas zwodził, ile mnie to nerwów kosztowało a i jeszcze kiedys kupiłam pake ubranek od kogoś kto 2 dni pozniej dostał 20 ngatywów, przez tel udawał ze wszystko ok i ze towar wysle ale nie wysłal ale ze zapłacilismy przez payou to kasa do nas wrociła bo jemu zablokowali konto, zreszta temu od smartfona tez zablokowali konto pozniej......

mamusiu- to ja dopisuję się do 14 lutego:) też by mi pasowało...

ja dzisiaj rano tez hani zakupy zrobiłam w 5-10-15- zależalo mi na bluzkach bo mało ma i kupiłam 7szt za 100zł, kurier jest gratis

dzięki za wsparcie, jakoś kiepsko się czuję, nie wiem czy malż urlop dostanie, najwyżej jutro mnie zawiezie może jakoś dam radę...ehhh

a i jeszcze ktoś się pytał o ten grzybek...ja na nim kefir hoduję , wygląda jak kalafior:) http://www.lekabel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=160&Itemid=261

Ostatnia edycja:
Aneta – a suszarkę to z zimnym powietrzem masz? Mi mój kupił na zeszłe urodziny Philipsa to chyba jeden z najlepszych prezentów (u nas są zawsze trafione, bo albo zostawiam linki na kompie albo wspominam co by mi się przydało lub rozmawiam głośno przez telefon co bym chciała :-D) i zimnym powietrzem fajniej się suszy, bo lepiej się włoski układają…no i nie niszczy ich tak.

Właśnie piję to Tere Fere i nic specjalnego, jednak Piccolo lepsze, ale Trele Fere kosztowało mnie 5 zł., a Piccolo 8 w Tesco :dry: Polecam biedronkowy o ten imag0503.jpg o niebo lepszy i kosztuje 4 z groszami :tak:

Mamusia – a właśnie co to jest ten PayU, o co w tym chodzi? To bezpieczniejsze jak zwykły przelew? :confused:

Kainkas – ja pytałam, no to już wiem co to przynajmniej hehe, bo ostro się zastanawiałam :cool:

Próbuję fajną sygnaturkę dodać, ale mi nie idzie, bo tylko kody HTML są – jak to zrobić? Jak daje linka url to wyskakuje, że nieprawidłowy plik, jak wrzucam html pod te sygnaturki co już mam to nie czyta sygnatury tylko link i jak to wrzucić :baffled:

Załączniki

• imag0503.jpg
    imag0503.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
munius payu jest to cos takiego ze kasa nie przechodzi bezpośrednio na konto bankowe kontrahenta tylko na takie pośrednie konto którym włada allegro i dopiero z tego pośredniego konta robi sobie wypłatę a jak kolesiowi zablokowali konto na allegro to nie mogl sobie zlecic z tego konta wypłaty na swoje bankowe bo allegro mu zablokowało srodki i kasa wrocila do nas :-) a u mnie wchodzą kody bbc..............może trzeba cos w ustawieniach zmienić............

tez sobie kupie takiego szmpana, chociaż wątpie zebym wytrzymala do polnocy....an sobie z Julem wypijemy wieczorem :-)

Do góry