reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Munius wlasnie kupilam z cieplym ;) bo z zimnym mam i u mnie sie nie sprawdza i troche dlugo zajmuje zanim wlosy sa w 100% suche. A przy malym dziecku... Juz niedlugo przy 2 malych dzieci ciezko bedzie poswiecic czas dla siebie w lazience :D

A i jeszcze jak placisz przez payU to kasa jest praktycznie odrazu u sprzedawcy i wszystko widac na koncie na allegro :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.

muniuś dzieki za książkę, skończę "11 godzin" pauliny simons i zabieram się za "zieloną mile" :-) trzymam kciuki za allegro!

malpawzoo
no za nowe ciuszki to sie można wykosztować :baffled: polecam używane (z allegro, komisy, lumpy). Takie male ubranka są niezniszczone! wyprac, wyprasować i jak nowe. A cena bez porównania niższa.Te wieksze rozmiary tez zazwyczaj niezniszczone.

Koreczek rozbawilas mnie z tymi ukraincami :-D po takich bym sie nie spodzewala ze na 25 tysi powiedza ze tanio :-D ale mialas przezycia w dziecinstwie...trauma normalnie! :sorry2: to tak jak moi rodzice znalezli trupa w ogrodzie (zamarzl sasiad pijaczyna....) dobrze ze ja za mala bylam zeby pamietać ;-)

igem
cieszę się, że już wyszłaś. Ale sluchaj wszystkich rad lekarzy, odpoczywaj!

Jolcia_ ja dzisiaj identyczny dzien... piekne slonce al ja bym spala...m wyciagnal mnie po obiedzie na spacer..a ja szlam strasznie zamulona..poza tym strasznie mi brzuch twardnial na tym spacerze...wiec jak wrocilam to co zrobilam? poszlam spac....ach szkoda takiego ladniego dnia...ale sen byl silniejszy... Gratulacje dla kuzynki! :-)

jaspis mnie podobna wyprawa po rzeczy dla malucha czeka..jakies 60 km... też nie wiem jak to wytrzymam...czuje sie jak slon statnio..taka nieporadna i zmeczona..

kainkas
moje wyrazy współczucia... to czy pojedziesz na pogrzeb zalezy od Ciebie i od tego czy czujesz sie na silach.. mi tez mowili ze na pogrze taty mam niejechac..trzymaj sie!

nikaa51 gratuluję pełnego tygodnia ;-)Duży już Twój szkrab :-) ale ważne że wszystko w porządku :-)

marcia30 i dla Twojej kolezanki gratulacje :-)

mamusia synka to fajnego ma focha Twoj m! jak poodkurzał! :-D nie przejmuj sie, jutro beda Cie mooocno np plecy bolaly ;-)te dolegliwości ciążowe ;-)co do śmiechu tesciowej...jak moja sie zaczyna ze mnie smiac to mam jej ogromna ochote przylozyc i wywalic za drzwi :wściekła/y:

kasiulekk widze, że kolejne rzeczy z wyprawkowej listy odchaczone :tak:super. Co do poloznej to ja nie wiem...u mnie chyba jak panstwowo sie chodzi to takie cos jest...ja prywatnego lekarza mam i NIC nie wiem...niestety..

AnetaNorwegia daj znać jak tam depilator się sprawuje :-) bo ja sie ciagle nad kupnem zastanawiam..ostatnio nawet m zapytal czy sobie kupie takie cos...i zebym sobie fajną fryzurkę najlepiej zrobila "tam" ech Ci mężczyźni :-D

Agnis83 trzymaj się w tym szpitalu, wspolokatorke wciągnij do naszego forum, w końcu też marcóweczka :tak:

Co do planow sylwestrowych, poniewaz zaloba wiec wszelkie imprezy odpadaja (chociaz ja i tak pewnie bym nie ala rady:-D). Moj m pracuje do 22... wiec z mama wczesniej sie uadalysmy do cioci! Jeziemy grać w tysiąca :-D o i wlasnie, picolo dla mnie trzeba kupic :-D
A ja od wczoraj na kregoslup nie wyrabiam...a mama do mnie ze przez to ze sie malo ruszam :wściekła/y: a ja non stop w ciagu niach wnet na nogach :wściekła/y::wściekła/y:

Kama chyba bym sie nie odwazyla uzyc tam depilatora :nie: bo ten co kupilam to wyrywa wloski :D na rece sprobowalam i ojjj bolalo :) juz sobie wyobrazam jak bedzie bolec na nogach. No ale spokoj na dluzszy czas bede miala :) wydepiluje sobie nogi dzis lub jutro

kama ja mam ochotę mojej wybić te resztę zębów, która jeszcze ma żeby się do mnie nimi głupio nie szczerzyła.......mojemu foch minął chyba jutro będzie kontynuacja jak znow zacznie pierdzielic o pojechaniu do czarownicy.............

AnetaNorwegia ja raz kiedys probowalam mamy epilatorem nogi sobie ogolic :-D na moze 2 wloskach skonczylam :-D ale to stary epilator byl wiec łudzę się troche, że te nowoczesne moze nie są takie bolesne :-D bo tam nogi moge golic codziennie..ale tam to mnie zawsze cos trafia..szczegolnie jak po maszynce/kremie mam krostki!

mamusiu synka nie podnoś sobie cisnienia przez tą głupią pinde!

kama jak sobie pomyślałam o tych jej ząbeczkach to nawet humor mi się poprawił i się uśmiechnęłam do siebie pod nosem-jednak potrafi mi czasem ta baba humor poprawić hhihihih

ja mam po depilacji takie czerwone krosteczki na całych nogach...........

Kama oj boli boli... Byly tez takie co niby chlodza ale ja wiem czy to pomaga :)
Ja tam sie gole co ok 1,5-2 tyg bo jak czesto to wlasnie mam krostki itd a jak jest wiekszy zarost to ladnie wszystko wyglada :D po ogoleniu.

Mamusia po depilacji depilatorem tez mam czerwone krostki na nogach ale po paru h znikaja na szczescie

Kasiulekk – ja chodzę państwowo i prywatnie i na nfz. będę niedługo miała ktg co wizytę, a z wizytami położnych to nie wiem, bo nic nie mówiła, a też nie potrzebuję ich, nie odczuwam takiej potrzeby też w sumie…co mi powie położna czego forum mi nie powie? :-D:-D:-D

Mamusia – właśnie przelałam złotówkę, bo allegro prosiło o weryfikacje konta i będę korzystała teraz tylko z PayU - dziękuję za info :tak:Patrzyłam na ustawienia i nie znalazłam gdzie mogę zmienić żeby HTML wklejać…i szkoda…suwaczek przepiękny! http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monika&year=2014&month=3&day=23

Aneta – a no wiem, bo nawet jak raz babka do mnie dzwoniła czy wykonałam wpłatę to powiedziała, że jak z PayU to wyśle paczkę od razu, a jak zwykłym to musi się zaksięgować. Ja mam z takim i takim powietrzem, tylko wybieram, ale moje kudełki i tak są niszczone farbą to staram się suszarką chociaż nadrabiać :-D Co do depilatorów są też takie co pod wodą depilujesz i nie boli, ale kosmetyczka mi mówiła, że i tak pewnie boli :sorry2:

Kamaa – fajne te 11 godzin? Ciekawe? :happy2:

Małpka - no i karoca dla dzieciątka zajebista :tak:

To czym się depilować na dole żeby było dobrze i bez podrażnień…? Oh my god, ale to zabrzmiało ŻEBY BYŁO DOBRZE hahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Zawsze mowie ze depilator wymyslil chyba jakis sfrustrowany facet... od 6-7 lat mam taki z masazerem (nibylagodzi bol) i kilka razy udalo mi sie wydepilowac nogi do wysokosci kolan :p wyzej nie dalam rady :p na szczescie mam wymienna nakladke na golarke dlatego nie lezy taki calkiem bezuzyteczny :)

Do góry