Hej dziewczyny.
muniuś dzieki za książkę, skończę "11 godzin" pauliny simons i zabieram się za "zieloną mile" :-) trzymam kciuki za allegro!
malpawzoo no za nowe ciuszki to sie można wykosztować
polecam używane (z allegro, komisy, lumpy). Takie male ubranka są niezniszczone! wyprac, wyprasować i jak nowe. A cena bez porównania niższa.Te wieksze rozmiary tez zazwyczaj niezniszczone.
Koreczek rozbawilas mnie z tymi ukraincami
po takich bym sie nie spodzewala ze na 25 tysi powiedza ze tanio
ale mialas przezycia w dziecinstwie...trauma normalnie!
to tak jak moi rodzice znalezli trupa w ogrodzie (zamarzl sasiad pijaczyna....) dobrze ze ja za mala bylam zeby pamietać ;-)
igem cieszę się, że już wyszłaś. Ale sluchaj wszystkich rad lekarzy, odpoczywaj!
Jolcia_ ja dzisiaj identyczny dzien... piekne slonce al ja bym spala...m wyciagnal mnie po obiedzie na spacer..a ja szlam strasznie zamulona..poza tym strasznie mi brzuch twardnial na tym spacerze...wiec jak wrocilam to co zrobilam? poszlam spac....ach szkoda takiego ladniego dnia...ale sen byl silniejszy... Gratulacje dla kuzynki! :-)
jaspis mnie podobna wyprawa po rzeczy dla malucha czeka..jakies 60 km... też nie wiem jak to wytrzymam...czuje sie jak slon statnio..taka nieporadna i zmeczona..
kainkas moje wyrazy współczucia... to czy pojedziesz na pogrzeb zalezy od Ciebie i od tego czy czujesz sie na silach.. mi tez mowili ze na pogrze taty mam niejechac..trzymaj sie!
nikaa51 gratuluję pełnego tygodnia ;-)Duży już Twój szkrab :-) ale ważne że wszystko w porządku :-)
marcia30 i dla Twojej kolezanki gratulacje :-)
mamusia synka to fajnego ma focha Twoj m! jak poodkurzał!
nie przejmuj sie, jutro beda Cie mooocno np plecy bolaly ;-)te dolegliwości ciążowe ;-)co do śmiechu tesciowej...jak moja sie zaczyna ze mnie smiac to mam jej ogromna ochote przylozyc i wywalic za drzwi
kasiulekk widze, że kolejne rzeczy z wyprawkowej listy odchaczone
super. Co do poloznej to ja nie wiem...u mnie chyba jak panstwowo sie chodzi to takie cos jest...ja prywatnego lekarza mam i NIC nie wiem...niestety..
AnetaNorwegia daj znać jak tam depilator się sprawuje :-) bo ja sie ciagle nad kupnem zastanawiam..ostatnio nawet m zapytal czy sobie kupie takie cos...i zebym sobie fajną fryzurkę najlepiej zrobila "tam" ech Ci mężczyźni
Agnis83 trzymaj się w tym szpitalu, wspolokatorke wciągnij do naszego forum, w końcu też marcóweczka
Co do planow sylwestrowych, poniewaz zaloba wiec wszelkie imprezy odpadaja (chociaz ja i tak pewnie bym nie ala rady
). Moj m pracuje do 22... wiec z mama wczesniej sie uadalysmy do cioci! Jeziemy grać w tysiąca
o i wlasnie, picolo dla mnie trzeba kupic
A ja od wczoraj na kregoslup nie wyrabiam...a mama do mnie ze przez to ze sie malo ruszam
a ja non stop w ciagu niach wnet na nogach