reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Munius soczek pyszny....skroilam dwie pomarancze kilka mandarynek i dwa jablka i wyszlo mi ok 1200 ml

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
hej
igem i agnis- odpoczywajcie. wszystko mysi być dobrze.

a ją mam bardzo smutny dzień rano zmarła moja babcia oczywiście wszyscy zabraniają mi jechać na pogrzeb . ehhh ....a na dodatek chora jestem.
dobrego dnia wam życzę

Witam dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze :confused: dawno mnie nie było
a to ze względu braku czasu do wigilii jeszcze pracowałam teraz jestem na urlopie a od stycznia L4 :-D

przed świętami była na wizycie kontrolnej mały rozwija się prawidłowo jedynie co mnie przeraża to to że jest duży bo ważył 1800 sam lekarz jak zobaczył główkę na monitorze od razu powiedział no ciekawe ile ten grubas będzie ważył :confused: także pewnie będzie duży :-D mój m jak się urodził to podobno ważył 4500 ciekawe czy mały przegoni tatusia :-)

kainkas wyrazy wspołczucia :-(

Nikka
to niezły wielkoludek, moj Kurczak w 32tyg wazyl 1600g :-) a moze pomiar z usg nie jest zbyt dokładny i nie bedzie taki bardzo duzyyy....

Munius pytalas o diagnoze.
No w sumie przez te skurcze woleli mnie zostawic. A przy okazji wyszedl stan zapalny w krwi wiec nie wiem.

A kolezanka trafila z kolką :-( w domu to sie zwijala z bolu. I wyproznila sie w domu chyba ze wszystkiego co miala. Poki jej nie pusci na 2 dni min to jej njhe puszcza.

Inna lezy bo krwawienie miala. Ale ma lepiej bo u niej 36tc.

A mi maz dowiozl jedzenie :-):-):-)
I gazetki i drobne na tv:-)
Moge lezec :-)

reklama
Do góry