Witam się wieczorowa pora
U mnie w miare ok, choć nocka nie przespana była , jakos tak nie umiałam spac i się strasznie wierciłam ....Zamaist dziś odpoczywać to tez sprzatalam ogarnialam mieszkanko i tak do teraz , maz mnie w końcu wygonil lezec
Co do porodu ja bym chciała trafic z data 27 marzec wtedy mój będzie miał 30 urodzinki :-)
Monius ja nie czytalam ani nie ogladalam ps I love you ja tam nie przepadam jednak za romansami
|A co do ciuszka widze ze bedziesz miala superbohatera w domu
I wiesz doczytalam ze bedziesz miala remont lazienka wspolczuje :/ Niby male pomieszczenie a tyle syfu jest ze szkoda gadac (bynajmniej mysmy tak mieli jak wymienialismy wszystko w lazience )
Agnis trzymaj sie oj spac nie moglam jak doczytalam ze mialas skurcze , ale dobrze ze masz juz wszystko pod kontrola
Koreczek ale mialas przezycia z tymi ukraincami, ja uwazam ze jak sprzedaje sie cokolwiek to lepiej aby ktos byl obok Ciebie , ja tam bym sie bala wyjsc do dwoch facetow ....
Marcia30 sliczny ciuszek ale bedziesz miala superbohatera w domu
Dziewczyny ja poki co nie mialam jeszcze zgagi
)
Josek jeszcze pare dni i bedziesz widziala swojego bombelka 2 styczen to juz nie długo
Igem dobrze ze sie odezwalas !!!!
Jolcia tez miewam dni ze bym tylko spala i spala ale niestety przy Mojej Madzi to nie zawsze sie no i gratulacje dla Twojej kuzynki
Kainkas najszczersze kondolencje dla Twojej babci (*)
Nikaa51 ojej jakiego ty chlopczyka duzego masz juz
Mamusia synka tylko spokojnie , nie denerwuj sie
Kasiulekk jakie zakupy fajne zrobilas
)
Dziewczyny my teraz częściej potrafimy się zle czuc ,w razie czego jakby i ja wyladowala w szpitalu choć mam nadzieje ze to nastapi dopiero w marcu i to na porodówce chciałabym wymienić się z kims telefonem, wrazie czego bym mogla poinformować co u mnie , bo niestety ja nie mam u siebie w tel dostępu do netu - która by była chetna ??
Acha a co do sylwestra , my w domku planujemy spedzic sywester ewentualnie wjechać na jakas gorke by zobaczyć z góry jak witaja nowy rok mieszkancy