AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Tzn moze nie w 100% identycznie. Ale kapiel byla u mnie w pokoju w lazience, wlasnie z taka umywalka, jedynie wykladali ja folia dla higieny i tez woda leciala, takie samo zanurzanie glowki.... i wszystko wykonywalam sama z asekuracja poloznej i tatuska. Mowila mi co mam robic, Michelle byla w pewnym momencie cala pod woda ze tylko nosek wystawal no i tez zasnela pozniej w domu pierwsze kapiele tez tak robilam ale duuuuuuzo ostrozniej , no bo poloznej juz obok nie bylo :-)
to taka specjalna metoda zeby dziecko sie nie balo, zeby sie czulo jak u mamy w brzuszku i zeby to bylo przyjemne.
Teraz Michelle kocha kapiele, moge jej wode lac na glowe wiaderkiem doslownie i tak jej sie podoba zero problemu z myciem glowy i buzi od poczatku. Czasem gorzej jest z wyciagnieciem jej bo protestuje i chce jeszcze i jeszcze
to taka specjalna metoda zeby dziecko sie nie balo, zeby sie czulo jak u mamy w brzuszku i zeby to bylo przyjemne.
Teraz Michelle kocha kapiele, moge jej wode lac na glowe wiaderkiem doslownie i tak jej sie podoba zero problemu z myciem glowy i buzi od poczatku. Czasem gorzej jest z wyciagnieciem jej bo protestuje i chce jeszcze i jeszcze