Hej dziewuszki:-)
ja wczoraj napisalam posta i....widze go calego wcielo
bo go nie ma...
anetka piekny ten filmik, az sie poplakalam we wzruszenia! Ciekawa jestem jak tu bedzie, bo szpitale obled superowe, kazdy pokoj z kanapa i wielka jak pokoj lazienka z wanna, prysznicem, w okol lozka to tyle przyrzadow, ze chyba przygotowani na wszystkie ewentualnosci, obok lozka, sterowanego elektronicznie, materac i pilke tez zauwazylam, takze niezle , ale chyba przy normalnym sn idziesz do domu po paru godzinach, a po cesarce nie wiem jak ja bede miala, chyba chociaz dzien mnie zostawia - na pewno mysle, nic jeszcze nie wiem co i jak tu wyglada, czy kapia, czy nie, bo syna w polsce rodzilam;-)
kulka nie martw sie kochanie na zapas, na pewno wszystko sie unormuje zobaczyc:-)
ewa gratuluje chlopczyka! Ja tak ciekawa jestem co u mnie mieszka, mam nadzieje , ze zademonstruje dziecie sie czy cos tam ma czy nie na polowkwym
monisia no to miejmy nadzieje, ze na nastepnym demonstracja nastapi, a szczescie masz niedlugo! Ja to nie wiem kiedy nastepne bede miala po tym polowkowym, takze mam nadzieje, ze sie dowiem, bo bym juz tak bardzo chciala wiedziec:-)
u mne dzisiaj tesciowa od rana- ale ok babeczka, bo przysla "obrobic" ogrody( mam dwa- z przodu i z tylu) z bromilami na ktore mam lekkie uczulenie, wiec w ciazy pstanowilam nie tykac i cos tam robilam w domciu, a ona w ogrodzie, no musze pwiedziec, ze nie mam co a nia narzekac- jest ok babeczka....chociaz czasem mnie tak wkurzy, ze....ma taki motorek w d...i wszedzie jej pelno, ale daje Nam zyc na szczescie, odkad poradzilismy sobie i ja wyswatalismy, po smierci meza hihi:-)))
Lece na zakupy
milego dnia kobietki Wam zycze;-)