reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hej dziewczyny!

W ogole ta historia z tym welonem i lysa glowa, to masakra jakas, bo dawno sie tak nie usmialam haha!:D wyobrazam sobie faceta, ktory mierzy welon:D ciekawe czy moj papa tak by sie poswiecil:D

Ja znowu od rana nerwy mam, denerwuje mnie niezaradnosc i dziecinnosc mojej mamy. Tak dokladnie. Ech. I moje plech, jejku az z tego bolu czuje jak mi w jednym miejscu pulsuje. Migrena w plecach. Nie wien jak stac, siedziec, nawet lezec. A chodzenid to jakas udreka jest. I to od samego rana, a wieczorem to juz padam. Krew z nosa mi poleciala i tak siedzialam z 5 minut az przestanie. Znowu sie zaczyna.

reklama
Ozila przedluzam metoda keratynowa lub na microringi, zalezy co klientka woli. Micro klipsy? chodzi Ci o clip-on? Co sama zaladasz i sciagasz? Ja wole trawale metody. Zazwyczaj nosze wlosy po 4msc a pozniej zakladam na nowo.

My wstalysmy pol h temu i juz nie moge doczekac sie 14 i mojego usg :D

I ja się melduję powizytowo :)

Maluch książkowy, zdrowy i... z jajeczkami :)

Więc... będziemy mieli SYNKA :D

Leoś i mnie się podoba, ale mąż protestuje. Podobnie z Julkiem...

anetka nie na trwale- trzymalo mi sie zawssze ok 4-5 miesiecy, to te chyba mocro ringi sa;-), bierzesz kosmyk jakos przeplatasz i pozniej zaciskasz:-))) kciukasy za usg&&&

co do pawikow i mdlosci...to ja kurcze dzis prawie, prawie a juz bylo super;-)takze to chyba chwilami nawraca...

babyg ​super to gratuluje synka!!!
no a kurcze jeszcze nie wiem co :sorry2:!
co do imion: dziewczynka myslimy Natalie, chlopczyk Dawid, Nathan, Jacob jeszcze nie wiadomo hm jak

Ostatnia edycja:
cześć....
dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dwóch nowych chłopaków!!!! :)
Aneta &&& kciuki za twoje usg! od razu po daj znać co i jak :)

ale smaka narobiłyście z tym blokiem czekoladowym..... ja wczoraj upiekłam ciasto ze śliwkami i jabłecznik więc trzeba jeszcze zjeść to co mamy a potem mmm... zrobię ten blok :D

alesia ale odważna z ciebie kobieta! w życiu bym się nie odważyła zgolić na łyso..... :szok:

mamusia synka a wy macie wybrane imię dla swojej gwiazdy? :)

Hej :)
Nobla temu, kto wymyślił przedszkole. Jaki spokój w domu :D

Ewula, zazdroszczę braku siwych włosów :) Ja niestety po Mamie - siwieję od 20 roku życia :) Jak odgarnę włosy, to pod spodem sporo srebrnych już mam. Ale jakoś znikają póki co w reszcie ;)

Gratulacje rocznicy!

Ozila, 29 października to "dopiero" na usg?:) Ja będę mieć połówkowe jakoś w połowie listopada! :)

Marcia, spojenie to się chyba niestety zacznie powoli odzywać :/ Mnie pobolewa teraz czasem jak się przedźwigam albo za dużo chodzę. Czyli prawie codziennie ;P Jedyny ratunek to odpoczynek.

Koreczek, współczuję bólu pleców... To nie może być przyjemne...:/

Uśpiłam Nuśkę i uciekam do roboty. Chociaż taka mgła za oknem, że najchętniej bym pod pierzynkę wskoczyła ;)

kochane jesteście:tak:
nie mogłam się dzieckiem nacieszyć wczoraj:) w szpitalu dowiedziałam się, że mam łożysko na przedniej ścianie..więc się nie dziwię, że mało kiedy coś czuję..

wiecie, ja dalej mam katar! normalnie już prawie 2 tyg..

wczoraj był dzień cesarek w medikorze i zanim mnie bratowa męża odebrała to zaraz za drzwiami urodził się chłopczyk, normalnie wszystko było słychać jak pielęgniarki wychodziły, no i wynieśli do tatusia( który stał obok mnie) syneczka do całowania no i się tak rozczuliłam jakby było moje! łzy mi pociekły i wgl nogi się uginały.. taki kudłaty czarny prawie 4 kg.. a jaki głos! po tym jak zobaczyłam jak to fajnie się odbywa w tym szpitalu już się mniej boję przyszłego porodu.. kobietki przychodzą rano na czczo umyte, siadają sobie razem, pielęgniarki wypytują o wszystko, pół h ktg i na cc:) ale jakie fajne podejście, rozmawiają, pocieszają, że zaraz będzie dzidziuś na świecie i wgl..jestem zadowolona, że to widziałam bo pół stresu mniej mam w sobie..

umyłam się, założyłam luteinki i leżę niech się wchłoną..ja mam we środe rocznice.. a z tego zamieszania dla męża nie mam nic.. tylko siebie:-D

hej
baby gg kolejny chlopaczek super gratuluje!!!!najważniejsze ze zdrowy;-)
alesia podziwiam,ja bym nie dala rady:-)

co do wloskow to ja niedlugo obcinam troszke przed ramiona i farbuje sie na rudo.uwielbiam siebie w tym kolorku.wrocilam do blondu za namowa mojego m,pozniej przygotowania do slubu i nie zmienilam,a zawsze chcialam byc ruda panna mloda:-D
ozilagratuluje udanej wizytki;-)ja tez zauwazylam ze u mnie nawraca ,dzisiaj znowu ,co to sie dzieje.. i wczoraj na zakupach zaczelo mnie mdlic,slabo mi sie zrobilo jak na samym poczatku. przynajmiej mialam z 3 tyg spokoju wiec troche odpoczelam:-)
koreczek biedna:-( odpoczynek tylko i wylacznie .trzymaj sie;-)
mamusia synka smacznego,ja mialam dzisiaj smaka na paprykarz:-) i jutro robie ten zachwalany blok czekoladowy,moze nawet dzisiaj wieczorkiem:-)

reklama
Do góry