reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hej dziewczyny!

W ogole ta historia z tym welonem i lysa glowa, to masakra jakas, bo dawno sie tak nie usmialam haha!:D wyobrazam sobie faceta, ktory mierzy welon:D ciekawe czy moj papa tak by sie poswiecil:D

Ja znowu od rana nerwy mam, denerwuje mnie niezaradnosc i dziecinnosc mojej mamy. Tak dokladnie. Ech. I moje plech, jejku az z tego bolu czuje jak mi w jednym miejscu pulsuje. Migrena w plecach. Nie wien jak stac, siedziec, nawet lezec. A chodzenid to jakas udreka jest. I to od samego rana, a wieczorem to juz padam. Krew z nosa mi poleciala i tak siedzialam z 5 minut az przestanie. Znowu sie zaczyna.

reklama
Ozila przedluzam metoda keratynowa lub na microringi, zalezy co klientka woli. Micro klipsy? chodzi Ci o clip-on? Co sama zaladasz i sciagasz? Ja wole trawale metody. Zazwyczaj nosze wlosy po 4msc a pozniej zakladam na nowo.

My wstalysmy pol h temu i juz nie moge doczekac sie 14 i mojego usg :D

I ja się melduję powizytowo :)

Maluch książkowy, zdrowy i... z jajeczkami :)

Więc... będziemy mieli SYNKA :D

Leoś i mnie się podoba, ale mąż protestuje. Podobnie z Julkiem...

anetka nie na trwale- trzymalo mi sie zawssze ok 4-5 miesiecy, to te chyba mocro ringi sa;-), bierzesz kosmyk jakos przeplatasz i pozniej zaciskasz:-))) kciukasy za usg&&&

co do pawikow i mdlosci...to ja kurcze dzis prawie, prawie a juz bylo super;-)takze to chyba chwilami nawraca...

babyg ​super to gratuluje synka!!!
no a kurcze jeszcze nie wiem co :sorry2:!
co do imion: dziewczynka myslimy Natalie, chlopczyk Dawid, Nathan, Jacob jeszcze nie wiadomo hm jak

Ostatnia edycja:
cześć....
dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dwóch nowych chłopaków!!!! :)
Aneta &&& kciuki za twoje usg! od razu po daj znać co i jak :)

ale smaka narobiłyście z tym blokiem czekoladowym..... ja wczoraj upiekłam ciasto ze śliwkami i jabłecznik więc trzeba jeszcze zjeść to co mamy a potem mmm... zrobię ten blok :D

alesia ale odważna z ciebie kobieta! w życiu bym się nie odważyła zgolić na łyso..... :szok:

mamusia synka a wy macie wybrane imię dla swojej gwiazdy? :)

Hej :)
Nobla temu, kto wymyślił przedszkole. Jaki spokój w domu :D

Ewula, zazdroszczę braku siwych włosów :) Ja niestety po Mamie - siwieję od 20 roku życia :) Jak odgarnę włosy, to pod spodem sporo srebrnych już mam. Ale jakoś znikają póki co w reszcie ;)

Gratulacje rocznicy!

Ozila, 29 października to "dopiero" na usg?:) Ja będę mieć połówkowe jakoś w połowie listopada! :)

Marcia, spojenie to się chyba niestety zacznie powoli odzywać :/ Mnie pobolewa teraz czasem jak się przedźwigam albo za dużo chodzę. Czyli prawie codziennie ;P Jedyny ratunek to odpoczynek.

Koreczek, współczuję bólu pleców... To nie może być przyjemne...:/

Uśpiłam Nuśkę i uciekam do roboty. Chociaż taka mgła za oknem, że najchętniej bym pod pierzynkę wskoczyła ;)

kochane jesteście:tak:
nie mogłam się dzieckiem nacieszyć wczoraj:) w szpitalu dowiedziałam się, że mam łożysko na przedniej ścianie..więc się nie dziwię, że mało kiedy coś czuję..

wiecie, ja dalej mam katar! normalnie już prawie 2 tyg..

wczoraj był dzień cesarek w medikorze i zanim mnie bratowa męża odebrała to zaraz za drzwiami urodził się chłopczyk, normalnie wszystko było słychać jak pielęgniarki wychodziły, no i wynieśli do tatusia( który stał obok mnie) syneczka do całowania no i się tak rozczuliłam jakby było moje! łzy mi pociekły i wgl nogi się uginały.. taki kudłaty czarny prawie 4 kg.. a jaki głos! po tym jak zobaczyłam jak to fajnie się odbywa w tym szpitalu już się mniej boję przyszłego porodu.. kobietki przychodzą rano na czczo umyte, siadają sobie razem, pielęgniarki wypytują o wszystko, pół h ktg i na cc:) ale jakie fajne podejście, rozmawiają, pocieszają, że zaraz będzie dzidziuś na świecie i wgl..jestem zadowolona, że to widziałam bo pół stresu mniej mam w sobie..

umyłam się, założyłam luteinki i leżę niech się wchłoną..ja mam we środe rocznice.. a z tego zamieszania dla męża nie mam nic.. tylko siebie:-D

hej
baby gg kolejny chlopaczek super gratuluje!!!!najważniejsze ze zdrowy;-)
alesia podziwiam,ja bym nie dala rady:-)

co do wloskow to ja niedlugo obcinam troszke przed ramiona i farbuje sie na rudo.uwielbiam siebie w tym kolorku.wrocilam do blondu za namowa mojego m,pozniej przygotowania do slubu i nie zmienilam,a zawsze chcialam byc ruda panna mloda:-D
ozilagratuluje udanej wizytki;-)ja tez zauwazylam ze u mnie nawraca ,dzisiaj znowu ,co to sie dzieje.. i wczoraj na zakupach zaczelo mnie mdlic,slabo mi sie zrobilo jak na samym poczatku. przynajmiej mialam z 3 tyg spokoju wiec troche odpoczelam:-)
koreczek biedna:-( odpoczynek tylko i wylacznie .trzymaj sie;-)
mamusia synka smacznego,ja mialam dzisiaj smaka na paprykarz:-) i jutro robie ten zachwalany blok czekoladowy,moze nawet dzisiaj wieczorkiem:-)

reklama
Do góry