reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia, to fakt - krótkie włosy trzeba rano myć i suszyć. A tego akurat nie znoszę :/
Ale ja nie umiem kompletnie układać długich włosów, więc wyglądam w nich jak obwieś ;P A że puszą mi się strasznie, to w rozpuszczonych też nieciekawie. Mam wysokie czoło, więc związane bez grzywki słabo wyglądają. A znowu grzywka przy długich zawsze mi się kręci i wygląda tragicznie ;P

Najchętniej to bym się obgoliła na łyso :p Tym bardziej że każdy fryzjer narzeka, że musi moje włosy na 6 razy ciąć, bo tyle warstw jest :/ Teraz mam bardzo bardzo przerzedzone.

Ale za to nigdy jeszcze włosów nie farbowałam :) Mam naturalne pasemka, na lato mi się rozjaśniają, a siwieję na srebrno, a nie na biało i też to fajnie wygląda :D

reklama
Ja miałam kiedyś balayage czy jak to się tam pisze/zwię, ale to była jednorazowa akcja :p A siwe?? Jeszcze ani jednego nie znalazłam - na blondach nie widać :D Mnie te długie kudły też wnerwiają, bo młody je ciąga, tarza się w nich i co tylko, a tak zostanie tylko wkłądanie łapek i tarmoszenie ;)

Dobra, idę zaraz spać, a jutro rano idę na obronę koleżanki, a młody zostaje z babcią :D

No i tort zrobiony, bo jutro na naszą 2 rocznice przyjdą rodzice i siostra z dzieciakami, zachciało mi się i zrobiłam też galaretkę dwukolorową z owocami :D

Muszę w końcu spojrzeć co to ten osławiony blok czekoladowy :p

tak mi się o byciu łysym przypomniało. Ja na 3 miesiące przed ślubem zgoliłam się na łyso. Mąż mnie maszynką bez żadnej nakładki ciachnął, bo miałam taki kaprys. Jak przyjechałam po miesiącu do rodziców, to mama przez godzinę płakała (wcześniej nie miałam jakiś szczególnie długich włosów, bo do ramion, ale mamie przypomniało się, że tata mój po chemioterapii stracił włosy no i była draka). Póżniej przez kolejne dwa miesiące do ślubu nie pojawiałam się u rodziców, bo kończyłam studia, robiłam dyplom i trzeba było przygotować wystawę itd. Sukienkę do ślubu kupiłam sobie białą, ale z sieciówki z przeceny za 40 zł do tego jeszcze do połowy uda (a ślub w kościele) więc mama stwierdziła, że trzeba mi kupić welon żebym choć trochę pannę młodą przypominała. No ale nie było komu mierzyć welonów, bo ja w Poznaniu, a rodzice mieszkają nad morzem, w dodatku te krótkie włosy, więc mama z tatą jeździli po salonach sukien ślubnych i mój tata przymierzał welony by sprawdzić czy z takich krótkich włosów to nie spadnie. Jak przyjechałam do rodziców na 3 dni przed ślubem i zgarnęli mnie z pociągu mierzyć welon który wybrali, to jak weszliśmy do sklepu usłyszałam taki szept bab zza lady "to ci państwo, co ten pan mierzył welony" :-D

Wow nie odwazylabym sie na lyso :O jeszcze przed slubem :O

Widze ze Leon w tym roku bardzo popolarne imie dla chlopca, z samych marcowych kolo 6 juz bedzie :) z tych dziewczyn co ja znam :p

dzien dobry dziewczynki:-)

no ja tez bym sie nie odwazyla na lyso...odwazna jestes:tak:
ja zawsze mialam dwa typy fryzur albo do brody a'la Kleopatra albo prawie do pasa zapuszczalam, ostatnio 3 lata temu scielam znowu na moja fryzurke i stwierdzilam, ze mnie postarza i zdecydowanie wole dlugie i sa latwiejsze na co dzien, bo zwiazac mozna, pozniej przedluzalam a pozniej zageszczalam prawie przez 3 lata Anetko :-) ostatnio gdzies w listopadzie sciagnelam zageszenie , bo mam swoje juz dlugie i geste no i nie chcialam ich przez ciaze meczyc...ale juz mi brakuje troche tak cit ciut z tyl glowy troszke zagescic - chociaz mam geste, to to chyba uzaleznia troche:sorry2:
a jak robisz? A kleju czy micro clipsy? Ja wole mini clipsy:-)

gratuluje wizyt, ja tez dzis po- bez usg, tylko doppler serduszko pieknie bilo 139:-)!!!- cos tam pomierzyl brzuch i pwiedzial, ze wzorcowo 16cm dlugisc od spojenia do peoka czy cos i ogolnie to...usg dopiero :baffled:mam zabukwac kolo 29.10 ale....to juz bedzie polowkowe ha:tak:

dobrze, ze nasze szpitalne dziewuszki juz w domach- 3 mac sie wszystkie zdrowo prosze mi tu;-)

I milego dnia Wam zycze:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

myślałam ze sie nie podniose...normalnie tak mi sie spac chce ze szok. wczoraj troche mnie spojenie pobolewało ale to nie był jakis straszny bol i troche podbrzusze ale pewnie to normalne. dzisiaj pilnuje chrzesniaka bede miała co robic.
miłego dnia kobietki

reklama
czesc
zwlekłam sie z lóżka ale Kurczaka nie zwlekłam bo mi sie nie chce i dzis nie zawoże go do przedszkola bo auto mi cos wali na tym kole zapasowym, musze jechac do wulkanizatora i odebrac koło bo tak sie boje jezdzic :szok: a i dzis z rana znów pawian, co jest, kurcze...........??????????????

jak byłam poprzednio w ciazy to tez miałam zamysł na Leona :) teraz robi sie popularne................

katrine gratulacje!!!!!

spadam na bułeczke z serkiem i szczypiorkiem mniam mniam :-)

Do góry