reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny ależ smaka robicie na ten blok czekoladowy! Chyba jutro spróbuje go zrobic:-) Dobrze jest czytac ze wszystko u was ok albo przynajmniej wraca do normy:-)
Musze sie podzielic moim szczęściem i powiedzieć że moje maleństwo daje o sobie znac rano i wieczorem :-) Mimo iż ruchy wydają mi sie całkiem mocne to mąż niestety jeszcze nic nie czuje. Żeby maleństwo pokazało płeć za 2 tygodnie i już chyba bede najszczęśliwsza na świecie :-) Fajnie jakbym też miała komu gumki kupować i zaplatać włoski, chociaż jak będzie chłopiec to też będę w nim zakochana jak w nikim innym :-) :-)

reklama
małpawzoo to musisz się umawiać na przyjęcie do szpitala? nawet jak masz skierowanie? a jaki to szpital? a już wiesz gdzie będziesz rodzic?

a ja odzyskałam moja płytke paznokciową, już nie jest żółtaaaaa! walczyłam 3 tygodnie żeby to zółte swinstwo usunąć...............a jeszcze mam na stopach :baffled:

Ostatnia edycja:
Hej :)
Fajne pomysły kulinarne macie. Ja odkąd jestem na zwolnieniu też realizuję się kulinarnie. Powiem wam, że całkiem nieźle mi to wychodzi.

U mnie dużo się dzieje. Mój narzeczony tak z dnia na dzień dostał wypowiedzenie w pracy i musiał szybko coś znaleźć. Niestety trudno o porządne zatrudnienie na umowę o pracę, więc na razie podłapał pracę kuriera. Strasznie mi go szkoda, bo musi o 5:00 rano wychodzić z domu. Cały czas szukamy czegoś lepszego, ale jest bardzo ciężko.
Przeziębienie powoli mi przechodzi, ale nie jest jeszcze idealnie.

Postanowiłam, że będę trochę więcej się udzielać, bo niedługo mnie zapomnicie. ;)

Alesia, ja do bloku daję zawsze dużo herbatników i nie jest bardzo słodki :) Najgorsze te fragmenty, gdzie jest sama "czekolada" ;)
Ja robię z takiego przepisu: BaBy w kuchni: Blok czekoladowy

Ewula, ścięłam się tak rok temu i jestem bardzo zadowolona :) Chociaż teraz trochę zapuszczam, żeby ulżyć włosom, bo jak mam takie krótkie, to muszę mieć zawsze ułożone na gumie i lakierze, bo mam włosy gęste, ciężkie i do tego lekko falujące :/

Siadam na moment do roboty, a potem może jakiś film z Mężem :)

ja połowe zycia miałam włosy obciętę na bombke, boba czy jak się to tam zwie a wg mojego męża na pieczarkę i teraz zapusciam i już w zyciu się nie zetnę, włosy związane w gumkę, można coś zapleść, koczek związać cokolwiek a w takiej fryzurze ciągle tak samo, ewentualnie grzywka prosta lub na bok :-)a i układac trzeba i w mokrych się nie położysz bo jak wstaniesz to się w lustrze nie poznasz eeee ja wolę dłuższe :-)

mamusia synka - Ja akurat mam teraz dosyć krótkie włosy, ale rzeczywiście chyba lepiej wyglądam w długich. Dlatego teraz zapuszczam. W ciąży włosy mi rosną jak szalone. :)

Ja wlosy mam do ramion. Jestem maniczka przedluzania, co chwile zmieniam kolor i ciezko zapuscic wiec sobie pomagam :p na profilowym braz z blondem, po tym mialam calkiem jasnymblond a teraz ciemny braz. A najczesciej nosze koka na czubku glowy lub francuza :) gumki zawsze zwykle czarne uzywam i wsowki

reklama
Mój mężuś właśnie potłukł 5 talerzy!!! :szok: tak intensywnie zmywał. No zdolniacha jak się patrzy. Teraz trzeba będzie dokupić bo mamy niewiele więcej...

Kulka84 gratuluję syneczka!

Nastka83 ja na USG takie dokładniejsze w Wawie się zapisywałam. Na genetycznym byłam u dr. R. Makowskiego na ul. Łuckiej a na połówkowe idę do dr. R. Zduna, bo przyjmuje też w szpitalu, w którym pewnie będę rodzić. Pytałaś o okolice Warszawy, a to w samej stolicy ale może Co pomoże. Mi polecały tych lekarzy znajome, rodzina i mój gin.
19ania90 widzę, że mamy takie same wizytowania ;-) też dziś byłam, a teraz 7.11. Tylko na połówkowe idę 22.10 ale też blisko siebie.

mamusia synka a ja kończę jeszcze blok z soboty mniam mniam- jakiś większy łakomczuch się na dniach ze mnie zrobił. I mój też nie jest taki słodki bo ja zawsze daję mniej cukru niż w przepisach i też mam duuuużo herbatników :-) i orzechów :-)

Ja dziś też po wizycie. Leoś na 100% :-) wszystko jest ok, ma już prawie 20cm i waży 240g!!! Szczęście moje <3

Do góry