reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrowkaa - ale Ty masz siłę :-)
Flower - chyba doczytam o tych ćwiczeniach... chociaż ja nie wiem czy u mnie te moje wszelkie bóle nie wynikają ze stresu :baffled:

reklama
Alesia mi też przyszły te spodnie zalicytowane na allegro właśnie zmierzyłam no idelane są nawet na długość ja niska jestem 162 cm i większość muszę skracać. TAK że 35 zł dobrze zainwestowałam.

Mrowkaa ja tak jak ty dzis 18 tydz zaczęłam czyżbyśmy miały obie termin na 11 marca:-). Trzymam &&&&&&&& za wizyte ja jutro idę.

Nikusia no to pora cieszyć się odpoczynkiem i brakiem stresów pracowych.

Ozila no to ta sama metoda mamy przedluzane ;)

Dzieki za kciuki. Jeszcze 3,5h :D boze jak ja dlugo czekalam na to usg... 10tygodni :( w koncu zobacze malenstwo!!! :D no i plec oczywiscie :))))

Co do imion to ja musze wymyslic cos oryginalnego zeby pasowalo do norweskiego nazwiska tatusia :) mamy juz Michelle, jak bedzie kolejna dziewczynka to moze Rachel, Jasmine lub Louise.. A chlopczyk moze Dominique lub Matthew, albo Nathan.
Bedziemy wymyslac wieczorem :p

Aneta trzymam mocno kciuki za wizytę i za to żebyś sie dowiedziała kto tam u Ciebie mieszka. WYobrażam sobie jak na to czekasz tym bardziej że ty masz tak mało usg.
Kulka no ja się nie znam na krwotokach tylko czytałam że to normalne w ciązy, a i ztego co wiem teraz się tego nie zatamowuje tylko nachlasz się np nad umywalna i pozwalasz zeby wszytko popłynęło.

ja już kiedys pisałam, ze imie wybrane i bedzie Anielka :-)

Mrowka no jednemu sie podoba Anielka a drugiemu Nikola :-) jak kto woli :-)

Byłam załatwic oponę, zapłaciłam tylko 25 zł a m mnie nastraszył ze kolo 100 zł bedzie :-)

reklama
Ja mam tylko jeden problem z imieniem Aniela. Jest bardzo podobne do "Amelia", którego ja akurat osobiście nie lubię ;)

U nas pod blokiem królują Nikole, Ksawiery i Dżesiki.
Ja jednak wolę polskie, "normalne" imiona :D

Do góry