reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny, za żadne skarby Was nie nadrobię!

Gratuluję udanych wizyt :)

Ja się melduję, że wróciłam jako żona :) Wszystko się udało, wszyscy zadowoleni :)
W tym tygodniu mój B. ma wolne, więc świętujemy dalej ;) W sobotę w nocy wylatujemy na wycieczkę.

Ściskam Was mocno!

reklama
czesc dziewczynki
kotti trzymam kciuki!!!!!
ewa przyjdzie pewnie czas ze bedziesz czekala na ta chwile spokoju:-) najwazniejsze ze chce isc jutro;-)
nikusia gratuluje ruchow:-) mi sie wydawalo ze wczoraj cos poczulam wieczorkiem,ale moze to jelitka:)
czekam na cos wiekszego:-)
fartfall bedziesz w 13 i 4 dniu wiec najwazniejsze ze sie miescisz w tym terminie;-)

odebralam dzisiaj wyniki testu papa:
trisomia 21 1:19 998
trisomia 13 i 18 1:20 000

kotti - trzymam kciuki !

Ja odpukać od wczoraj czuję się lepiej, aż boję się zapeszyć.
Ale dziś przekonywałam męża że mamy 2012 rok! Powiedział "idź się wyśpij" a ja się aż ze śmiechu popłakałam.

Co do ruchów jesteście pewne? Jak dla mnie te początkowe ruchy są jednakowe z pracą jelit i łatwe do pomylenia. U mnie cicho na obu frontach.

Życzę zdrowia:)

Marcia gratulacje udanej wizyty :-).
Kotti mam nadzieję że u ciebie dobre wieści.
Ewa pierwsze koty za płoty:-) no i dobrze ze mały się nie zraził tylko jutro chce iść.

Jagna może ktoś pomylił i zabrał a jutro odda.

No ja do czwartku muszę czekać na usg i już nie mogę się doczekać też się boje czy nie za późno no ale lekarka wyznaczała termin to chyba wie co robi.

Och kobietki i znów popołudniu głowa mnie zaczęła boleć chyba muszę się do tego przyzwyczaić tylko jak boli to bym leżała i nic nie robiła:baffled:.
Młody po przedszkolu zadowolony spotkał kolegów maluchu nowe przyszły i mówił że im pomagał i że płakały tylko rano;-)

BABYGG- GRATULACJE...JEDŹ WYPOCZYWAJ :-)
Mouse - powiem Ci, że ja sama w szoku byłam. Toż kilkanaście stron wcześniej sama nie byłam w stanie uwierzyć jak jedna z nas pisała, że coś czuje. Byłam już w ciąży ....TO NIE RUCHY JELIT :happy2:
aGA85- wiesz...takiej 100 % pewności to chyba nikt nie da dopóki nam się tam małe nie rozbryka i jeszcze nie podrośnie. Jest to zupełnie inne uczucie niż ruchy jelit, No i zdecydowanie rzadziej czuję niż w późniejszym okresie. Ja już w ciąży byłam, i wydaje mi się, że z młodą też dość wcześniej coś się tam działo...ale to pierwsza ciąża była i składałam właśnie na intensywna pracę mojego żołądka.
Joasia- no masz to USG tak na granicy. O ile mówimy o prenatalnym.

mouse23 - według mojej pani doktor to będzie 13 tydzień i 6 dzień. Więc trochę późno, ale wcześniej już nie da się zrobić USG. Dzisiaj jest 13 tydzień i 3 dzień ciąży według lekarza.

Jo_asia - też dokuczają mi bóle głowy. Zauważyłam, że najlepiej pomaga mi wypicie dużej ilości wody. Czasami to przez odwodnienie boli głowa, ale niestety ból nigdy nie przechodzi całkowicie.

ja wysłałam m po mleko i budyń ma mi ugotować i jeszcze ma dokupić ostatnie rzeczy do wyprawki do przedszkola :-)

Facet pod przedszkolem ładnie się zachował od razu pojechaliśmy do lakiernika i załatwił malowanie tego obdrapanego kawałka uffff w sumie lepiej ze on mi obdrapał niż ja jemu bo tylko by kasa poszła hihihi

ruchy---------mi się wydaje ze one są nisko a jelita są wysoko i chyba tak to można odróżnić :-)

Mouse-------to są dobre wyniki, super!!!
marcia-------- gratulacje dobrych wieści!
jagna -----------kiedyś w akademiku z pralni ( do której ja miałam klucze i podobno nikt inny) ktoś podwędził mi 3 bluzki, jeansy i sweterek, jaki zrobiłam dym to na cały akademik i poszłam nawet do kierowniczki tez zrobić aferę, na drugi dzień moje ubrania znalazły się w zsypie na śmieci na naszym piętrze :-( nie pojmuje jak można kraść i to ubrania, ogóle jak można kraść.....
farfalla-----zdążysz z tym usg, na ostatni dzwonek, ja tez późno robiłam bo 13tyg+1dzień
babygg-----------gratulacje!!
kotti ----- mam nadzieję ze już jesteś spokojniejsza po dzisiejszym usg!
jo-asia-------- moje Kurczątko tez zadowolone, podobało mu się w przedszkolu, mówił ze jutro chętnie pójdzie :-)

bole głowy-----------jeszcze w życiu mnie tak głowa nie bolała jak w tej ciąży, to jest masakracja, podobno głowa boli a szczególnie migrenowo jak cukier bardzo spadnie...........

mam na cos ochote, chyba na shake z mc hmmmmm a u nas lejeeeeeeeee i jest zimnoooo :baffled:

Mamusiasynka- u mnie to samo, zimno, leje, wieje buuuu.... Ja dziś miałam chcicę na chałeczkę z masełkiem .... mniam...:tak:

reklama
mamusia synka to nie zazdroszcze wizyty u lakiernika,ale dobrze ze nie twoja wina...
a pytalas lekarza co do tych boli?moze cos poradzi,da mocniejsze leki
ja tez mam na cos ochote tylko nie wiem na co:-) ostatnio po twoim poscie gotowalam budyn a wczoraj kisielek:D co przeczytam to mam na to ochotke:-)
w u nas tez zimno,wietrznie,ale cieszy mnie taka pogoda;-)

kupilam dzisij witaminki dla kobiet w ciazy i balsamik perfekta:)

Do góry