ja wysłałam m po mleko i budyń ma mi ugotować i jeszcze ma dokupić ostatnie rzeczy do wyprawki do przedszkola :-)
Facet pod przedszkolem ładnie się zachował od razu pojechaliśmy do lakiernika i załatwił malowanie tego obdrapanego kawałka uffff w sumie lepiej ze on mi obdrapał niż ja jemu bo tylko by kasa poszła hihihi
ruchy---------mi się wydaje ze one są nisko a jelita są wysoko i chyba tak to można odróżnić :-)
Mouse-------to są dobre wyniki, super!!!
marcia-------- gratulacje dobrych wieści!
jagna -----------kiedyś w akademiku z pralni ( do której ja miałam klucze i podobno nikt inny) ktoś podwędził mi 3 bluzki, jeansy i sweterek, jaki zrobiłam dym to na cały akademik i poszłam nawet do kierowniczki tez zrobić aferę, na drugi dzień moje ubrania znalazły się w zsypie na śmieci na naszym piętrze :-( nie pojmuje jak można kraść i to ubrania, ogóle jak można kraść.....
farfalla-----zdążysz z tym usg, na ostatni dzwonek, ja tez późno robiłam bo 13tyg+1dzień
babygg-----------gratulacje!!
kotti ----- mam nadzieję ze już jesteś spokojniejsza po dzisiejszym usg!
jo-asia-------- moje Kurczątko tez zadowolone, podobało mu się w przedszkolu, mówił ze jutro chętnie pójdzie :-)
bole głowy-----------jeszcze w życiu mnie tak głowa nie bolała jak w tej ciąży, to jest masakracja, podobno głowa boli a szczególnie migrenowo jak cukier bardzo spadnie...........
mam na cos ochote, chyba na shake z mc hmmmmm a u nas lejeeeeeeeee i jest zimnoooo