Witam się popołudniowo :-)
Młoda już po przywitaniu szkoły u nas 2 klasa. Nika jutro na 4 godz do szkoły i już płakała, że za krótko
no ja tych dzisiejszych dzieciaków nie pojmę za nic...
KOTTI - CAŁY CZAS O TOBIE MYŚLĘ I &&&&&&&&&&&&&& KCIUKI.
Ewa- a czy Twoje dziecię już nie chodziło do przedszkola???Czy coś mi się pomyliło
Ale spoko zobaczysz będziesz jeszcze tą ciszę błogosławiła
Farfalla - witaj fajnie, że plany ślubne już są. Widzisz no Twoja przynajmniej się określiła. Ja nadal nie wiem czy szef sobie weźmie kogoś na moje miejsce? Czy co dalej? Fajnie, że już jesteś :-)
Secreto- szacun wzięłaś sobie tego wszystkiego na głowę dosyć dużo
...ale może jakoś dasz radę. Ponoć ciężarówki mają więcej siły
Marcia - JA także miałam takie wyliczenia. Są one podawane właśnie podczas badania prenatalnego ale może to obliczyć tylko specjalista tzw. lekarz akredytowany przez FMF, który dodatkowo przechodzi regularny audyt.I u nas oprogramowanie już nowsze bo na 2012r.
U nas wyszło Trisomia 21 - 1:11263 (ale co oznacza ta 21 to nie wiem? ), Trisomia 18 - 1:18544, Trisomia 13 - 1:20000, Także u nas także nie sugerował dodatkowych badań. Może to są nazwy tych wymienionych przez Ciebie chorób?
Kasiulekk - bo może miałaś robione zwykłe USG, czasem ginekolodzy nie kierują pacjentek na badanie tzw prenatalne tylko sami robią, Troszkę dłuższe i dokładniejsze USG w ramach wizyty.
Carri - witaj w gronie marcóweczek
Mamusiasynka- ależ Ty obrotna jesteś
, ja bym się poryczała potem zadzwoniła do męża...a potem on by w pracy musiał lakierować
No i chciałam powiedzieć, że jak nic mój Dominiś zaczyna w brzuszku fikać
....nie da się pomylić...a dziś się z siostrą widziałam i mówi, że ona w 12 tyg już czuła... No szok