reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Kotti2 a ja właśnie mam przeczucie od samego początku że będą dwie panny :-) no ale zobaczymy :)

Agnis83 ja tak mam praktycznie od początku ciąży, latam do łazienki co kwadrans, jakby mi za to płacili to już bym zapewniła dobrobyt i sobie i dzieciom ;-)

ewa - widzisz jest ogrom ludzi myślących tak stereotypowo i wychowujących dzieci w "beztsresowy" sposób, nie sadze też żebym miała słąbszą więź z Karolinką przez to że chodzi do żlobka
jolcia- bark konsekwencji to chyba najwiekszy blad jaki rodzice moga popelnic. najgorsze sa np choroby dziecka i pobyty w spzitalu bo wtedy wiele rzeczy tzreba odpuscic a pozniej powrot do "normy" jest bardzo ciezki
agnis - termofor jest absolutnie niewskazany w czasie ciąży podobnie jak długie i gorące kąpiele bo zmiana temperatury sprzyja poronieniom, pytalam o to w 1 ciązy bo ja mam starszne problem z kregoslupem a cieplo (czy to termofor czy poduszka elektr) mi baaardzo pomagaja i lekarze zabronili (i gin i rehab) wiec niestety musisz odstawić zbawienne ciepelko ale to jeszcze zalezy jaka temp masz bo jezlei do 38St to powinno byc ok tylko czy taka tem cos pomoze?

reklama
Ok zatem odstawiam. Mam nadzieje ze sobie nie zaszkodzilam... Wprawdzie termofor jest w ubranku i az tak goracy nie byl.. Teraz sie martwie. Ale co na bolacy pecherz?:-(

Do góry