reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Dzis sikam co 15-20min, boli podbrzusze i siedze z termoforem. Ach ten pecherz.. Tez tak czasem macie?
Karolinusia
Fanka BB :)
Agnis współczuję, ja nie mam.
a ja dziś jadę wydać do C&A bony sodexo :-) może na dziale ciążowym sobie coś kupię?? jakieś spodnie czy coś?? Biance pewnie też coś skapnie
a ja dziś jadę wydać do C&A bony sodexo :-) może na dziale ciążowym sobie coś kupię?? jakieś spodnie czy coś?? Biance pewnie też coś skapnie
Jolcia_
Agnis w nocy chyba 6 razy w toalecie byłam... a dziś na szczęście już nie chce mi sie tak co chwilke, oby i w nocy tez sie nie chcialo, bo zero spania:/
Kotti2 a ja właśnie mam przeczucie od samego początku że będą dwie panny :-) no ale zobaczymy
Agnis83 ja tak mam praktycznie od początku ciąży, latam do łazienki co kwadrans, jakby mi za to płacili to już bym zapewniła dobrobyt i sobie i dzieciom ;-)
Agnis83 ja tak mam praktycznie od początku ciąży, latam do łazienki co kwadrans, jakby mi za to płacili to już bym zapewniła dobrobyt i sobie i dzieciom ;-)
flower188
ewa - widzisz jest ogrom ludzi myślących tak stereotypowo i wychowujących dzieci w "beztsresowy" sposób, nie sadze też żebym miała słąbszą więź z Karolinką przez to że chodzi do żlobka
jolcia- bark konsekwencji to chyba najwiekszy blad jaki rodzice moga popelnic. najgorsze sa np choroby dziecka i pobyty w spzitalu bo wtedy wiele rzeczy tzreba odpuscic a pozniej powrot do "normy" jest bardzo ciezki
agnis - termofor jest absolutnie niewskazany w czasie ciąży podobnie jak długie i gorące kąpiele bo zmiana temperatury sprzyja poronieniom, pytalam o to w 1 ciązy bo ja mam starszne problem z kregoslupem a cieplo (czy to termofor czy poduszka elektr) mi baaardzo pomagaja i lekarze zabronili (i gin i rehab) wiec niestety musisz odstawić zbawienne ciepelko ale to jeszcze zalezy jaka temp masz bo jezlei do 38St to powinno byc ok tylko czy taka tem cos pomoze?
jolcia- bark konsekwencji to chyba najwiekszy blad jaki rodzice moga popelnic. najgorsze sa np choroby dziecka i pobyty w spzitalu bo wtedy wiele rzeczy tzreba odpuscic a pozniej powrot do "normy" jest bardzo ciezki
agnis - termofor jest absolutnie niewskazany w czasie ciąży podobnie jak długie i gorące kąpiele bo zmiana temperatury sprzyja poronieniom, pytalam o to w 1 ciązy bo ja mam starszne problem z kregoslupem a cieplo (czy to termofor czy poduszka elektr) mi baaardzo pomagaja i lekarze zabronili (i gin i rehab) wiec niestety musisz odstawić zbawienne ciepelko ale to jeszcze zalezy jaka temp masz bo jezlei do 38St to powinno byc ok tylko czy taka tem cos pomoze?
mlodamama21
Dzis sikam co 15-20min, boli podbrzusze i siedze z termoforem. Ach ten pecherz.. Tez tak czasem macie?
termofor zły pomysł.. to to samo jakbys siedziała w wannie w gorącej wodzie a tego nie wolno.. mój gin by sie zezłościł za taki pomysł.. przegrzanie wód płodowych- skurcze-poronienie
Karolinusia
a ja pomyślałam sobie, że gdybyśmy mogły wlewać w bak samochodu siuśki .... byłybyśmy najlepszymi stacjami...
ot taka dygresyjka
ot taka dygresyjka
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Ok zatem odstawiam. Mam nadzieje ze sobie nie zaszkodzilam... Wprawdzie termofor jest w ubranku i az tak goracy nie byl.. Teraz sie martwie. Ale co na bolacy pecherz?:-(
Podziel się: