reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia gratuluję braku rozstępów, ja moje mam szczerze mówiąc "w tyle", po ciąży idę na laser już odkłądam kasę, a jak to nie pomoże to się ponaciągam i biust sobie też zrobię.

Ewula rozumiem, że to pytanie to był żart?? :-D

reklama
Czemu żart, przed pobraniem próbki trzeba się podmyć albo wziąć kąpiel. Co w tym takiego dziwnego? I jeszcze pobierać środkowy strumień, a nie początkowy ;)

Ostatnia edycja:
Mi się zdarzyło zapomnieć w poprzedniej ciąży, bo ja z automatu idę siknąć zaraz po wstaniu, a myję się dopiero później. Jak się zorientowałam, to musiałam drugiego dnia znów kubeczek ustawiać sobie na rano przy kibelku żeby nie zapomnieć ;)
I nie pisałam tego złośliwie, rano człowiek myśli inaczej ;)

Malpawzoo z powołania i pasji, dopiero egzamina mam w styczniu, ale już teraż śmiagam po szpitalach na praktyki i takie tam, ale jeszcze pójdę na pielęgniarstwo lub położnictwo. Strasznie żałuję, że nie poszłam na medycynę, a teraz za stara jestem:-) co do lekarza to Ci nie pomogę, ja mam usg zawsze kontrolnie. A ciąża nie zagrożona.

witam was :-) tak wleciałam na chwilkę i przeczytałam ostatnią stronę piszecie o wynikach moczu u mnie jak wcześniej pisałam było dużo bakterii lekarz internista przepisałam mi urosept żebym brała bo to groźne a jak wczoraj byłam u gina to powiedziała że wszystko jest w porządku nie muszę brać bo tak ma być w ciąży więc zdziwienie niezłe było i co o tym myśleć :szok: a jeśli chodzi o szkołę to u mnie syn idzie do gimnazjum i już same ćwiczenia kosztują 250zl książki używane kosztowały 170zl a gdzie tu reszta moja córcia idzie do zerówki i na razie na wyprawkę wydałam już koło100zl a to nie wszystko i książki niby mają kosztować 150zł więc dla mnie to szok bo ciężko z kasą u mnie a tu 3 w drodze ale jakoś musimy sobie porodzić mam nadzieję ja w piątek wyjeżdżam na małe wakacje nad jeziorko z rodzinką i pytałam się gina czy mogę się pływać w jeziorku to powiedział że niema żadnych przeciwskazań a nawet wskazane jest aha a co do seksu:-) to też nie widzi powodów żeby nie uprawiać ale ja osobiście nie mam na razie ochoty choć widzę że mąż chyba tak ok uciekam i pozdrawiam was:-)

dzien dobry
ja dzisiaj od rana na nogach,tak jak sobie obiecywalam z ranca wyruszylam na badanka,jakos dalam rade bez sniadanka:)zrobilam morfologie,mocz,wr,glukoze,toxo.
zastanawiam sie czy nie dostalam za malo wynikow...
mrowka gratuluje:-)

reklama
Do góry