reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia gratuluję braku rozstępów, ja moje mam szczerze mówiąc "w tyle", po ciąży idę na laser już odkłądam kasę, a jak to nie pomoże to się ponaciągam i biust sobie też zrobię.

Ewula rozumiem, że to pytanie to był żart?? :-D

reklama
Czemu żart, przed pobraniem próbki trzeba się podmyć albo wziąć kąpiel. Co w tym takiego dziwnego? I jeszcze pobierać środkowy strumień, a nie początkowy ;)

Ostatnia edycja:
Mi się zdarzyło zapomnieć w poprzedniej ciąży, bo ja z automatu idę siknąć zaraz po wstaniu, a myję się dopiero później. Jak się zorientowałam, to musiałam drugiego dnia znów kubeczek ustawiać sobie na rano przy kibelku żeby nie zapomnieć ;)
I nie pisałam tego złośliwie, rano człowiek myśli inaczej ;)

Malpawzoo z powołania i pasji, dopiero egzamina mam w styczniu, ale już teraż śmiagam po szpitalach na praktyki i takie tam, ale jeszcze pójdę na pielęgniarstwo lub położnictwo. Strasznie żałuję, że nie poszłam na medycynę, a teraz za stara jestem:-) co do lekarza to Ci nie pomogę, ja mam usg zawsze kontrolnie. A ciąża nie zagrożona.

witam was :-) tak wleciałam na chwilkę i przeczytałam ostatnią stronę piszecie o wynikach moczu u mnie jak wcześniej pisałam było dużo bakterii lekarz internista przepisałam mi urosept żebym brała bo to groźne a jak wczoraj byłam u gina to powiedziała że wszystko jest w porządku nie muszę brać bo tak ma być w ciąży więc zdziwienie niezłe było i co o tym myśleć :szok: a jeśli chodzi o szkołę to u mnie syn idzie do gimnazjum i już same ćwiczenia kosztują 250zl książki używane kosztowały 170zl a gdzie tu reszta moja córcia idzie do zerówki i na razie na wyprawkę wydałam już koło100zl a to nie wszystko i książki niby mają kosztować 150zł więc dla mnie to szok bo ciężko z kasą u mnie a tu 3 w drodze ale jakoś musimy sobie porodzić mam nadzieję ja w piątek wyjeżdżam na małe wakacje nad jeziorko z rodzinką i pytałam się gina czy mogę się pływać w jeziorku to powiedział że niema żadnych przeciwskazań a nawet wskazane jest aha a co do seksu:-) to też nie widzi powodów żeby nie uprawiać ale ja osobiście nie mam na razie ochoty choć widzę że mąż chyba tak ok uciekam i pozdrawiam was:-)

dzien dobry
ja dzisiaj od rana na nogach,tak jak sobie obiecywalam z ranca wyruszylam na badanka,jakos dalam rade bez sniadanka:)zrobilam morfologie,mocz,wr,glukoze,toxo.
zastanawiam sie czy nie dostalam za malo wynikow...
mrowka gratuluje:-)

reklama
Do góry