reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

mamusia synka teraz trzeba się tylko modlić, żeby właśnie po tym szczęśliwym 12 tygodniu i wejściu w II trymestr odeszły ci wymioty i nudności a doszło świetne samopoczucie :D

reklama
o nie megipegi, ja juz pusciłam milion pawianów, wole beczacego noworodka niz takie samopoczucie ..................

secreto
jeszcze tak z 3 tyg. musze wytrzymac..... potem sie zarcie zalączy więc skoncza sie pawiany :-)

Witam po dłuższej nieobecności

Ale naskrobałyście nie dam rady tego nadrobić :no:

Moja córa o dziwo wstała dzisiaj o 8:30 :-)

życzę miłego dnia znikam trochę poczytac co pisałyście

Mamusia synka nie pociesze CIe, ale z tego co ja wiem to niestety z wiekszosci rzeczy z przedszkola kozystaja nauczycielki i ich dzieci. Sama wiem bo studiuje wczesnoszkolna z przedszkolnym i czasami mamay zajecia plastyczne itp kolezanki ktore pracuja w przedszkolu zawsze sa najlepiej wyposazone i nie kryja sie z tym ze wszystko biora z przedszkola:bloki, kredki, farby, mazaki, kleje itp:p baaa nawet nozyczki!

Dziewczynki to ze na kremie perfectamama pisze "dla kobiet ciezarnyvch (od 4 miesiaca)" tzn ze wczesniej nie mozna? chyba zle to zinterpretowalam i myslalam ze poprostu nie trzeba i dlatego tak napisali;/ kiklka razy sie juz smarowalam:(
Tak to wlasnie jest ze swiezakami - zero pojecia o rzeczy!:)

A ja wczoraj polowalam po AŻ DWÓCH naszych galeriach heheh za rowerkiem . Oczywiscie nic nie znalazlam wiec czeka mnie dzis wyprawa na miasto:(:( prezent musze miec na jutro !

A ja jutro spedzam czas w rodzinnej wiosce jest odpust i krammmy!!! ;) hehhe wasze kochane pociechy by mnialy kupę radochy!:)

Babygg super ze z synusiem wszystko ok!;*

mamusia synka - co do snów erotycznych to też takie miewam i wbrew moim oczekiwaniom nachodzą mnie one cześciej niż przed ciążą;-);-);-) i dobrze, bo to dla mnie obecnie jedyna forma życia erotycznego :-):-):-)

Secreto - nie martw się....konflikty się zdarzają...a teraz w nowej sytuacji to pewnie nawet częściej będą się zdarzały bo wszystko jest nowe,czasem trudne...w każdym,nawet najlepszym związku tak bywa. Do tego hormony lubią czasem dołożyć swoje 3 grosze...kłótnia gotowa. Ale najważniejsze że po kłótniach można się pogodzić ;-);-);-)

A! I jeszcze pochwalę się Wam,że dziś mamy 3 rocznicę ślubu :) Eh...jak to sobie przypomnę....to był super dzień....trzy lata temu o tej porze to siedziałam właśnie u fryzjera i się piękniłam :sorry2::sorry2::sorry2: Był słoneczny dzień...bardzo ciepło. Piękna Msza, super impreza...Chyba się rozwiodę,żeby móc przeżyć to jeszcze raz ;-);-);-)

reklama
Do góry