reklama
mamusia synka
i córeczki
o nie megipegi, ja juz pusciłam milion pawianów, wole beczacego noworodka niz takie samopoczucie ..................
secreto jeszcze tak z 3 tyg. musze wytrzymac..... potem sie zarcie zalączy więc skoncza sie pawiany :-)
secreto jeszcze tak z 3 tyg. musze wytrzymac..... potem sie zarcie zalączy więc skoncza sie pawiany :-)
martuszka89
Aktywna w BB
o nie megipegi, ja juz pusciłam milion pawianów, wole beczacego noworodka niz takie samopoczucie ..................
Oj tak wszystko lepsze o tych wymiotów! Nawet sto nieprzespanych nocy!
mamusia synka
i córeczki
zjadłam drożdżówke i czekam na efekty.........
A moj Julus jeszcze lula
A moj Julus jeszcze lula
Mój jak codzien pobudka o 6.00, nie ma przebacz. Zazdroszczę takiego spania u synkaA moj Julus jeszcze lula
Tadzin dzisiaj miał dzien przytulasa i marudki, chciała, abyśmy go tylko tulili i głaskali. Nie bylo to łatwe biorąc pod uwagę szykowanie do pracy.
nikaa51
Fanka BB :)
Witam po dłuższej nieobecności
Ale naskrobałyście nie dam rady tego nadrobić
Moja córa o dziwo wstała dzisiaj o 8:30 :-)
życzę miłego dnia znikam trochę poczytac co pisałyście
Ale naskrobałyście nie dam rady tego nadrobić
Moja córa o dziwo wstała dzisiaj o 8:30 :-)
życzę miłego dnia znikam trochę poczytac co pisałyście
kotti2
Mamusia synka nie pociesze CIe, ale z tego co ja wiem to niestety z wiekszosci rzeczy z przedszkola kozystaja nauczycielki i ich dzieci. Sama wiem bo studiuje wczesnoszkolna z przedszkolnym i czasami mamay zajecia plastyczne itp kolezanki ktore pracuja w przedszkolu zawsze sa najlepiej wyposazone i nie kryja sie z tym ze wszystko biora z przedszkola:bloki, kredki, farby, mazaki, kleje itp baaa nawet nozyczki!
Dziewczynki to ze na kremie perfectamama pisze "dla kobiet ciezarnyvch (od 4 miesiaca)" tzn ze wczesniej nie mozna? chyba zle to zinterpretowalam i myslalam ze poprostu nie trzeba i dlatego tak napisali;/ kiklka razy sie juz smarowalam
Tak to wlasnie jest ze swiezakami - zero pojecia o rzeczy!
A ja wczoraj polowalam po AŻ DWÓCH naszych galeriach heheh za rowerkiem . Oczywiscie nic nie znalazlam wiec czeka mnie dzis wyprawa na miasto prezent musze miec na jutro !
A ja jutro spedzam czas w rodzinnej wiosce jest odpust i krammmy!!! hehhe wasze kochane pociechy by mnialy kupę radochy!
Babygg super ze z synusiem wszystko ok!;*
Dziewczynki to ze na kremie perfectamama pisze "dla kobiet ciezarnyvch (od 4 miesiaca)" tzn ze wczesniej nie mozna? chyba zle to zinterpretowalam i myslalam ze poprostu nie trzeba i dlatego tak napisali;/ kiklka razy sie juz smarowalam
Tak to wlasnie jest ze swiezakami - zero pojecia o rzeczy!
A ja wczoraj polowalam po AŻ DWÓCH naszych galeriach heheh za rowerkiem . Oczywiscie nic nie znalazlam wiec czeka mnie dzis wyprawa na miasto prezent musze miec na jutro !
A ja jutro spedzam czas w rodzinnej wiosce jest odpust i krammmy!!! hehhe wasze kochane pociechy by mnialy kupę radochy!
Babygg super ze z synusiem wszystko ok!;*
Mrowkaa
mamusia synka - co do snów erotycznych to też takie miewam i wbrew moim oczekiwaniom nachodzą mnie one cześciej niż przed ciążą;-);-);-) i dobrze, bo to dla mnie obecnie jedyna forma życia erotycznego :-):-):-)
Secreto - nie martw się....konflikty się zdarzają...a teraz w nowej sytuacji to pewnie nawet częściej będą się zdarzały bo wszystko jest nowe,czasem trudne...w każdym,nawet najlepszym związku tak bywa. Do tego hormony lubią czasem dołożyć swoje 3 grosze...kłótnia gotowa. Ale najważniejsze że po kłótniach można się pogodzić ;-);-);-)
Secreto - nie martw się....konflikty się zdarzają...a teraz w nowej sytuacji to pewnie nawet częściej będą się zdarzały bo wszystko jest nowe,czasem trudne...w każdym,nawet najlepszym związku tak bywa. Do tego hormony lubią czasem dołożyć swoje 3 grosze...kłótnia gotowa. Ale najważniejsze że po kłótniach można się pogodzić ;-);-);-)
Mrowkaa
A! I jeszcze pochwalę się Wam,że dziś mamy 3 rocznicę ślubu Eh...jak to sobie przypomnę....to był super dzień....trzy lata temu o tej porze to siedziałam właśnie u fryzjera i się piękniłam Był słoneczny dzień...bardzo ciepło. Piękna Msza, super impreza...Chyba się rozwiodę,żeby móc przeżyć to jeszcze raz ;-);-);-)
reklama
Podziel się: