Witam mamusie,
zdrówka dla chorowitek i dla chorych maluszków też.
Ewa,
Nikusia gratuluję udanych połówkowych i chłopaczków
ania a Ty odpoczywaj a z szyjką na pewno będzie wszystko dobrze i odzywaj się do nas!
susi witam Cię nowa mamusiu
farfalla super, że poszłaś do psychologa. To znaczy, że jesteś świadoma i szukasz pomocy, a to już dużo znaczy. Trzymam za Was kciuki i zazdroszczę troszkę przygotowań ślubnych. Ja, choć miałam swoich dosyć podczas ich trwania, to teraz cudownie to wspominam i wróciłabym choć na chwilkę do tych wydarzeń. Aktualnie pomagam trzem przyjaciółkom w organizacji
Pisałyście o pępkach- mój już prawie że całkowicie wystaje- bleah. Nie lubię go takiego, nie lubię go dotykać i żeby był dotykany fuj fuj.
A ja jakieś chandry dostałam- chyba jesiennej trochę po części. Źle się czułam na początku tygodnia i strasznie zmęczona byłam i jakaś taka niedospana. I zaczynam widzieć moje dodatkowe kilogramy i źle mi z tym. Wiem, że to normalne w tym stanie i że to dzidziuś ale jednak. Źle mi z tym i już.
Ale wczoraj byłam u lekarza i u syneczka wszystko w porządku więc powody do radości są. Jak mi smutno to mu zawsze kupię parę drobiażdżków i humor mi się poprawia :-) i tak też dziś zrobiłam i byłam na plotach u koleżanki też marcóweczki.
i Leosiowy pokój wczoraj skończył się remontować więc idę go trochę wyszorować i jutro komodę wstawimy bo jedna już czeka w garażu. A w tygodniu chyba przeciągnę męża po łóżeczko :-)
Dziewczyny mam glukozę na następną wizytę- lepiej zrobić już, czy myślicie, że bliżej wizyty? Teraz 23 tydzień, a później to byłoby ok. 27.