reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja tez nie wiem o co chodzi z tym pomijaniem.:sorry: Ja jak mam czas to czytam wszystko i staram się odpowiedziec jak mam cos do powiedzenia, a jeśli czasu brak to czytam tylko pare ostatnich wpisow i tyle. Mi tez nie każdy odpowiada na moje długaśne wpisy, no ale poto mamy forum, żeby się wygadac i jak chcemy komentowac, odpowiadac itp… to piszemy. :tak:

Nikusia82 Gratuluje udanej wizyty! :-D

malpawzoo fajnie z tym dentysta, ale ja się tak panicznie boje i już zawsze balam, ze wole się w ciazy nie stresowac!

ewa86 dzieki za info dotyczące kamienia. Chyba będę musiala sobie taki sprawic! ;-)

reklama
eee poprostu nie mam weny żeby pisać.... ale będę was czytać na bieżąco :)

ozila nie wiem jaka jest długość szyjki bo nie miałam usg.... badała mnie łapskami...

nikusia gratuluję syneczka!!!! tak się bałaś że w dziewczynke sie zmieni jest ok!!!!! wspaniałe wiadomości!

aaa nie pisałam że dostałam żelazlo bo morfologia poleciała w dół.... teraz to już qpy w ogóle nie zrobie .... ;/

powiedzcie mi czy jak małego czuje tak nisko to od tego też ta szyjka się może skracać???? bez przerwy odkąd się o tej szyjce dowiedziałam kopie tam na dole..... i chyba w ogóle nie śpi.... bo czuje go niemal bez przerwy

cześć,
ja dziś spędziłam miłe przedpołudnie. Połaziłam z mężem po mieście, ale tak po ulicach, nie po sklepach, i było super mimo deszczu.
monika, ewa, a co to za kamień, czego dokładnie szukać w sklepach, bo zainteresowało mnie to?
małpawzoo, jak to za darmo? normalne plomby i nie na NFZ? ja co prawda mam zęby poleczone, bo byłam w sierpniu zapiąć wszystko na ostatni guzik, ale to ciekawe.
nikusia, super że z synkiem wszystko dobrze, a byłaś po rogale, bo mi się przypomniało dzisiaj, że już od tygodnia nie jadłam i chyba jutro podjadę.
farfalla, biała sukienka jesienią to rzeczywiście może być problem, chyba zostaje ci tylko allegro, albo jakaś zaprzyjaźniona krawcowa

Idę zobaczyć jak obiad, bo na 16.30 trzeba być na judo

19Ania90 ja biorę żelazo już prawie 2 miesiąc i qpy robie normalnie, tyle tylko że bardzo ciemne :-D Raczej już do końca zostanę na żelazie bo mięso średnio lubie i jak już to tylko kurczaka. Za to morfologia którą robiłam 2 dni temu jest już bardzo ładna i zero na minusie więc myślę że nie masz się co baç ;-)

19ania90- no szczerze bałam się :-D ale spoko, siusiaka było widać...jest Dominik!

Kurcze mnie się nigdy szyjka nie skracała, ale może jest jak mówi mamusiasynka, ja morfologię i krzywą we we wtorek robię, liczę, że wyjdzie ok...
Juszka- bo ponoć żelazo trzeba długo brać zanim się jakoś do normy doprowadzi...bynajmniej tak u dzieci słyszałam.
alesia - no nie pojechałam :no: bo musiałam o robotę zahaczyć... a potem szybko na 18:20 na to badanie i mogłam się kurcze smakiem obejść :baffled:...ale aż mi język do tyłka ucieka jak pomyślę o tych rogalach....mniam :happy:

Generalnie to ja cały pakiet tabletek biore bo 3 razy dziennie żelazo, raz witaminy i raz kwas foliowy mimo tego że jest w witaminach.
Jakaś dziś zakręcona jestem.
Witam i ja nową mamę:-) i gratuluję udanych wizyt i wieści jeśli przy ostatnim wpisie zapomniałam ;-)
Muszę przyznać że ja też odpisuję raczej jak mam coś do powiedzenia więc nie złośćcie sie dziewczyny ;-)
Jak się nic nie zmieni to jutro śmigamy po łóżeczko :-) :-)
Zdrowia wszystkim bo ta pogoda to zdradliwa bywa jak widac.

juszka tyle ze ja qpy juz przed zelazem mialam problem zrobic... mega zatwardzenia tak ze mi krew leciala.... to co dopiero teraz bedzie.... az boje sie isc zrobic....

mamusia synka na szczescie brzuch mnie nie boli.... przed wizyta bolal z 3 razy.... i twardy sie robil... ja usiadlam czy polezalam to przechodzilo.... moze wtedy to sie skracalo... hmm:eek:

reklama
Do góry