reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

38,8!!! No juz nie mam pojecia co mojemu dziecku :( na zabkowanie jest ponoc do 38max. A 3dniowka do 40. A zadnych innych objaw nie ma... Jedynie woda z nosa kapie i bardziej spiaca jest.

Nikusia gratuluje :))

reklama
Moja Pati znalazla dzisiaj taki obrazek

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 45
Katrine - ja robię glukozę w przyszłym tyg i będzie to skończony 23 a zaczęty 24 więc może zrób teraz.
Guziczek - gratki...
Anetka- dzięki...Jeśli mała nie kaszle i nie ma kataru to może 3 dniówka albo wirusa złapała :eek: kurcze bo jednak wysoka ta gorączka :baffled:

Caly dzien bylo 38-38,4 dalam jeden paracetamol bananowy do mleka w poludnie i spadlo do 37,5 a za chwile wrocilo ponad 38. Teraz rosnie i rosnie :( podmylam ja zeby nie kampac i dalam czopka, zaraz poloze. Zobaczymy jaka noc nas czeka. Apetyt sredni :/ dobrze ze chociaz duzo pije.

ja tak blyskawicznie tylko bo nie ponadrabiam na pewno.
u nas wsio dobre powoli sie ograniamy na nowym mieszkaniu, skrecamy meble, rozpakowujemy, Mala od wczoaj chodzi juz do pzredszkola DO 14:00 i super sie zaadaptowala choc wczoraj nei powiem wywinela mi niezly numer bo jak zamykalam drzwi do mieszkania to przywolala winde nacisnela guzika i pojechala sama na dol a ja bieglam na leb na szyje z 5 pietra po schodach szlyszac jej histeryczny placz:szok:

ania90- na swieżo więc się odniosę: niekoniecznie musisz czuć że ci się skraca szyjka (ja nei czulam nic tylko zaniepokoilo mnie ze odczuwam ruchy dziecka tylko w samej jakby pipce). bylam w 30tc i mialam szyjke skrocona praktycznie do zera, miekka i rozwarta na 1cm - urodzilam za drugim podpieciem oksytocyny 2 dni po terminie wiec glowa do gory! jak najwiecej leż z podniesionym tyłkiem do góry (podłoż poduchę czy coś), jak nie dostałaś jeszcze leków (fenoterol i ispotin) to chyba nie jest jeszcze tak źle

Uff mala zasnela :) oby juz na cala noc!!!

Ja tez czuje ruchy bardzo nisko, do tego takie parcie w dol i dziwne uczucie jak bym z zle wlozonym tamponem chodzila... (Zupelnie jak w ostatnich dniach przed porodem) W czwartek mam wizyte to powiem lekarce zeby zerknela, bo usg dopiero 25.

o własnie trzeba zwałkowac koc albo nogi łożka z tej strony gdzie mamy nogi podnieśc 5 cm do góry, to tez pomaga jak sie szyjka skraca.....jak byłam w szpitalu to była dziewczyna, ktorej zakładali szew okręzny i tak miała łżko podniesione......

Flower masakra sytuacja z windą, tez bym sie wystraszyła.....

reklama
Nikusia moje gratulacje, zdrowego chlopca! ;)

Agata kataru przy 3dniowce nie ma wiec moze te zeby jednak bardziej dokuczaja.

19ania90 wystarczy ze bedziesz duzo lezala, a na leząco tez mozna byc na forum :]

Moja szyjka 2tyg temu miala 3,9 wiec mam nadzieje ze nadal tyle ma:)

Do góry