Hej dziewczynki, melduję ię po kolejnym dniu walki z komputerem - dysk chyba umarł bezpowrotnie, ale udało mi się zgrać większość swoich danych. We wtorek przyjedzie kurier i będą naprawiali już w serwisie, bo gwarancja jest aktualna.
Dziewczyny "konflikowe" - są różne rodzaje konfliktu, najczęściej jest różnica w Rh matki i dziecka, ale mogą być też konflikty tzw. grupach pobocznych (to takie cudo, które oznaczają dopiero jak coś się dzieje). Na szczęście żyjemy w takich czasach,.że są metody leczenia i w trakcie ciąży i po porodzie. A wcześniejsze rozwiązanie stosuje się z reguły w przypadku, gdy z powodu konfliktu dziecko nie rośnie albo przepływy w łożysku są kiepskie.
Ania - głowa do góry! Stres szkodzi, a poza tym to musi być dobrze!
Co do spania - my mam łóżko 1,2 m, więc nie przewiduję w nim miejsca dla trzeciej, nawet najsłodszej i najcudowniejszej osoby:-)
Acha, nie wiem czy wiecie, że w ciąży można bezpłatnie leczyć zęby? Mnie nic nie bolało, ale poszłam skontrolować i okazało się, że jakieś ubytki są, no i kamień do usunięcia. Dzisiaj mi babeczka założyła plombę i grosza nie dałam, a normalnie stówka mniej by była. Teraz zamierzam wszystko doleczyć, a na kontrolę w następnej ciąży