reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

witaj susi :))

Mrowkaa ja na infekcje tez brałam pimafucin i jeszcze jakies globulki na g.. ale nie pamietam nazwy.

Wczoraj wieczorem mały tak zaczął szalec, ze spac nie moglam, bo kopał, skalał i wg:p
ale to miłe go czuc:)

Udanych wiZyt i weekendu bez zadnych komplikacji :))

Pozdrawiam

reklama
Wojtuś do szóstych urodzin przychodził do nas w nocy (ok. godz. 2-3) i spał z nami do rana, jakoś ciężko Go było tego oduczyć. Ale po urodzinach postanowiliśmy się wziąć za to porządnie bo ciasno nam było i perspektywa kolejnego dzieciątka w łóżku z nami nie była ciekawa. No i powiem Wam że się udało. Wojtuś już ponad 2 miesiące :)-D) śpi sam w swoim pokoju. I wszyscy jesteśmy zadowoleni i wyspani.

Chorym i przeziębionym życzę zdrówka i witam nowa mamusię :-)

Hej dziewczynki, melduję ię po kolejnym dniu walki z komputerem - dysk chyba umarł bezpowrotnie, ale udało mi się zgrać większość swoich danych. We wtorek przyjedzie kurier i będą naprawiali już w serwisie, bo gwarancja jest aktualna.
Dziewczyny "konflikowe" - są różne rodzaje konfliktu, najczęściej jest różnica w Rh matki i dziecka, ale mogą być też konflikty tzw. grupach pobocznych (to takie cudo, które oznaczają dopiero jak coś się dzieje). Na szczęście żyjemy w takich czasach,.że są metody leczenia i w trakcie ciąży i po porodzie. A wcześniejsze rozwiązanie stosuje się z reguły w przypadku, gdy z powodu konfliktu dziecko nie rośnie albo przepływy w łożysku są kiepskie.
Ania - głowa do góry! Stres szkodzi, a poza tym to musi być dobrze!

Co do spania - my mam łóżko 1,2 m, więc nie przewiduję w nim miejsca dla trzeciej, nawet najsłodszej i najcudowniejszej osoby:-)
Acha, nie wiem czy wiecie, że w ciąży można bezpłatnie leczyć zęby? Mnie nic nie bolało, ale poszłam skontrolować i okazało się, że jakieś ubytki są, no i kamień do usunięcia. Dzisiaj mi babeczka założyła plombę i grosza nie dałam, a normalnie stówka mniej by była. Teraz zamierzam wszystko doleczyć, a na kontrolę w następnej ciąży :-D

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo!

czujemy sie troszke lepiej generalnie chce nam sie jesc to bedziemy zyc:-)
nikusia moj szkrab zachowywal sie identycznie jak bylam na usg lekarz moze z 5 razy robil podejscie i tylko czesciowo udalo sie uchwycic twarz.
dzisiejsza pogoda mnie jeszcze dobija bo leje caly dzien :-( mam nadzieje ze chociaz u was w miare..

Nikusia - gratuluję ślicznego i zdrowego syneczka! A buzi nie pokazał bo wstydzioch pewnie mały:tak:

Ostatnia edycja:
Pinki - :eek::szok: nie mów... To ja przepraszam jesli nie odpisałam Ci kiedykolwiek...

Kurcze no przykro mi się zrobiło...bo ja jak wchodzę to cofam się do mojego ostatniego posta i staram się każdej coś odpowiedzieć...jestem na forum od początku i no..przykre to było... Bo czasem jak którejś dzień nie ma to zaraz jakaś się dopytuje itd.
Przecież każda z nas czeka aby takimi wiadomościami się podzielić.ehhhh szkoda...
DOBRA koniec tematu...
malpawzoo - poszłam bo walczę nadal o moją dość dużą premię...musiałam. Mam grono kochanych koleżanek ba i kolegów którzy bardzo ale to bardzo cieszyli się z mojej wizyty i to...nie powiem miłe było...i wiem, że szczere!!!
Pojadę tam zapewne jeszcze 18- stego upewnić się, że moje pisma i rozmowa szefa coś dała...chociaż już się nie łudzę :-(...szkoda gadać, żeby człowiek musiał, żebrać o swoje zarobione pieniądze :baffled:

Ostatnia edycja:
Ej, dziewczyny, co Wy gadacie o jakimś pomijaniu??

Nie mogę mówić za innych, ale ja jeśli tylko mam czas to czytam wszystko, a odpowiadam jak mam coś konkretnego do powiedzenia, poradzenia itp.

Proszę tu nie myśleć, że ktoś jest pomijany! No!

reklama
Ja dzisiaj czytałam pobierznie bo byłam u siostry, potem u sasiadki w ciazy na plotach i tak tylko przelotem na forum zagladałam ..................

Do góry