reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ewa super, że u Antka wszystko w porządku :D
i mam nadzieję, że teraz już nawet w śniegach dojadę na spotkanie na Hucie ;)

Dziewczyny wy też macie już wystający pępek?
:-D

Nie mam. Ale w pierwszej ciąży też nie miałam do samego końca czyli do 36tyg.

Witam przy czwartku. Ależ mamy dziś "piękną " pogodę!

Ja już od ponad tygodnia taki mam :p i czasami mi to przeszkadza, szczególnie jak gdzieś o niego zawadzę lub mój mąż go dotknie :D albo pies chce polizać:rofl2:

Megii pegi mi polozna zmienila date w 19 tyg na tydzien dalej. Kolezance zmienila w 18 tyg na prawie 3 tyg dalej i urodzila 2dni po tym drugim terminie, gdyby nie zmienila to by niepotrzebnie wywolywali bo by byla 3tyg przenoszona wg blednej daty

20130713_144831.jpgGaga mój Dyziek po kastracji stał się jeszcze gorszym przytulakiem niż przed.. nie odstępuje mnie na krok i jak ja leżę na kanapie to on też wtulony we mnie :)i jak Paweł głaska brzuch albo masuje oliwką to Dyziek musi przy tym być i czai się na mój pępek :D:-D

Załączniki

• 20130713_144831.jpg
    20130713_144831.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Mi tez pepek juz troche wystaje , w tamtej ciazy pod koniec byl caly na wierzchu. A teraz mala ma frajde i jak leze z golym brzuchem to przychodzi i probuje wcisnac pepek :D jak przycisk :D

reklama
Aneta chyba bym padła strasznie nie lubię tego uczucia w ogóle dotykania pępka :wściekła/y: zastanawiam się czy jakimś plastrem go nie zakleić :D

Ostatnia edycja:
Do góry