reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Acha, jeszcze was doczytuje - nowa wesja forum jak dla mnie niefajna - za jasne wszystko, przyciemniłam ekran jak się dało, a i tak mnie oczy bolą :baffled:
Telewizor - my na razie nie mamy i jestem zachwycona! Wreszcie nikt mi nie gada cały dzień, trochę spokoju, można własne myśli usłyszeć.

Ostatnia edycja:
Nikusia mi tez sie wlaczylo nowe przed chwilą :-( nie podoba mi sie.....

Ewa
mnie juz rozlożylo i chyba podaam dalej, Julek wstał i boli go główka i kaszle.......... no wlasnie nie mozemy dopasowac rozmiaru ledów do tych otworków, ktore ssą, w lazience juz wymienilismy z halogenów na Ledy a w kuchni sie nie da :-(

małpawzoo z pen'a musisz wszystko instalowac....

jagna
rzuc zrazika!!

Farfalla - dobrze, że poszłaś do psychologa, na pewno będzie lepiej. Teraz ciesz się ślubem, pokazuj sukienkę:tak: Mamą będziesz najlepszą dla swojego dzieciątka, musisz tylko w to uwierzyć!

Ostatnia edycja:
Nikusia ja mam ostatnia bo mojego gin nie ma.. muszę czekać do 26:zawstydzona/y: chyba ocipieję do tego czasu...

moja mała zaszalała i spała do 8,20..ale poszła spać o 23.. czasem mamy jej wieczorem już dosyć..

za prąd mamy ponad 200zł za miesiąc do tego mamy też gaz.. no ale u mnie grzanie wody pądem, akwarium, tv u tatka chodzi cały dzień.. u mnie pół dnia i 2 laptopy praktycznie cały dzien.. myślimy o kupnie ocieplanego bojlera podpinanego do centralnego by zimą wyeliminować koszty grzania wody..

zaczynam czuć dzidzie już tak mocniej:) dziś wstał/a koło 8 i mnie z kopniaka w brzuch i rączką gdzieś grzebało:) jak nic leży poprzecznie jeszcze..nie podoba mi się takie bezosobowe wyrażanie się o dziecku..JA CHCE ZNAĆ PŁEĆ!!

wczoraj zrobiłam kruche ciasto i siedzi w lodówce.. zaraz ide robić jabłecznik.. i chyba dorobię jeszcze jedną kulę na ciasteczka:-D a na obiad chyba będzie kalafior smażony w panierce bo czeka na swoją kolej już 3ci dzień..

do tego nam przeglądu nie podbili bo tulejki do wymiany i drążek.. i zamiast zamówić dziecku łózko zamówiłam te cholerstwa:confused2:

BARDZO SIĘ CIESZĘ Z UDANYCH WIZYT!!! I TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE:)

Aaa i doszły te śliczne buciki!!! córa cały wieczór biegała, zdejmowała i prosiła by ubierać ponownie:-D a tak fajnie tupią więc stepowała na cały dom;-)

PS. nie jestem Maria a Marta;-) Nie wiem jak ale wykasowało mi wiadomości a ja jak zwykle nie pamiętam kto mi to posłał..proszę o dane na przelew za wysyłkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wlasnie od h doczytuje Was, mialam koszmar I chcialam sie robudzic bo sie balam zasnac, spalam u kogos w domu I w kazdym pomieszczrniu diabel chcial mnie do szaf wciagac.... ja naprawde jestem grzeczna hehe....
Ide juz spac bo test wazny rano, a pozniej musze jechac pomoc m do peacy bo sa 2 stypy naraz... stypy na 50 I chyba 120 osob zamowione... wyobrazacie sobie? Ja do tej pory nie moge do tegomprzywyknac.... gratuluje udanych wizyt...zycze powodzenia na nastepnych....
Farfala musisz jak najczesciejnpisac I wyrzucac wszysyko z siebie....
Monika I Secreto ja to wogole mam....tylko wiecaory z m wspolne tyle, ze ja przed ksiazkami a on przed tv.... wtorki ma tylko wolne ale to takie wolne jak nie wo mm ne bo zawsze cos trzeba do restauracji kupic albo zawsze cosnjest.... niestety weekandy jestemsy z Julkiem sami..... ale przywyklam dontego.....

Mamusia synka zdrowiej I Julek niech zdrowieje.... u mnie w domu tez szpital Julek kaszle ale juz mniej I moj m ma coa z gardlem...ogolnie zmeczenie wychodzi.... najbardziej mi sie podoba jak mowi wiesz przeciez ze ja nienarzekam nigdy na nic-aha ;) ale naprawde zle sie czuje I zrob mi to prosze albo tamto..... ale wczoraj xale popoludnie zajal.sie Julkiem.... co do rachunkow to nie chce reraz.pisac jaknjest u nas bo ze zlosci sie roBudze na dobre.....
Mialam cos jeszcse pisac ale.odezwe sje po zajeciach.... oooo Marcia daj znac co z.ta.premia I jak w pracy, nie daj sie Kochanie....
ZMYKAM mam nadzieje ze diabel sobie poszedl heheh.... swoja droga za grzeczna chyba jestem I kumple wolaja zebym zeszla na stare sciezki hehehe.
Jagna ppprosze zrazika z slaskimi moze ich byc nawet 100 I cserwona kapuste do tego... dziejune bardzo....
Milego dnia

Do góry