reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Acha, jeszcze was doczytuje - nowa wesja forum jak dla mnie niefajna - za jasne wszystko, przyciemniłam ekran jak się dało, a i tak mnie oczy bolą :baffled:
Telewizor - my na razie nie mamy i jestem zachwycona! Wreszcie nikt mi nie gada cały dzień, trochę spokoju, można własne myśli usłyszeć.

Ostatnia edycja:
Nikusia mi tez sie wlaczylo nowe przed chwilą :-( nie podoba mi sie.....

Ewa
mnie juz rozlożylo i chyba podaam dalej, Julek wstał i boli go główka i kaszle.......... no wlasnie nie mozemy dopasowac rozmiaru ledów do tych otworków, ktore ssą, w lazience juz wymienilismy z halogenów na Ledy a w kuchni sie nie da :-(

małpawzoo z pen'a musisz wszystko instalowac....

jagna
rzuc zrazika!!

Farfalla - dobrze, że poszłaś do psychologa, na pewno będzie lepiej. Teraz ciesz się ślubem, pokazuj sukienkę:tak: Mamą będziesz najlepszą dla swojego dzieciątka, musisz tylko w to uwierzyć!

Ostatnia edycja:
Nikusia ja mam ostatnia bo mojego gin nie ma.. muszę czekać do 26:zawstydzona/y: chyba ocipieję do tego czasu...

moja mała zaszalała i spała do 8,20..ale poszła spać o 23.. czasem mamy jej wieczorem już dosyć..

za prąd mamy ponad 200zł za miesiąc do tego mamy też gaz.. no ale u mnie grzanie wody pądem, akwarium, tv u tatka chodzi cały dzień.. u mnie pół dnia i 2 laptopy praktycznie cały dzien.. myślimy o kupnie ocieplanego bojlera podpinanego do centralnego by zimą wyeliminować koszty grzania wody..

zaczynam czuć dzidzie już tak mocniej:) dziś wstał/a koło 8 i mnie z kopniaka w brzuch i rączką gdzieś grzebało:) jak nic leży poprzecznie jeszcze..nie podoba mi się takie bezosobowe wyrażanie się o dziecku..JA CHCE ZNAĆ PŁEĆ!!

wczoraj zrobiłam kruche ciasto i siedzi w lodówce.. zaraz ide robić jabłecznik.. i chyba dorobię jeszcze jedną kulę na ciasteczka:-D a na obiad chyba będzie kalafior smażony w panierce bo czeka na swoją kolej już 3ci dzień..

do tego nam przeglądu nie podbili bo tulejki do wymiany i drążek.. i zamiast zamówić dziecku łózko zamówiłam te cholerstwa:confused2:

BARDZO SIĘ CIESZĘ Z UDANYCH WIZYT!!! I TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE:)

Aaa i doszły te śliczne buciki!!! córa cały wieczór biegała, zdejmowała i prosiła by ubierać ponownie:-D a tak fajnie tupią więc stepowała na cały dom;-)

PS. nie jestem Maria a Marta;-) Nie wiem jak ale wykasowało mi wiadomości a ja jak zwykle nie pamiętam kto mi to posłał..proszę o dane na przelew za wysyłkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wlasnie od h doczytuje Was, mialam koszmar I chcialam sie robudzic bo sie balam zasnac, spalam u kogos w domu I w kazdym pomieszczrniu diabel chcial mnie do szaf wciagac.... ja naprawde jestem grzeczna hehe....
Ide juz spac bo test wazny rano, a pozniej musze jechac pomoc m do peacy bo sa 2 stypy naraz... stypy na 50 I chyba 120 osob zamowione... wyobrazacie sobie? Ja do tej pory nie moge do tegomprzywyknac.... gratuluje udanych wizyt...zycze powodzenia na nastepnych....
Farfala musisz jak najczesciejnpisac I wyrzucac wszysyko z siebie....
Monika I Secreto ja to wogole mam....tylko wiecaory z m wspolne tyle, ze ja przed ksiazkami a on przed tv.... wtorki ma tylko wolne ale to takie wolne jak nie wo mm ne bo zawsze cos trzeba do restauracji kupic albo zawsze cosnjest.... niestety weekandy jestemsy z Julkiem sami..... ale przywyklam dontego.....

Mamusia synka zdrowiej I Julek niech zdrowieje.... u mnie w domu tez szpital Julek kaszle ale juz mniej I moj m ma coa z gardlem...ogolnie zmeczenie wychodzi.... najbardziej mi sie podoba jak mowi wiesz przeciez ze ja nienarzekam nigdy na nic-aha ;) ale naprawde zle sie czuje I zrob mi to prosze albo tamto..... ale wczoraj xale popoludnie zajal.sie Julkiem.... co do rachunkow to nie chce reraz.pisac jaknjest u nas bo ze zlosci sie roBudze na dobre.....
Mialam cos jeszcse pisac ale.odezwe sje po zajeciach.... oooo Marcia daj znac co z.ta.premia I jak w pracy, nie daj sie Kochanie....
ZMYKAM mam nadzieje ze diabel sobie poszedl heheh.... swoja droga za grzeczna chyba jestem I kumple wolaja zebym zeszla na stare sciezki hehehe.
Jagna ppprosze zrazika z slaskimi moze ich byc nawet 100 I cserwona kapuste do tego... dziejune bardzo....
Milego dnia

Do góry