reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam ;-).
Ja dziś wstałam z mężulkiem o 6 bo nie mogłam już zasnąć i tak oto jestem już ogarnięta i dom ogarnięty:tak:. Jeszcze muszę coś na obiad wymyślić.

Gratuluję wszystkich wczorajszych wizyt i oczywiście trzymam && za dzisiejsze:tak: oby były tak dobre jak te z wczoraj.

Mój synuś wczoraj na usg cały czas ziewał i jest większy o tydzień, a ostatnio był mniejszy o 5 dni. Ma 15,52 cm i waży 393 g :biggrin2:.

nieznajoma a brałaś nospę? Jak nie pomogło to ja bym zadzwoniła do gin.

Cześć!
Gratuluje dobrych wieści, dziewczynek i udanych wizyt :)

a synka nie?????:-p

Mamusia, my mamy takie: Buty dla malucha baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Fitness - Decathlon
Wszystkie Twoje wymagania spełniają :) Franek je sam ubiera.
Wiem, drogie - 55 zł... Ale pochodzi w nich dopóki nie wyrośnie, czyli min. pół roku, a może i cały, bo teraz mu stopa wolniej rośnie - wciąż chodzi w butach z wiosny.
Jak sobie policzysz, że befado za 30 zł musisz wymieniać co 2 miesiące, to taniej wychodzi za te z decathlona.
Befado lubię, ale one się strasznie rozwalają - zaraz guma się odkleja albo wkładka wypada. Nusia teraz je ma na spacery, no ale ona mało intensywnie używa, bo jeszcze niewiele chodzi i jeździ dużo w wózku, więc są ok. Dla Franka już muszą być porządniejsze, jeśli nie chce wymieniać co miesiąc.

Oglądałam te butki, znaczy podobne w decathlonie i są na prawdę super, jak Adam zwolni z rośnięciem to mu zakupię, bo na razie inwestować 65 zł (w stacjonarnym) na 2/3 miesiące to trochę sporo. Choć się skłaniam ku zakupowi, bo przecież druga dzidzia w drodze. A stopa w nich swobodna, a nie jak w tych kapciuchach ze sztywną podeszwą.
W ogóle decathlon ma fajne rzeczy dla maluchów, a kolory to w ogóle świetne, takie żywe i radosne, a nie szaro buro granatowe...

nieznajoma no koniecznie zadzwon, a probowalas magnez i nospe? Napij sie tez ze dwie szklanki zimnej wody i sprobuj zmienic pozycje, bo czasami dzidzi moze cos uciskac;-) i spokojnie, bo pewnie wszystko dobrze, tylko sie rozciaga, ale sprawdz to lepiej:-)

reklama
Nieznajoma mam nadzieje, ze obejdzie sie bez niepotrzebnego pobytu w szpitalu. Jesli to skurcz taki, a nie nic zlego, to bezsensu isc do szpitala i dostac tam magnez i nospe jesli w domu mozna takie cos dostac:-) a ja wiem, ze to nic zlego, bo to nic zlego nie ma prawa byc:)

Do góry