reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia, polecam butki z decathlona - takie miękkie, opisane chyba że do biegania, z gumkami od spodu. Franek ma je jako kapcie w przedszkolu i są jak nowe cały czas! Te wszystkie papcie z deichmanna czy ccc się nie umywają.

Katrine, ja mam obydwa kombinezony - typowo zimowy i polarkowy. No ale ja je po prostu mam po dzieciach starszych. Myślę, że polarkowy przyda się na pewno na wiosnę, tylko pytanie, czy 56 czy 62 (zależy kiedy kto rodzi i jak duże dziecko). A zimowy - kto to wie. W ubiegłym roku śnieg leżał długo :)

Juszka, to ja w takim razie podziękuję na razie za buciki, skoro są chętni do używania ich już teraz :)

Wiecie czego się dziś dowiedziałam w przedszkolu??
Jest pierwsza maluszkowa para - Franek i Iza!
W kogo to się wdało???
Trzymają się za rączki, wszystko razem robią, dziś nawet Franek Izę pocałował, a ona poleciała od razu do Cioci się pochwalić. Ciocia mi to opowiadała ze łzami w oczach ze śmiechu ;) Ubaw mają niezły kobiety ;)
Ale muszę przyznać, że gust to ten mój chłopak ma niezły ;)

reklama
Dziewczyny,bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt i dobrych wieści. Nie przeczytałam niestety wszystkich waszych postów,ale poprawię się :) Fajnie usłyszeć takie wiadomości, kolejny etap zaliczony,za połówką to już pewnie poleci z górki :) ja miałam mieć wizytę na nfz dzisiaj-ale nie mogłam iść,bo szpital...a prywatną mam planowaną na czwartek na 16-mam nadzieję,że uda mi się wyjść do tego czasu i też będę mogła mieć połówkowe usg :)

Ewa, jeszcze troche, nim sie obejrzysz a Franek sie jej oswiadczy:D te dzieci tak szybko rosna... :D

Mam super humor, zawsze tak jest, jak pisze z moim bratem, jak jest w Polsce to nieraz pacze ze smiechu:-D a jeszcze jak jestem ja i moi bracia razem, to wtedy kazdy, kto jest w naszym towarzystwie, smieje sie jak nie wiem:-D moj tez jest bardzo zabawny:) szkoda, ze braci widze doslownie raz w roku....

Witam sie dzieczynki dzisiaj w cudownym humorze:-)
mialam wlasnie badanie polowkowe i
its a girl!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl::-D:tak:
jestem taka szczesliwa dzis, bo skrycie marzylam o dziewuszce:-))))
wszystko dobrze, wiekiem i rozmiarami wyprzedza bo wygladaja pomiary 20.2 tydzien , ma ok 21cm z nogami( ok 15cm tulow+6cm nogi),
wszystkie organy podobno super, serducho tez, przeplywy tez, waga 354gr!!!!!!!

no taaaaka szczesliwa jestem, ze musze ochlonac to cos wiecej napisze....
:cool2:

wszystkim odbylych wizyt gratuluje...no i coraz wiecej dziewuszek mamy
;-)

no to dzis ja pierwsza wizytowalam...czekamy na reszte- chyba jeszcze trzy z Nas dzisiaj wizyty maja:-)

xxxxxxxx ( dodalam zdjecia na watku)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

naprodukowalyscie wczoraj tyle ze nie dalam rady nadrobic bo mam gosci na kilka dni ale tak ogolnie to gratuluje udanych wizyt!

ozila gratulacje coreczki zaczelas dzisiaj dzien dobrymi wiesciami to musi byc dzisiaj udany dzien dla nas wszystkich wizytujacych, nastepna chyba ja bo mam na 10 i zaraz chyba zejde na zawal jeszcze krystian wczoraj mnie wystraszyl bo czulam go tylko ok 4 rano jak wstalam i potem przez caly dzien nic i sie kladlam i trzymalam rece i cisza dopero wieczorem dal znak zycia kilka razy i cisza mam nadzieje ze wszystko u niego ok.

u mnie dzis 21tc :-)
trzymajcie kciuki i odezwe sie pozniej..

reklama
marcia mialam dokladnie tak samo! No nic sie dzis nie ruszala, dopiero ciut przed usg, wyczywaja dzieciaczki moze niepokoj mamy...hm...dopiero jak zjadlam czekoladki kawalek na 20 min przed usg;-)
nawet mi babeczka sie zapytala, bo podobno ona zaleca przed tym usg, zeby dzidzius wspolpracowal:-)
bedzie wszystko dobrze;-)3 mam&&&&

Do góry