reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć!
Gratuluje dobrych wieści, dziewczynek i udanych wizyt :)
Po wczorajszym lenistwie stwierdziłam że dziś zrobię sobie aktywny dzień. Mam trochę zaległości w domu i jak mój wróci z pracy to chciałam z nim jechać do sklepu z rzeczami dla dzieci.
Jakieś pomysly na obiad?

Flower188 wyślij mi adres :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! &&&

reklama
Ozila gratki! Twoja corcia juz jest dosc duza, dobrze ze jest zdrowiutka:happy:

A brakiem ruchow nie ma co sie martwic, moja jak sie polozy twarza domojego kregoslupa, to tez mam taka cisze, dopiero jak sie odwroci to czuje kopy:)

Myslalam, ze pranie dzisiaj zrobie i rozwiesze na podworku, a tu kicha bo pada caly dzien doslownie:(

Ja i nieznajoma1991 napisalysmy na forum mlpdych matek, oczywiscie przez zle zrozumienie prawdopodobnie, zostalysmy juz zaatakowane.... bo napisalam ze 16 latki radza sobie z dziecmi i ja musze dac rade, a to nie mialam na mysli zeby ich atakowac. Nie ma to jak nasze forum, tu spokojnie mozna wyrazic swoje zdanie:-)

Trzymam kciuki za wizyty!

czesc

Po tej zmianie czasu po 20tej padam na pysk, o 5tej jestem wyspana bo dziś sie przebudziłam i czekałam kiedy m bedzie wstawał do pracy......ale dospałam do 7ej i sie wyspałam :-)

Ozila
gratuluje córeczki!!!

Flower
ja ten program ogladam bo nie ma o tej godzinie nic innego a akurat czekam na m jak z pracy wroci i cos tam robie i rzucam okiem na te porodówke :)

ewa ja potrzebuje buciki z zakrytymi paluszkami, zeby miały gume na palcach, takie typowe trampki ale na rzepy zeby sam sobie załozył bo sznurowadeł nie zawiąże, wczoraj znalazłam fajne z Befado, tylko cena :baffled: zeby buciki- trampki dla przedszkolaka kosztowały ponad 40 zł :baffled: :-)

Zmykam na sniadanko :-)

Ozila gratuluję córki!!

Marcia Tobie 21 tyg Mamusiu synka tobie już 23 i zaczecia 24!!! :-)

Ja zaraz jadę kupić ciasto i jadę z nim potem do szpitala do dyżurki z powodu obrony:) będzie że mną koleżanka z pracy, która sie ze mną broniła i zaszła w ciążę miesiąc po mnie:)

dzięki secreto :) udanej "imprezki"
Teraz mam etap ze czekam az na suwaczku wyskoczy mi ze do porodu pozostało...i tu liczba dwucyfrowa..

O moje Kurczatko tez sie chyba wyspało bo już przyszło do mnie :-)

Secreto, rowniez zycze milej i fajnej atmosfery:)

Mamusia synka, jak nieraz widze takie malutkie, slodkie buciki to milo na sercu sie robi, ale po ujrzeniu ceny spadam na ziemie... te buciki dla malych dzieci sa takie drogie... :(
I duzo Ci juz nie zostalo do dwucyfrowej liczby, widze ze mamy 9 dni roznicy:happy: ale to ty chyba pierwsza bedziesz rodzic, tak mysle:-D

gratuluje jaspis i Ewula ;))
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)) na pewno wszystko będzie w porządku
:-)
Koreczek - no cóz żle nas odebrały i od razu afera.. ale tutaj prznajmniej mamy o wiele lepsza atmosfere :)) i można o wszystkim popisac :tak:

Ja niestety jestem po nie przespanej nocy :( budziłam sie i zwijałam z bólu tak mnie cholernie boli brzuch do teraz :(( niewiem czemu i co robic... z prawej strony az tak kłuje..

reklama
Wrócę do starego tematu, darmowych próbek. Jak wypełniacie te formularze, to musicie się liczyć upierdliwymi telefonami i próbami wciskania Wam różnych rzeczy. W szpitalu rozdawali niebieskie pudełko i coś tam jeszcze, po czym kazali uzupełniać ankiety, a teraz do dziś dnia co jakiś czas ktoś się odzywa i chce coś sprzedać...

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze, oby były same dobre wieści!!

W poprzedniej ciąży to oglądałam programy o porodach jakie się dało :p teraz nie mam kiedy, bo nie jestem zwolenniczką otwartego tv przy dziecku.

U nas dziś słonko, więc zaraz zbieramy się na spacer :)

Do góry