reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

DZIEŃ DOBRY :tak:
Koreczek - &&&&&&& kciuki żeby wreszcie cię wypuścili.
Ja non stop cieszę się, że nie muszę do roboty jeździć:-) a już po tych ostatnich akcjach na bank nie pozwoli mi wrócić ...więc luzzz.
Patrzyłam ostatnio na pieluchy i zaczęłam zastanawiać się ile newbornów na dobry początek kupić???Znaczy ile paczek?
Bo pakowane są po 78 szt. I tak myślę, że spoko starczą 2 paki nie?
Robimy zakupy na raty i może kupiłabym niech leżą, nie zepsują się a później już koszty mniejsze.

MIŁEGO DNIA...moja wgaiwzda dziś wolne z okazji dnia nauczyciela a od rana katechizm powtarzamy...:happy:

reklama
Hej:-)
Ja tez mam kupe prasowania i sprzatania, jutro miala przyjsc perwszy raz dziewczyna- studentka , na 3 h do sprzatania i wyobrazcie sobie, ze nie odpisala na smsa od rana....hm nie oplaca sie jej czy co? no zobaczymy czy odpisze i przyjdzie.
tak chcialam w sumie pomoc raz na dwa tygodnie, bo juz na prawde nie daje rady.
co do wychowawczyn to ja bardzo fajnie wspominam mojego syna wychowawczynie jak byl maly- zawsze pogaduchy byly;-)

koreczek to wylazowuj z tego szpitala i powiedz niech popraktykuja dopplera na kim innym;-) jak nie wiedza jak szukac!

milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
He dobry pomysl:D mam badzieje, ze bede mogla sobie wybrac szpital do porodu... i modle sie ze nie bede badana przed wyjsciem bo dziecko i ja juz jestwsmy tym zmeczone, a zwlaszcza cora, bo az czuje jej niepokoj... i jeszcze na wypis czekac nie wiem do ktorej:(

A ja znowu wczoraj miałam chyba kolkę bo strasznie mnie bolało w prawym boku pod żebrem :/ sikalam co 5 minut. Rozmawiałam z lekarzem i kazał brać urosept, a jak nie przejdzie to dzisiaj na,wizytę.. No ale dzisiaj lepiej więc chyba poczekam i w razie czego jutro pójdę .. W każdym razie masakra ten ból być może od tego że moja "złośliwa" córka uciska mi nerkę :) mam nadzieję, że w piątek na obronie mi się to nie stanie. Miałyście takie bóle?
Koreczek może wenflon ci się przygial i fakt pielęgniarki powinny odkleić okleine i sprawdzić też czy nie ma stanu zapalnego .. Bo jak to przeocza to reka cię będzie długo boleć nawet po wyciagnieciu i czasami kończy się to antybiotykiem

Wendflon juz wyciagniety:D
I wiecie co? Przyszlam do szpitala w piatek, i tak poetek, sobota i niedziela trzy dni kapalam sie w zimnej wodzie. Odkrecam kurek z czerwonym i zimns, a dzisiaj odkrecam z niebieskim i co? Woda graca! Bez jajcow....

czesc mamuski:)
naraszcie mam spokoj, sama w domku,na wekend mialam gosci... nastalam sie caly dzien przy garach.wieczorem tak mnie bolaly plecy ze m przez godzine mnie masowal.a i tak bolalo. dzisiaj czeka mnie zmywanie tych garow.. dlaczego ja nie mam zmywarki:-(
u nas piekny dzionek,swieci sloneczko,pewnie mrozno:-)
dzisiaj na 14,30 polowkowe:-):-):-):-)

koreczek
widzisz ja nawet nie doczytalam ze ty w szpitalu,biedna:(dobrze ze juz wychodzisz i z dzidzia wszystyko dobrze zdrowka zycze;-) wypis zazwyczaj do 12 wydaja

secreto nie mialam takich boli pod zebrami,bardzo mozliwe ze polubila to miejsce i daje mamusi wycisk;-) ale tez latam co 5 min do kibelka...
milego dnia dziewczyny i udanych wizyt:-)

Witam dziewczynki poniedziałkowo:)
Muszę Was doczytać po wekendzie...
U mnie dziś pogoda tragiczna...zimno i leje...
Koreczek dobrze, że z Tobą i maleństwem już lepiej i że już wychodzicie ze szpitala. Teraz tylko spokój i relaks:)
Buziaki dla Was dziewczynki:)

reklama
A ja znowu wczoraj miałam chyba kolkę bo strasznie mnie bolało w prawym boku pod żebrem :/ sikalam co 5 minut. Rozmawiałam z lekarzem i kazał brać urosept, a jak nie przejdzie to dzisiaj na,wizytę.. No ale dzisiaj lepiej więc chyba poczekam i w razie czego jutro pójdę .. W każdym razie masakra ten ból być może od tego że moja "złośliwa" córka uciska mi nerkę :) mam nadzieję, że w piątek na obronie mi się to nie stanie. Miałyście takie bóle?
Koreczek może wenflon ci się przygial i fakt pielęgniarki powinny odkleić okleine i sprawdzić też czy nie ma stanu zapalnego .. Bo jak to przeocza to reka cię będzie długo boleć nawet po wyciagnieciu i czasami kończy się to antybiotykiem

no mnie tak pobolewało ale z lewej str...potem jakby w przodzie a okazało się że to nerka...w razie czego weźmiesz sobie ze 2 nospy i Ci ulży...

Nikusia wpłacone:-)

Do góry