reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

DZIEŃ DOBRY :tak:
Koreczek - &&&&&&& kciuki żeby wreszcie cię wypuścili.
Ja non stop cieszę się, że nie muszę do roboty jeździć:-) a już po tych ostatnich akcjach na bank nie pozwoli mi wrócić ...więc luzzz.
Patrzyłam ostatnio na pieluchy i zaczęłam zastanawiać się ile newbornów na dobry początek kupić???Znaczy ile paczek?
Bo pakowane są po 78 szt. I tak myślę, że spoko starczą 2 paki nie?
Robimy zakupy na raty i może kupiłabym niech leżą, nie zepsują się a później już koszty mniejsze.

MIŁEGO DNIA...moja wgaiwzda dziś wolne z okazji dnia nauczyciela a od rana katechizm powtarzamy...:happy:

reklama
Hej:-)
Ja tez mam kupe prasowania i sprzatania, jutro miala przyjsc perwszy raz dziewczyna- studentka , na 3 h do sprzatania i wyobrazcie sobie, ze nie odpisala na smsa od rana....hm nie oplaca sie jej czy co? no zobaczymy czy odpisze i przyjdzie.
tak chcialam w sumie pomoc raz na dwa tygodnie, bo juz na prawde nie daje rady.
co do wychowawczyn to ja bardzo fajnie wspominam mojego syna wychowawczynie jak byl maly- zawsze pogaduchy byly;-)

koreczek to wylazowuj z tego szpitala i powiedz niech popraktykuja dopplera na kim innym;-) jak nie wiedza jak szukac!

milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
He dobry pomysl:D mam badzieje, ze bede mogla sobie wybrac szpital do porodu... i modle sie ze nie bede badana przed wyjsciem bo dziecko i ja juz jestwsmy tym zmeczone, a zwlaszcza cora, bo az czuje jej niepokoj... i jeszcze na wypis czekac nie wiem do ktorej:(

A ja znowu wczoraj miałam chyba kolkę bo strasznie mnie bolało w prawym boku pod żebrem :/ sikalam co 5 minut. Rozmawiałam z lekarzem i kazał brać urosept, a jak nie przejdzie to dzisiaj na,wizytę.. No ale dzisiaj lepiej więc chyba poczekam i w razie czego jutro pójdę .. W każdym razie masakra ten ból być może od tego że moja "złośliwa" córka uciska mi nerkę :) mam nadzieję, że w piątek na obronie mi się to nie stanie. Miałyście takie bóle?
Koreczek może wenflon ci się przygial i fakt pielęgniarki powinny odkleić okleine i sprawdzić też czy nie ma stanu zapalnego .. Bo jak to przeocza to reka cię będzie długo boleć nawet po wyciagnieciu i czasami kończy się to antybiotykiem

Wendflon juz wyciagniety:D
I wiecie co? Przyszlam do szpitala w piatek, i tak poetek, sobota i niedziela trzy dni kapalam sie w zimnej wodzie. Odkrecam kurek z czerwonym i zimns, a dzisiaj odkrecam z niebieskim i co? Woda graca! Bez jajcow....

czesc mamuski:)
naraszcie mam spokoj, sama w domku,na wekend mialam gosci... nastalam sie caly dzien przy garach.wieczorem tak mnie bolaly plecy ze m przez godzine mnie masowal.a i tak bolalo. dzisiaj czeka mnie zmywanie tych garow.. dlaczego ja nie mam zmywarki:-(
u nas piekny dzionek,swieci sloneczko,pewnie mrozno:-)
dzisiaj na 14,30 polowkowe:-):-):-):-)

koreczek
widzisz ja nawet nie doczytalam ze ty w szpitalu,biedna:(dobrze ze juz wychodzisz i z dzidzia wszystyko dobrze zdrowka zycze;-) wypis zazwyczaj do 12 wydaja

secreto nie mialam takich boli pod zebrami,bardzo mozliwe ze polubila to miejsce i daje mamusi wycisk;-) ale tez latam co 5 min do kibelka...
milego dnia dziewczyny i udanych wizyt:-)

Witam dziewczynki poniedziałkowo:)
Muszę Was doczytać po wekendzie...
U mnie dziś pogoda tragiczna...zimno i leje...
Koreczek dobrze, że z Tobą i maleństwem już lepiej i że już wychodzicie ze szpitala. Teraz tylko spokój i relaks:)
Buziaki dla Was dziewczynki:)

reklama
A ja znowu wczoraj miałam chyba kolkę bo strasznie mnie bolało w prawym boku pod żebrem :/ sikalam co 5 minut. Rozmawiałam z lekarzem i kazał brać urosept, a jak nie przejdzie to dzisiaj na,wizytę.. No ale dzisiaj lepiej więc chyba poczekam i w razie czego jutro pójdę .. W każdym razie masakra ten ból być może od tego że moja "złośliwa" córka uciska mi nerkę :) mam nadzieję, że w piątek na obronie mi się to nie stanie. Miałyście takie bóle?
Koreczek może wenflon ci się przygial i fakt pielęgniarki powinny odkleić okleine i sprawdzić też czy nie ma stanu zapalnego .. Bo jak to przeocza to reka cię będzie długo boleć nawet po wyciagnieciu i czasami kończy się to antybiotykiem

no mnie tak pobolewało ale z lewej str...potem jakby w przodzie a okazało się że to nerka...w razie czego weźmiesz sobie ze 2 nospy i Ci ulży...

Nikusia wpłacone:-)

Do góry