reklama
mamusia synka
i córeczki
dopiero wróciłam byłam po przedszkolu u siostry, do przedszkola kupiliśmy 10 kwiatków i daliśmy paniom :-)
Witam nowa mamę :-)
Mouse ja myslę ze na uciskanie pod zebrami to jeszcze duzo czasu, macica teraz siega do pępka, do zeber daleko :-)
Secreto jagna sie nie odzywala juz dlugoo:-(
Witam nowa mamę :-)
Mouse ja myslę ze na uciskanie pod zebrami to jeszcze duzo czasu, macica teraz siega do pępka, do zeber daleko :-)
Secreto jagna sie nie odzywala juz dlugoo:-(
Ja po wizycie :-) Dostałam L4 więc mogę leniuchować w końcu Na skurcze lekarz zalecił magnez. Maleństwo nadal jest chłopcem Wg wielkości ma 6 dni więcej
Zdjęcia niestety nie dostałam bo nie dają...
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt &&&
Zdjęcia niestety nie dostałam bo nie dają...
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt &&&
mlodamama21
Fanka BB :)
Jagna się odezwała?
Ja nie mam krajalnicy i chyba ciężko byłoby mi nożem tak cienko pokroić ziemniaki żeby dobre wyszły:/
ja nożem kroiłam... ostrym...nie muszą byc strasznie cienkie.. i tak wychodzą chrupiące
Koreczek nie zaglądałam tu przez weekend, teraz doczytałam... dobrze, że już w domku, trzymaj się teraz dzielnie i przede wszystkim zjedz coś dobrego, bo na tym szpitalnym jedzeniu można zemrzeć Tak mi się przypomniało... jak byłam tydzień temu w szpitalu to dostałyśmy (my z problemami wymiotująco-biegunkowymi też) na podwieczorek ŚLIWKI
mamusia synka
i córeczki
a ja mam dzis dzień lenia, nic nie musze robic bo obiad mam od wczoraj :-)
monisia0605
Koreczek Dobrze, ze u ciebie już lepiej i już sobie w domku będziesz odpoczywac!!! u mnie w szpitalu dopiero od 20 tyg. słuchają tetna, bo mowia ze wczesniej nie ma sensu, wiec mi w nigdy się słuchali. A jeśli chodzi o wenflon to mnie tez starsznie reka bolala po 6 dniach. Jak im o tym powiedziałam to powiedzieli, ze mogą wyjac i założyć od nowa ale wolalam pocierpiec już z tylko jednym.
secreto trzymam kciuki, żebys się lepiej poczula i oczywiście będę trzymac kciuki za obrone!!!!
mouse23 Kciuki zaciśnięte za połówkowe!! Mnie teraz już co dziennie bola plecy jak cos robie i jak nie…
Guziczek87 Witamy u nas!!!
Moniqaa Gratuluje udanej wizyty! :-)
Ja nigdy tak naprawde nie mialam lekcji wychowawczej, bo Austrii nie ma czegos takiego. Nauczyciel zawsze jak było cos waznego to mowil na początku lekcji a potem normalnie prowadzil swój przedmiot…
A jeśli chodzi o dzien nauczyciele, to tez się nie obchodzilo. Kwiaty nauczyciel dostawal tylko na koniec szkoly.
Ja bylam dzis upuścić troche krwi i myślałam, ze nie dam rady, tak bez sniadania. Dobrze ze sobie drożdżówkę wzielam to tam nie padlam.
Wiecie co??? Odkrylam wczoraj, ze jest cos takiego jak wino bezalkoholowe! Chyba sobie zakupie na swieta i wogole. Przynajmniej jak będę miala smaka to nie zwariuje hehe. Jak by kogos interesowalo to podaje linka:
WinaBezalkoholowe.pl - sklep z winami bezalkoholowymi
Ja chyba tez się do tego pepco przejade, bo fajne rzeczy sa…
secreto trzymam kciuki, żebys się lepiej poczula i oczywiście będę trzymac kciuki za obrone!!!!
mouse23 Kciuki zaciśnięte za połówkowe!! Mnie teraz już co dziennie bola plecy jak cos robie i jak nie…
Guziczek87 Witamy u nas!!!
Moniqaa Gratuluje udanej wizyty! :-)
Ja nigdy tak naprawde nie mialam lekcji wychowawczej, bo Austrii nie ma czegos takiego. Nauczyciel zawsze jak było cos waznego to mowil na początku lekcji a potem normalnie prowadzil swój przedmiot…
A jeśli chodzi o dzien nauczyciele, to tez się nie obchodzilo. Kwiaty nauczyciel dostawal tylko na koniec szkoly.
Ja bylam dzis upuścić troche krwi i myślałam, ze nie dam rady, tak bez sniadania. Dobrze ze sobie drożdżówkę wzielam to tam nie padlam.
Wiecie co??? Odkrylam wczoraj, ze jest cos takiego jak wino bezalkoholowe! Chyba sobie zakupie na swieta i wogole. Przynajmniej jak będę miala smaka to nie zwariuje hehe. Jak by kogos interesowalo to podaje linka:
WinaBezalkoholowe.pl - sklep z winami bezalkoholowymi
Ja chyba tez się do tego pepco przejade, bo fajne rzeczy sa…
secreto miałam tak w poprzedniej ciąży ze dwa razy, ale kilka skłonów w tył, bok, po ukosie i się Adaś przekręcał inaczej.
A tarki do ogórków na mizerię nie masz? :>
koreczek, z tymi kurkami to typowe, wszędzie się zdarza
Guziczek, witaj! oj tam późno, do rówieśniczego synka dołączyłam 3 miesiące po porodzie
Aneta te body w pepco są mniejsze niz wskazuje rozmiar. Adam z H&M nosi 92, a z pepko okazały się o kilka cm krótsze, 98 nie mają
mlodamamo, ja poproszę o przepis, bo kocham chipsy
Prasowanie mówicie?? Na początku ciąży odpuściłam, bo się źle czułam, do tego upały i co?? Rachunek za prąd o nie całą 100 zł niższy! Przestałam prasować (tylko niektóre rzeczy przelecę) i ostatnio się okazało, ze 191 mamy do zapłacenia za 2 miesiące, a już bywały rachunki na ponad 300!! Tak więc wyleczyłam się z prasowania
A tarki do ogórków na mizerię nie masz? :>
koreczek, z tymi kurkami to typowe, wszędzie się zdarza
Guziczek, witaj! oj tam późno, do rówieśniczego synka dołączyłam 3 miesiące po porodzie
Aneta te body w pepco są mniejsze niz wskazuje rozmiar. Adam z H&M nosi 92, a z pepko okazały się o kilka cm krótsze, 98 nie mają
mlodamamo, ja poproszę o przepis, bo kocham chipsy
Prasowanie mówicie?? Na początku ciąży odpuściłam, bo się źle czułam, do tego upały i co?? Rachunek za prąd o nie całą 100 zł niższy! Przestałam prasować (tylko niektóre rzeczy przelecę) i ostatnio się okazało, ze 191 mamy do zapłacenia za 2 miesiące, a już bywały rachunki na ponad 300!! Tak więc wyleczyłam się z prasowania
reklama
mlodamama21
haha... ziemniaki, dobry olej = czipsy...
obierasz, myjesz, zostawiasz az chwile odkapią, kroisz naostrzonym nożem w cienkie plastereczki i dajesz na rozgrzany mocno olej po jednym bo inaczej się posklejają... i tak napełniasz patelnie i sobie smażysz.. nie mieszamy puki rogi w niektórych nie zaczną zmieniać kolorku (bo mogą się porozwalać)
u mnie każdy jadł inne...brat z pieprzem i papryką... ja z solą samą a córka z tzatzyki(takie w proszku jej posypałam) i wyszły jej jak z paczki
w kazdym razie ja po usmażeniu rozkładam je na reczniki papierowe by odsączyć tłuszcz i by ni eleżały na kupce bo wtedy tracą chrupość..
obierasz, myjesz, zostawiasz az chwile odkapią, kroisz naostrzonym nożem w cienkie plastereczki i dajesz na rozgrzany mocno olej po jednym bo inaczej się posklejają... i tak napełniasz patelnie i sobie smażysz.. nie mieszamy puki rogi w niektórych nie zaczną zmieniać kolorku (bo mogą się porozwalać)
u mnie każdy jadł inne...brat z pieprzem i papryką... ja z solą samą a córka z tzatzyki(takie w proszku jej posypałam) i wyszły jej jak z paczki
w kazdym razie ja po usmażeniu rozkładam je na reczniki papierowe by odsączyć tłuszcz i by ni eleżały na kupce bo wtedy tracą chrupość..
Podziel się: