reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna się odezwała?

Ja nie mam krajalnicy i chyba ciężko byłoby mi nożem tak cienko pokroić ziemniaki żeby dobre wyszły:/

Ostatnia edycja:
reklama
dopiero wróciłam byłam po przedszkolu u siostry, do przedszkola kupiliśmy 10 kwiatków i daliśmy paniom :-)

Witam nowa mamę :-)
Mouse ja myslę ze na uciskanie pod zebrami to jeszcze duzo czasu, macica teraz siega do pępka, do zeber daleko :-)

Secreto jagna sie nie odzywala juz dlugoo:-(

Ja po wizycie :-) Dostałam L4 więc mogę leniuchować w końcu :tak: Na skurcze lekarz zalecił magnez. Maleństwo nadal jest chłopcem :-D Wg wielkości ma 6 dni więcej :tak:
Zdjęcia niestety nie dostałam bo nie dają...

Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt &&&

Koreczek nie zaglądałam tu przez weekend, teraz doczytałam... dobrze, że już w domku, trzymaj się teraz dzielnie i przede wszystkim zjedz coś dobrego, bo na tym szpitalnym jedzeniu można zemrzeć :-p Tak mi się przypomniało... jak byłam tydzień temu w szpitalu to dostałyśmy (my z problemami wymiotująco-biegunkowymi też) na podwieczorek ŚLIWKI :rofl2:

Koreczek Dobrze, ze u ciebie już lepiej i już sobie w domku będziesz odpoczywac!!! :-D u mnie w szpitalu dopiero od 20 tyg. słuchają tetna, bo mowia ze wczesniej nie ma sensu, wiec mi w nigdy się słuchali. A jeśli chodzi o wenflon to mnie tez starsznie reka bolala po 6 dniach. Jak im o tym powiedziałam to powiedzieli, ze mogą wyjac i założyć od nowa ale wolalam pocierpiec już z tylko jednym.

secreto trzymam kciuki, żebys się lepiej poczula i oczywiście będę trzymac kciuki za obrone!!!!

mouse23 Kciuki zaciśnięte za połówkowe!! Mnie teraz już co dziennie bola plecy jak cos robie i jak nie…

Guziczek87 Witamy u nas!!! :-D

Moniqaa Gratuluje udanej wizyty! :-)

Ja nigdy tak naprawde nie mialam lekcji wychowawczej, bo Austrii nie ma czegos takiego. Nauczyciel zawsze jak było cos waznego to mowil na początku lekcji a potem normalnie prowadzil swój przedmiot…
A jeśli chodzi o dzien nauczyciele, to tez się nie obchodzilo. Kwiaty nauczyciel dostawal tylko na koniec szkoly.:laugh2:

Ja bylam dzis upuścić troche krwi i myślałam, ze nie dam rady, tak bez sniadania. Dobrze ze sobie drożdżówkę wzielam to tam nie padlam. :baffled:

Wiecie co??? Odkrylam wczoraj, ze jest cos takiego jak wino bezalkoholowe! :tak: Chyba sobie zakupie na swieta i wogole. Przynajmniej jak będę miala smaka to nie zwariuje hehe. Jak by kogos interesowalo to podaje linka:
WinaBezalkoholowe.pl - sklep z winami bezalkoholowymi

Ja chyba tez się do tego pepco przejade, bo fajne rzeczy sa…

secreto miałam tak w poprzedniej ciąży ze dwa razy, ale kilka skłonów w tył, bok, po ukosie i się Adaś przekręcał inaczej.
A tarki do ogórków na mizerię nie masz? :>

koreczek, z tymi kurkami to typowe, wszędzie się zdarza :p

Guziczek, witaj! oj tam późno, do rówieśniczego synka dołączyłam 3 miesiące po porodzie :p

Aneta te body w pepco są mniejsze niz wskazuje rozmiar. Adam z H&M nosi 92, a z pepko okazały się o kilka cm krótsze, 98 nie mają :(

mlodamamo, ja poproszę o przepis, bo kocham chipsy :p

Prasowanie mówicie?? Na początku ciąży odpuściłam, bo się źle czułam, do tego upały i co?? Rachunek za prąd o nie całą 100 zł niższy! Przestałam prasować (tylko niektóre rzeczy przelecę) i ostatnio się okazało, ze 191 mamy do zapłacenia za 2 miesiące, a już bywały rachunki na ponad 300!! Tak więc wyleczyłam się z prasowania :p

Uff ja już poprasowałam zaraz pranie rozwiesze i do sklepu muszę iść.

Moniqaa gratuluje udanej wizyty:)

Guziczek witaj wśród nas:)

Mlodamamo ja tech prosze o ten przepis bo uwielbiam chipsy a nigdy sama nie robiłam.

reklama
haha... ziemniaki, dobry olej = czipsy...

obierasz, myjesz, zostawiasz az chwile odkapią, kroisz naostrzonym nożem w cienkie plastereczki i dajesz na rozgrzany mocno olej po jednym bo inaczej się posklejają... i tak napełniasz patelnie i sobie smażysz.. nie mieszamy puki rogi w niektórych nie zaczną zmieniać kolorku (bo mogą się porozwalać)

u mnie każdy jadł inne...brat z pieprzem i papryką... ja z solą samą a córka z tzatzyki(takie w proszku jej posypałam) i wyszły jej jak z paczki:-D

w kazdym razie ja po usmażeniu rozkładam je na reczniki papierowe by odsączyć tłuszcz i by ni eleżały na kupce bo wtedy tracą chrupość..:)

Do góry