reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej dziewczyny:)
Za namową kakakarolinusi chciała bym do Was dołączyć:) również jestem przyszłą marcóweczką 2014, termin mam na 24.03. Jeszcze nie wiem co będzie choć po cichu liczę na drugą córcię;-) Jutro mam wizytę i może czegoś się dowiem. Mam nadzieję że, mnie przyjmiecie bo jak by nie było dość późno do was dołączyłam z pewnych względów. Co do przebiegu ciąży niestety nadal mam poranne wymioty i liczę jednak że, skończą się niedługo.
Pozdrawiam was

Koreczek - :-D no masakra ...to żeś się wykąpała :-)
modamamusia - dziękuje kochana. Mam nadzieję, ze ciuszki już doszły cieszą oko i zdobią Twoją córeczkę. Na zakupowym wrzuciłam jeszcze zimowe kurtki :tak:
Guziczek - WITAJ W naszym gronie, rozgość się :tak:...WSPÓŁCZUCIA z powodu wymiotów:cool:

A my wstalysmy po 8. Mala zjadla mleczko a ja chcialam zrobic sobie sniadanko... Ale zapomnialam ze chleba nie ma :p nie wiem o czym mysmy mysleli w sobote ze zakupow nie zrobilismy. Wczoraj na obiad wyszlismy do restauracji, najlepsza w okolicy, placisz raz i jesz ile chcesz. A jedzonko pierwsza klasa,
zawsze wcinam 2obiady +deser.
Zaraz ubieram mala i idziemy do sklepu. Kawalek mam bo z 20min piechotka. Ale ladnie slonko swieci, mimo ze 3stopnie.
Wyczekuje tez listonosza bo w piatek zrobilam zamowienie dosc spore na h&m, byly suuper promocje, wszystko oczywiscie dla dzieci :) ale moze jutro dojdzie.
Wyslalam tez mame do pepco bo sa fajowe body po 9,99 :) zawsze nie ma akurat mojej rozmiarow ale mam i tak jakies wieksze wezmie z 92 to po nowym roku bedzie miala :)
No to milego dnia dziewczynki. &&& za wizyty jesli sa i za wszystkie plamienia itd zeby sie skonczyly :)
Aaa i moze w tym tyg bedziemy mieli kotka :D

Ale naprodukowalyscie od rana.....dzien dobry!

u mnie tez brzydka pogoda ale juz rano musialam polatac po urzedach i teraz odpoczywam bo sie zmachalam .
witam nowa mamusie :-)
koreczek dobrze ze juz wychodzisz
milego dnia!

A dziekuje laseczki:D teraz bede siac dobra nowine, nie bedzie juz pisania o szpitalach bolach itp ma juz byc dobrze!:D

No i ja rowniez witam w naszym gronie:)

Dziewczyny ide obiad robic, bo wyglodnialam troche a jestem juz w domu:)

reklama
Do góry