reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Hej dziewczyny
Za namową kakakarolinusi chciała bym do Was dołączyć również jestem przyszłą marcóweczką 2014, termin mam na 24.03. Jeszcze nie wiem co będzie choć po cichu liczę na drugą córcię;-) Jutro mam wizytę i może czegoś się dowiem. Mam nadzieję że, mnie przyjmiecie bo jak by nie było dość późno do was dołączyłam z pewnych względów. Co do przebiegu ciąży niestety nadal mam poranne wymioty i liczę jednak że, skończą się niedługo.
Pozdrawiam was
Za namową kakakarolinusi chciała bym do Was dołączyć również jestem przyszłą marcóweczką 2014, termin mam na 24.03. Jeszcze nie wiem co będzie choć po cichu liczę na drugą córcię;-) Jutro mam wizytę i może czegoś się dowiem. Mam nadzieję że, mnie przyjmiecie bo jak by nie było dość późno do was dołączyłam z pewnych względów. Co do przebiegu ciąży niestety nadal mam poranne wymioty i liczę jednak że, skończą się niedługo.
Pozdrawiam was
Nikusia82
Fanka BB :)
Koreczek - no masakra ...to żeś się wykąpała :-)
modamamusia - dziękuje kochana. Mam nadzieję, ze ciuszki już doszły cieszą oko i zdobią Twoją córeczkę. Na zakupowym wrzuciłam jeszcze zimowe kurtki
Guziczek - WITAJ W naszym gronie, rozgość się ...WSPÓŁCZUCIA z powodu wymiotów
modamamusia - dziękuje kochana. Mam nadzieję, ze ciuszki już doszły cieszą oko i zdobią Twoją córeczkę. Na zakupowym wrzuciłam jeszcze zimowe kurtki
Guziczek - WITAJ W naszym gronie, rozgość się ...WSPÓŁCZUCIA z powodu wymiotów
AnetaNorwegia
A my wstalysmy po 8. Mala zjadla mleczko a ja chcialam zrobic sobie sniadanko... Ale zapomnialam ze chleba nie ma nie wiem o czym mysmy mysleli w sobote ze zakupow nie zrobilismy. Wczoraj na obiad wyszlismy do restauracji, najlepsza w okolicy, placisz raz i jesz ile chcesz. A jedzonko pierwsza klasa,
zawsze wcinam 2obiady +deser.
Zaraz ubieram mala i idziemy do sklepu. Kawalek mam bo z 20min piechotka. Ale ladnie slonko swieci, mimo ze 3stopnie.
Wyczekuje tez listonosza bo w piatek zrobilam zamowienie dosc spore na h&m, byly suuper promocje, wszystko oczywiscie dla dzieci ale moze jutro dojdzie.
Wyslalam tez mame do pepco bo sa fajowe body po 9,99 zawsze nie ma akurat mojej rozmiarow ale mam i tak jakies wieksze wezmie z 92 to po nowym roku bedzie miala
No to milego dnia dziewczynki. &&& za wizyty jesli sa i za wszystkie plamienia itd zeby sie skonczyly
Aaa i moze w tym tyg bedziemy mieli kotka
zawsze wcinam 2obiady +deser.
Zaraz ubieram mala i idziemy do sklepu. Kawalek mam bo z 20min piechotka. Ale ladnie slonko swieci, mimo ze 3stopnie.
Wyczekuje tez listonosza bo w piatek zrobilam zamowienie dosc spore na h&m, byly suuper promocje, wszystko oczywiscie dla dzieci ale moze jutro dojdzie.
Wyslalam tez mame do pepco bo sa fajowe body po 9,99 zawsze nie ma akurat mojej rozmiarow ale mam i tak jakies wieksze wezmie z 92 to po nowym roku bedzie miala
No to milego dnia dziewczynki. &&& za wizyty jesli sa i za wszystkie plamienia itd zeby sie skonczyly
Aaa i moze w tym tyg bedziemy mieli kotka
mlodamama21
jeszcze nie doszły.. ale pewnie dojdą lada dzień...;-)
witam mamusie nową!
witam mamusie nową!
Ale naprodukowalyscie od rana.....dzien dobry!
u mnie tez brzydka pogoda ale juz rano musialam polatac po urzedach i teraz odpoczywam bo sie zmachalam .
witam nowa mamusie :-)
koreczek dobrze ze juz wychodzisz
milego dnia!
u mnie tez brzydka pogoda ale juz rano musialam polatac po urzedach i teraz odpoczywam bo sie zmachalam .
witam nowa mamusie :-)
koreczek dobrze ze juz wychodzisz
milego dnia!
A dziekuje laseczki teraz bede siac dobra nowine, nie bedzie juz pisania o szpitalach bolach itp ma juz byc dobrze!
No i ja rowniez witam w naszym gronie
Dziewczyny ide obiad robic, bo wyglodnialam troche a jestem juz w domu
No i ja rowniez witam w naszym gronie
Dziewczyny ide obiad robic, bo wyglodnialam troche a jestem juz w domu
reklama
mlodamama21
zrobiłam czipsy z ziemniaków i tak się objadłam, że małe szaleje lepsze takie niż ze sklepu.. tłuste ale bez tych wszystkich konserwantów itp.. a równie pyszne
Podziel się: